- 17 Mart 2010
- 26.619
- 68.243
- 1.123
- Konu Sahibi madeofhonor
-
eveeeeeet 7 haftalık olduk büyüyoruz:)dün doktorumuzdaydık kalp atışlarını dinledik minnak tomurcuğumun...nasıl bir korku anlatamam ya duyamazsam diye,bacaklarım titriyodu doktor sakin ol görücez şimdi dedi...diğer hamilelerden farklı olarak üç haftada bir gidicem doktora,karındna yapılan bir iğne kullanıcam bebeğim sağlıkla,ömürlüce kucağıma gelsinde hergün ameliyat ol dese olurum...beni izlemeye devam edinnnnnnn:)bebişimin kalp sesini duyduğumda ilk senin adın geçti aklımdan haberin olsun esmeray
canım benim yaa çok sağoll desteğin içinn, büyük sıkıntılar yaşadık bazen geçti diyorum bazen içime bişey oturuyo sanki nefes alamadığımı hissediyorum. bundan sonrası için bebek hayali kuramıyorum çok korkuyorum ama deli gibi de istiyorum yakın bi zamanda bi plan yok yani.. doktorum başka testler isticem bi kaç ay sonra gel dedi ben haziran ayı gibi gitmeyi planlıyorum en azından sorunu öğrenmek istiyorumm..
sende kayıp yaşamışsın umarımm en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli bi bebişin olur canım.. sen neden kaybettin bebeğini kaç haftalıktı? hatırlamak istemezsen yazmayabilirsin canım
18 haftalık, o dönemlerde konuşmuştuk seninle, seninde ilk bebeğin sanırım yanlış hatırlamıyorsam 18 haftalıktı. Bende deli gibi istiyom, ama hamile kalmakta zorlanıyorum. Genetik bazı testlerden geçtim ben, hiçbişey çıkmadı çok şükür. bakalım allah hayırlar nasip etsin. Görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler.
Geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın canım benim...demek sende bir melek annesisin....inşallah tez zamanda kavuşuruz hem eşlerimize hem bebişlerimize5 ay uzun bi zaman değil meraklanma tek yapman gereken stressi bi kenara bırakmak aşkla sevişmek
evet bende melek annesi oldum .... amin canım, inş bu kez 2 mutluluğu birlikte yaşayabilriz :) Haklısın bu işe stres girince bebek gelmiyor :) bakalım artık ne zaman gelirse bekliyoruz, kapımız açık ....
Şuan yanında birisi var mı peki? Dün aklım sende kaldı, ailenden uzakta yaşıyodun diye hatırladım ...
yok allahtan annemlerle aynı şehirdeyim,anacım baktı bana saolsun eşimde bir hafta izin aldı geldi geçirdik çok şükür...rabbim en kısa zamanda sanada nasip etsin sağlıkla kucağımıza aldığımız günleride göstersin inşallah..
inşallah bu bebeğine sapasağlam kucağına alırsın canım. olumlu ol ve dua et.14. haftamıza giriyoruz çok şükür,karpuzuma ikili taraması yapıldı sonuçlarımız iyi çıktı
Prof amca bizi yine biraz korkuttu plesantamızın aşşağıda ve arkada olduğunu söyledi ama bunuda atlatıcaz inşallah...Bebeğime karpuz diyorum çünkü sürekli yatıyoruz,eee karpuzda yata yata büyür değilmi kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?