Bir melek annesinin hamilelik günlüğü:)

canım hayırlı olsun maşş kısa sürede kendini toparlayıp yeni hamilelik için kendini hazır hissetmişsin.benım 7-7.5 ay oldu göze alamaıyorum şu an.ama hayırlısı tabi ki...
rabbim bu dünyada da evlat sahibi olmayı isteyen herkese versin.

canım çok güzel bir sayfa açmışsın tebrik ediyorum canım..Duygularını o kadar temiz ifade etmişsinki duygulanmamak elde değil..inş bende burdan bir gün günlük tutarım...

hazalcım heyecanla okuyoum hikayeni ...bu kez mutlu sonla merhaba dicek bize pıtırcığın iyi bak kendine cnm

18 haftalık, o dönemlerde konuşmuştuk seninle, seninde ilk bebeğin sanırım yanlış hatırlamıyorsam 18 haftalıktı. Bende deli gibi istiyom, ama hamile kalmakta zorlanıyorum. Genetik bazı testlerden geçtim ben, hiçbişey çıkmadı çok şükür. bakalım allah hayırlar nasip etsin. Görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler.

evet canım ilki 18 haftalıktı ondan sonra 2 kayıp daha var ben çok korkuyorum artık gebelikten. bizde de genetik bi sorun çıkmadı bidaha ne zaman düşünürüm bilmiorum ama zamana ihtiyacım var. sen düşünüyo musun artık kaç ay geçti üstünden? kaybettiğin bebeğindeki sorun neydi?

bende bir melek annesiyim ilk oğlumu kaybettim.
çok zor günlerdi.hamile kalmak için can attım bir kaç ay olmadı
tekrar hamile kaldım.
o 40 hafta nasıl geçti her an heyecan
her sancı korku yarattı
ama çok şükür şuan oğlum kucagımda.
yaşadığın acıları sabırsızlığı anlıyorum
inş. hayırlısıyla kucagına alırsın canım
ve isteyen herkes en kısa zamanda anne olur inş.

8.haftayı biraz zorlu atlattık çünkü kanamam oldu ve geçen hafta hastanede yattım...çok şükür bebeğim iyi kalp sesini duyduğum anı anlatamam rabbim bir daha sınamasın...Şuan evde raporluyum tuvalet dışında yatağımdan kalkmıyorum ve dolayısıyla nete giremiyorum kızlar...Kötü başlarsa güzel biter değilmi?Dualarınızı bekliyoruz ve sizi çok öpüyoruz yeni maceralarımız ne olacak acabaMinik kurabiyem korkutma anneyi

Bende ağlamaklı olanlardanbiriyim Canım inş bu kez mutluluğun yarım kalmaz ve inş o kırmız kurdelalı fotolarını görmek nasip olur. Allah yardımcın olsun. Rabbim bu kez size bağışlasın kuzunu.

Bu arada eşinle tayin olayınız ne oldu? Tayin alabildiniz mi? ben eski topikten hatırlarsın sanırım alınyazım, diğer tayin mağduru...

anaaaam canım benim seni gördüğüme sevindim,hala tayin olamadık beklemedeyiz siz ne durumdasınız?güzel dileklerin ve duaların için çok saol arkadaşım benim...rabbim yardımcımız olur inşallah hepimizin

Canım bende seni gördüğüme ve iyi haberini duyduğuma çok sevindim :) İnş bu kez çok daha güzel olacak herşey inanıyrum ben :) bencede bi oğlun olacak senin hayırlısıyla :))

Bizde aynı durumdayız, tam süreyi doldurmaya 19 ayımız var ama son 117 ayımız kaldı tayinimizi almaya diye düşünüyoruz ama inş uzamaz ...

Bende 7 ay evvel bi gebelik geçirdim ama kürtaj olmak zorunda kaldım.Ondan sonra bebek yapalım son zamanlarıda izinlerle geçirelim dedik, bizde 5 aydır tutturamadık gitti :)

Geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın canım benim...demek sende bir melek annesisin....inşallah tez zamanda kavuşuruz hem eşlerimize hem bebişlerimize5 ay uzun bi zaman değil meraklanma tek yapman gereken stressi bi kenara bırakmak aşkla sevişmek

evet bende melek annesi oldum .... amin canım, inş bu kez 2 mutluluğu birlikte yaşayabilriz :) Haklısın bu işe stres girince bebek gelmiyor :) bakalım artık ne zaman gelirse bekliyoruz, kapımız açık ....

Şuan yanında birisi var mı peki? Dün aklım sende kaldı, ailenden uzakta yaşıyodun diye hatırladım ...

yok allahtan annemlerle aynı şehirdeyim,anacım baktı bana saolsun eşimde bir hafta izin aldı geldi geçirdik çok şükür...rabbim en kısa zamanda sanada nasip etsin sağlıkla kucağımıza aldığımız günleride göstersin inşallah..

Çok iyi ya annenlerle aynı şehirde olmanıza çok sevindim, yoksa daha zor olurdu diğer türlü.Çok şükü zor zamanı atlattınız darısı doğumuna olsun canım benim :) artık takip ederim seni ara ara :) amin canım .....

Son düzenleme:
kalbıme bır hancer saplanıyor yenıden kaybetmek korkusu yuzunden hemde hancer cok canımı yakıyor 3 tane bebek düşük yaptım uyudum uyandım benden gitmişler hepsı 6 ay arayla oldu düşüklerimin şimdi cesaret bile edemıyorum.. öyle iyi anlıyorum gecmıstekı acınızı ve hissedıyorum insallah bebeğiniz hemen size gelır ben hamıle olsam herhalde korkumdan gece bıle uyuyamam bıse olacak die :S okdr piskolojıkmen çökmüşüm...

14. haftamıza giriyoruz çok şükür,karpuzuma ikili taraması yapıldı sonuçlarımız iyi çıktı
Prof amca bizi yine biraz korkuttu plesantamızın aşşağıda ve arkada olduğunu söyledi ama bunuda atlatıcaz inşallah...Bebeğime karpuz diyorum çünkü sürekli yatıyoruz,eee karpuzda yata yata büyür değilmi kızlar

inşallah bu bebeğine sapasağlam kucağına alırsın canım. olumlu ol ve dua et.
ben de 8 haftalık meleğimi kaybettim üstelik 2 sene sonra hamile kalabilmiştim ve ilk bebeğimdi.
kalbi durdu. en kısa zamanda inşallah tekrar sağlıklı bir şekilde tekrar o duyguyu yaşamak istiyorum. insan neeyle uyanıyor yataktan kalkarken. her yeni güne seviniyorsun, bebeğim büyüyor diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…