Bir melek annesinin hamilelik günlüğü:)

cok gecmis olsun ayricada yeni hamileligin hayirli olsun Allah tamamini getirsin cnm bende iki melek annesiyim ins bu son acim olur bende kucagima sagliklan alirim kendine cok iyi bak a.e.o

Kan sulandırıcı iğne ve aspirin kullanıyorum,kollarım mosmor,ama herşeye değer..yeterki o sağlıkla gelsin.Başıma böyle bişey gelmeseydi pıhtılşma sorunumumdan haberim olmayacaktı,şimdi düşünüyorumda kan aldırmaya gittiğimde hemşire iğneyi çıkarınca hiç kan çıkmazdı kolumdan,vardır bunda da bi hayır

belkide benim de var kan testlerinde cikar ortaya ins neyim varsa ama bende igneyi cikarinca baya kanama oluyo kolumda bilmemki

BENDE 2 melek annesiyim kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi böyle kayıp yaşayacağım..ama oldu..insan başına herley gelebilior..benim ne ayrıcalığım var ki bana olmasın..ama diodum ailemde kimse düşük yaşamadı kürtaj olmadı herkes bende öğrendi neyin ne olduğunu..şimdi benide uzaklarda bekleyen her gece rüyama giren güzel bir melek var mıdır?

Annelerin en güzeli :) nasılsın? bebeğinin cinsiyetini öğrenebildin mi? 2 li tarama sonucu güzel çıktı değil mi?

inş. bebeğini sağlıklı bir şekilde doğurur kucağına alırsın, ilk bebeğini kaypedenlerin hepsinde korku var bende de var bebek çok istiyorum ama korkuyorum ama yapılacak bi şey yok yani korksamda gebe kalmak istiyorum yeniden inş. hepimiz için hayırlısı olur iyi haberlerini almak dileğimle

rabbim bundan sonra mutluluk nasip eder inşallah hepimize,sağlıkla,uzun ömürlüce,hayırlısıyla kucağımıza alır bakar büyütürüz bebeklerimizi...

canım bebeğini hayırlı ve sağlıklı şekilde kucağına alırsın inşallah.bu korku hepimizde var.rabbim kşmseye tekrarını yaşatmasın.hamileliğini doya doya yaşa.pıhtılaşmadan bahsetmişsin.sende hangisi çıktı.clexanmı kullanıyorsun?

arkadaşım günlüğünü okudum da son haberleri merak ettim sormaya da korkuyorum lütfen güzel haberlerini yaz..umarım herşey yolundadır canım..değilse de amaaaann canın sağolsun Rabbim bunu aratacak daha büyük acıyla sınamasın derim...

pepukecim çok saol...herşey yolunda çok şükür,yazmıyorum daha doğrusu yazamıyorum çünkü takipçilerim var ve malesef iyi niyetli değiller...inşallah sağlıklı soğum haberimi paylaşabilirim....

hikayenizi okudum ben sizin kadar buyumus bir melek annesi degildim henuz 2 bucuk aylikti ama beni birakti simdi yeniden hamileyim ve herkesin yasadigi o korkuyu bende yasiyorum allahim bizlere bu aciyi bir daha yasatmasin burdan dogum mujdeni almayisabirsizlikla bekliyorum canim insallah tatli bir oglun olur bizlerede dua et saglikla gelissin bebislerimiz insallah allaha emanetler hepsi

Rabbime çok şükür bebeğimi sağlıkla kucağıma aldım,darısı tüm melek annelerine ve bekleyenlere olsun inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…