- Konu Sahibi PaskalyaYumurta
Bence kayınvalidelere çogu kez haksızlık yapılıyor.
Güler yüz onların bekledikleri...
Kadınlar kendi annelerine sıksık gider çünki annelerİ ama kayınvalideye gelince ne gitcem onun gıcık suratınımı görücem
farkında olmadan yanlışlar yapabiliyoruz kalplerini kırıyoruz hınçlarıda bu şekilde çıkıyor demekki..
Benim kayınvalidemde bize maddi olarak hiçbişekilde yardım etmedi etseydi oğluyla evlenmezdim zaten
Yaşını başını almış evlenmek isteyen bir adam düğün yapamayacaksa ozaman kalkışmıycak buna kendini hazır hissedince evlensin..
Benim ailem daire verdi asla istemedim biz hayatın zorluklarını yaşayarak ögrenmek istiyoruz.
Kimseye hıncım yok kaynanamada Annem gibi olamaz tabii ama seviyorum ters laflar söylemedimi söyledi
Espiri olarak algıladıgımı gösterdim herdefasında şimdi oğlundan çok beni arar..
Küfür etseydi bile saygısılık yapmam.
Birazda empati kurun lütfen onların gözünden bakın.
Şimdi ben neler görüyorum.
Geçenlerde apartmanda bir gelin..Kynanasından bebeğine bez istemiş kadıncagızında parası yokmuş yok kızım demiş param afra tafra yukarı dairesine çıkmış gelin..
Kaynanası gitmiş eşinden almıiş para bebeğine bez almış yine dayanamamış gelin kapıya atmış aldıgı bezi kaynana terbiyesiz ahlaksız demiş
Aşşağa dairesine inmiş
Gelinde aşşağa inip kaynanasına saldırdı dövmek için elinden zor aldık neymiş terbiyesiz demiş ona ..
Böyle yani Allah herkese akılfikir ahlak versin..
3 günlük dünya zaten kalp kırmaya değermi?
Ben şaşıyorum insanlara dünyanın çivisi çıkmış
Artık kaynanalar sesini çıkaramıyo dayak yiyo gelinlerden
Ahlaksızlıktan başka bişey değil yapılanlar..
Güler yüz onların bekledikleri...
Kadınlar kendi annelerine sıksık gider çünki annelerİ ama kayınvalideye gelince ne gitcem onun gıcık suratınımı görücem

Benim kayınvalidemde bize maddi olarak hiçbişekilde yardım etmedi etseydi oğluyla evlenmezdim zaten
Yaşını başını almış evlenmek isteyen bir adam düğün yapamayacaksa ozaman kalkışmıycak buna kendini hazır hissedince evlensin..
Benim ailem daire verdi asla istemedim biz hayatın zorluklarını yaşayarak ögrenmek istiyoruz.
Kimseye hıncım yok kaynanamada Annem gibi olamaz tabii ama seviyorum ters laflar söylemedimi söyledi
Espiri olarak algıladıgımı gösterdim herdefasında şimdi oğlundan çok beni arar..
Küfür etseydi bile saygısılık yapmam.
Birazda empati kurun lütfen onların gözünden bakın.
Şimdi ben neler görüyorum.
Geçenlerde apartmanda bir gelin..Kynanasından bebeğine bez istemiş kadıncagızında parası yokmuş yok kızım demiş param afra tafra yukarı dairesine çıkmış gelin..
Kaynanası gitmiş eşinden almıiş para bebeğine bez almış yine dayanamamış gelin kapıya atmış aldıgı bezi kaynana terbiyesiz ahlaksız demiş
Aşşağa dairesine inmiş
Gelinde aşşağa inip kaynanasına saldırdı dövmek için elinden zor aldık neymiş terbiyesiz demiş ona ..
Böyle yani Allah herkese akılfikir ahlak versin..
3 günlük dünya zaten kalp kırmaya değermi?
Ben şaşıyorum insanlara dünyanın çivisi çıkmış
Artık kaynanalar sesini çıkaramıyo dayak yiyo gelinlerden
Ahlaksızlıktan başka bişey değil yapılanlar..