- Konu Sahibi PaskalyaYumurta
Eger benim kayinvalidem bana gereksiz yere küfür etmeseydi, hakaret edip terbiyesiz kelimeler kullanmasaydi, 5 aylik evlliligimde ilk 4 ayin her gününü huzurumuzu kacirmakla gecirmeseydi, emin olun kayinvalidemi el üstünde tutardim..
Nisanlilik dönemimizde istedigin gelinligi alicam sana dediginde inanmistim, gelinlikcide ise resmen bütün saticilarla yüz göz olmustu, bana "hayatimda gördügüm en cirkin gelinlik bu" diye laflar etti. O kadar yerin dibine girmistim ki kosarak cikmistim o magazadan, saticilar "allah kolaylik versin ablacim" diye dualar etmislerdi.. Görümcemde kalasi degil, begene begene bunu mu begendin diye laf soktu, gereksiz aglayarak magazayi terk etti fln.
Dügünden 2 hafta babami arayip küfür etti, benim hakkimda "kizini bedavaya veriosun bi beyaz carsafi bile yok" dedi, benle esimin ayrilmasina sebep oldu. Herkesin cabasiyla affettim esimi ve annesini, ama dügün aksami imam nikahi olmicak diye olay cikardi, ve o günden itibaren ne annemle babamla kardeslerimle konusuyor, ne de dogru düzgün benimle..
Simdi söyleyin bana, bu kadini bas tacimi yapayim? :) Esime asigim, cok seviyorum, ama ne zaman kayinvalidemlere gidicek olsak karnim agrimaya basliyor, nefret ediyorum cünkü..
bas taci yapmayi hak etmiyolar bole insanlar. birde bole alişveiş yaparken yorum yapiyolarya sinir olyorum benimde kiyafetime laf soylerler kiyafet aldim eşim gidince annemle gotur daralttir dedi bende tamm dedim giydim evde yok bunu darltma millet sana bakmasin falan filan ya elbise bana buyk bir beden sıfr eşim istedigi için almiştim neyse sinir oldum goturdum terzi bu sana buyk dedi zaten zayfim adam yaparim dedi onlar istediya sole olsun diye ama kotu olrsa karişmam dedi aldim hiç begenmedim giymedm de evime dondum aldim elbseyi soktum dikişlerini eşimin yaninda karişmasin kimse bana dedim ben karişmiyrum banada karişmasinar dedim istemiyorum olmadi bak hiç kalmadi içimde heves dedim sonra pişmanoldum eşim o elbiseyi yaksaydin keske dedi ole dedğim için ama içimde kalmasinida istemedim gelinliğimdede gelinliğin ustune cepken olsn dedi ben eşime demiştim senin memlekette giyerim ama bizim orda giymem diye bana bi cepkendiktiler yamuk her tarafi ve buyuk ne kadar sinir omustm dzeltinceye kadar cok ugrastik bole yaparak ellerine ne geciyo anlamiyorum ama gun gelir devran doner yaptiklarinin elbet cezasini cekerler yazik ya insanlari mutlu etmek varken neden bole yaparlar anlamiyorm