- Konu Sahibi PaskalyaYumurta
tüm yazdıklarında haklısın ama son cümlen hariçihiç bir gelin kaynanayı annesi gibi görmez,hatta görmek istemez,hiçbir kaynana da gelini kızı gibi görmez.bu doğruya doğrudur.sadeceböyle olduğunu kabul edip ona göre yaşarsak sorun olmayacağını düşünüyorum.
benim kaynanamın kızı yoktu ve hiç bir konuda bilgisi yoktu.yanında insanda yoktu fikir verip yardım edecek.bu yüzden düğünden önce kendi işlerimin yanında kaynanamın bana yapacağı işleri de üstlendim.her işine koştum.pişman oldum mu hayır,yalnız bilmiyor dedim.hataları yanlışları da çok oldu kızı yok bilmiyor dedim.hiç bir şeyin üstüne gitmedim.en komiği bana kınaya geldiler kına getirmemişlerdi amannnnn herşey geçti gitti.allah rahmet eylesin![]()
öncelikle allah rahmet eylesin..görmez bende biliyorum sadece varsayımda bulundum :) Ama saygı duyabilir değil mi.. Bende yeni evli sayılıım beraber sayılırız benim kayınvalidemin bir kötülüğünü görmedim allah razı olsun ama bir dili var maşallah sürekli laf sokar herşeye ama herşeye karışır ( kocamla benim aramıza hiç karışmaz hakkını yemeyeyim ) ama bana karışır yemek yememe karışır az yememe çok yememe karışır ayağıma çorap giymeme karışır