- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.161
- 598
- 41
Tam bir hınzırMesela konu sahibinin sevgilisi konu sahibine kapan baskısı yapıp, kendi namaz bile kılmıyormuş, kavga ettiklerinde kapalı kızları ekleyip göz zinasının da dibine vuruyormuş.Muzır neşriyat falan da karıştırıyordur. Ooohhhhh mis gibi kafa var paşamda.
Allah Allah yine banlanıcam ama kendimi tutamayıp yazıcam.Dedim ve beğenmediniz. Ara sayfalarda neden beğenmediğinizi sordum,1 kişi bile cevap vermedi.
Edepli giyinmek, normal ,açık saçık, başkalarını rahatsız edecek şekilde giyinmemek demek ,istedim. Tünik gitmek için ,uzun etek giymek için illa başını kapatman gerekmez..
Başını kapatıp, kısa kollu tişortla, dar kotla, kısa bluzla giyinenide gördüm.hatta watsapa açık fotoğrafını koyanı da gördüm.böyle yapılacaksa o zaman ben kapandım demenin mantığı nedir?
Sanırım ne demek istediğim anlaşılmıştır.
Siz kapali gelinlige gucenmek yerine evlendiginizde bu kisi sizi kapatmak icin mucadele edecek bunu düşünün. Bunlara hazir misiniz? Allah için kapanacak misiniz yoksa esinizin israrlarindan sıkılıp derde mi bogulacaksiniz? Aranizda bu mesele hayatinizdaki insan degismedigi surece ya da siz kapanmayi kabullenmediginiz sürece devam edecek once bunun farkina varin ve halledin sonrasi evlilik planlari yapin derim.Hayatınızda olan kişi size sürekli kapanmanızı istediğini söylese, siz de beni böyle kabul et deseniz ama birazcık ısrarcı davransa. Birgün beğendiğiniz gelinlik fotoğrafını atsanız o kişi de buna karşılık kapalı bir gelinlik fotoğrafı atsa gücenmez misiniz naparsiniz. Çok gücendim
Bu mantıkla bakan konu sahibinin sevgilisi..anlamamışsın senAllah Allah yine banlanıcam ama kendimi tutamayıp yazıcam.
Başkalarını rahatsız edecek şekilde nasıl giyiniliyor? Siz hangi hakla bir başkasının giyiminden rahatsız oluyorsunuz ve edepli giyinmek-edepsiz giyinmek diye kategorize etme hakkını kendinizde buluyorsunuz?
Tunik giyince, uzun etek giyince edepli giyiniliyor diğer türlü edepsiz mi olunuyor?
Birinin başını kapatıp kısa kollu tişört, dar kot ya da kısa bluz giymesi, whatsappa açık fotoğraf koymasından size ne? Ne hakla enterese ediyor sizi bu?
Nasıl bu kadar hadsiz olabiliyorsunuz?
Dööşmen guzularımHala anlamamışsın
AyrıldımBöyle bir uyumsuzluk varsa aranızda ve sizi değiştirmeye çalışıyorsa ayrılın derim.
Kuzum bu adam 4-5 aydır var o bahsettiğim 14 yaş büyük kişi aklımı bu süre zarfında çelmeye çalışan biri o konu kapandı engelledim her yerdenBu yeniymiş. Biraz boş kalıp kafasını dinlendirse doğru düzgün bir tip bulacak ama boş kalamıyor demek ki.
Bir tanesi vardı hani yeni ayrılmıştınız, hemen sevgili yapmıştı da sosyal medyada kıza övgüler düzüyordu, onla ne zaman çıktınız?Kuzum bu adam 4-5 aydır var o bahsettiğim 14 yaş büyük kişi aklımı bu süre zarfında çelmeye çalışan biri o konu kapandı engelledim her yerden
2 sene olacakBir tanesi vardı hani yeni ayrılmıştınız, hemen sevgili yapmıştı da sosyal medyada kıza övgüler düzüyordu, onla ne zaman çıktınız?
Gücenmezdim. Kapanmaya niyetim yoksa ayrılırdım. O da gitsin kapalıyla görüşsün.Hayatınızda olan kişi size sürekli kapanmanızı istediğini söylese, siz de beni böyle kabul et deseniz ama birazcık ısrarcı davransa. Birgün beğendiğiniz gelinlik fotoğrafını atsanız o kişi de buna karşılık kapalı bir gelinlik fotoğrafı atsa gücenmez misiniz naparsiniz. Çok gücendim
kocam benimle pazarlık yaparak evlendi/dik. ben böyle böyle bir eş istiyorum. razıysan gel dedi. razı değilsen de gücenmem dedi. ona o kadar güvendim ki, (halende güveniyorum) tamam dedim. yaparım dedim. daha önce alnı secdeye değmemiş olan ben, şu an beş vakit namaz kılıyorum ve de tesettürlüyüm(kapalı ifadesini yanlış buluyorum bu arada)Hayatınızda olan kişi size sürekli kapanmanızı istediğini söylese, siz de beni böyle kabul et deseniz ama birazcık ısrarcı davransa. Birgün beğendiğiniz gelinlik fotoğrafını atsanız o kişi de buna karşılık kapalı bir gelinlik fotoğrafı atsa gücenmez misiniz naparsiniz. Çok gücendim
Aslanları aglattin yazık yav hayvancagizlaraGücenmem bak dalgana aslanım derim. Kosarak uzaklaşırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?