Zaten çok açık giyinen biri değilimEdepli giyinmek için illa kapanmanız mi gerekiyor?
Sen de hala onunla berabersin, gururun falan kırılmıyor muZaten en ufak aramız bozulsa kapalı kızları ekliyobenneyanginlargordum
Gücenmek yerine evlendikten sonra başınıza gelecekler için endişelenseniz daha faydalı olur.Hayatınızda olan kişi size sürekli kapanmanızı istediğini söylese, siz de beni böyle kabul et deseniz ama birazcık ısrarcı davransa. Birgün beğendiğiniz gelinlik fotoğrafını atsanız o kişi de buna karşılık kapalı bir gelinlik fotoğrafı atsa gücenmez misiniz naparsiniz. Çok gücendim
Kapanmak allahla sizin aranızda olan bişi, o kim ki böyle dini bir olayı size baskı ile yaptırmaya çalışıyor, sizi olduğunuz gibi kabul etmeyen, şöyle olsaydın böyle olsaydın gibi tavırlarla sizi değiştirmeye çalışan insanlarla vaktinizi boşa harcamayın...Hayatınızda olan kişi size sürekli kapanmanızı istediğini söylese, siz de beni böyle kabul et deseniz ama birazcık ısrarcı davransa. Birgün beğendiğiniz gelinlik fotoğrafını atsanız o kişi de buna karşılık kapalı bir gelinlik fotoğrafı atsa gücenmez misiniz naparsiniz. Çok gücendim
İstersen acık giyinirsin kapalı kadınla evlenmek isteyebilir onun da en dogal hakkı bu.Zaten çok açık giyinen biri değilim
Bak dalgana aslanım asfahsjajagaGücenmem bak dalgana aslanım derim. Kosarak uzaklaşırım
Birde kapalı kızları ekliyormuş kavga edinceBak dalgana aslanım asfahsjajaga
Baskı denemez ama iğneliyor gibi geldi banaKapanmak allahla sizin aranızda olan bişi, o kim ki böyle dini bir olayı size baskı ile yaptırmaya çalışıyor, sizi olduğunuz gibi kabul eden şöyle olsaydın böyle olsaydın gibi tavırlarla sizi değiştirmeye çalışan insanlarla vaktinizi boşa harcamayın...
Bunu neye dayanarak yazdınız? Edepli giyinmenin ölçüleri nedir, bir verir misiniz? Elimdeki ölçülerle karşılaştıracağım.Edepli giyinmek için illa kapanmanız mi gerekiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?