Bir mobing konusu

Ben de bunu onerecektim evlenince bir yil.icinde ciktiginizda tazminatinizi alabilirsiniz diye biliyorum

Bende o yüzden dişimi sıkıyorum birde şef ne zaman izne çıksa müdür çoşuyor baya bu benim canımı daha çok sıkıyor.

3 sene oldu biliyorum o nedenle çok kastım kendimi ama şu aralar cidden psikolojim kaldırmıyor. Az kaldı Allahtan evlenmeme

elinizde yazılı kanıt varsa (mail, mesaj gibi) bunları düzenleyip ayırın bir kenara. bu verilerle bir avukata danışın.
mobing davalarını %99 işçi kazanır. elbette biraz süre alacaktır ancak sadece kıdem tazminatınızı değil +8 aylık brüt maaşınızı (brüt maaşınızı kesintisiz, net olarak yatırırlar) almış olursunuz.
çevremde böyle örnekler gördüm. hukukçu değilim ama anlatmak istedim.
yalnız yazılı kanıtınız yoksa dava kazanmanız imkansız gibi.

cok uzuldum, Allah yardimciniz olsun; sanirim dugune kadar beklemekten baska cikar yol yok. Cok yazik insanlarin emeklerini boyle somuruyorlar ya cok yazik.

Malesef yazılı bir kanıtım yok sözlü olarak oldu ben anlatıyorum bir üst yoneticime pek oralı değil gibi ona sabret birkaç yıla çıkar falan diyor sahitte yok malesef

Sizi ezmesine ve size mobing uygulamasina izin vermeyin. Tamam anliyorum hayat cok zor ama calisabileceginiz tek yer de orasi değil. Ik ya ya da daha ust bir yere gidip sikayetinizi belirtin. Topluca gitseniz daha etkili ve güçlü olur. Korkak olmayin.

Malesef yazılı bir kanıtım yok sözlü olarak oldu ben anlatıyorum bir üst yoneticime pek oralı değil gibi ona sabret birkaç yıla çıkar falan diyor sahitte yok malesef

zaten şahitlik ederim diyene de güvenmeyin. son anda korkarlar, doğal olarak işsizlik ürkütür.
tavsiyem size mobbing sınıfındaki taleplerini mail ile iletmesini sağlayın bir şekilde. kanıt toplamaya çalışın.

Mobingin dibini siyirmis biri olarak ne kadar hayatini,psikolojini etkkledigini iyi bilirim
Isi degistirin. Kurtulun.kus gibi olacaksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…