Bir moralim bozuldu. bir kafam karıştı anlatamam.. Uyku tutmuyor o hallerdeyim. :((((

herkes kilolu olabilir ve kilo veren insan da iradesini kullanıp verebiliyorsa ne kadar güzel. azimli demek ki..
bunun dalga konusu olacak bir tarafı yok..
olsa sibel can olurdu yıllar içinde alıp verdiği kilolar 150 kg mı neymiş.
bunlara takılma. ben senin yerinde olsam sadece kameralar önünde denek gibi görünmekten hoşlanmayabilirdim belki.

cikma programa canim ozaman bu senin kararin

sen bu diyetisyene para veriyormusun. veriyorsan neden onun bedava reklamını yapmak için tvlara çıkacaksın.
ha sana dese tvye çık. senden para almam. düşün derim.
o yüzden gerek yok,sen git talimatları yapasrsan verirsin zaten. gereksiz çıkman bence.

çok komikler yaa

niye her yere açtınız ki konuyu? bence siz zayıflatıp televizyona çıkaracak adam arıyorsunuz

http://forum.donanimhaber.com/m_87788219/tm.htm

evet oradaki önermeyi dikkate aldım. burda konu açmayı beceremiyordum daha sonra googlea nasıl konu açabilirim diye sormak geldi aklıma. ve böylece konu açabildim. sorumuda sordum. neden böyle bi karşılama yaptığınıda anlayamadım. hiç insanlık hallerin olmadı mı ? anladım ki insana böyle platformlarda illaki sarıyorlar , ne dokunuyorsa artık. sormayacaksın demek ki.

belli bir oranda indirim yapacaklar.

Ah be guzelim sen bilmezmisin ki bu ulkedeki insanlar balik hafizalidir en fazla yakin cevren bir kac ay konusur sonra unutulur gider hic kafani takma sana faydasi olacaksa cik gitsin

insan olaya dışardan bir göz gibi bakamayınca kafasında büyütebiliyor işte :) haklısındır belkide. :)

bende öyle düşündüm işte biri görüp hepsine söylerse.. bi nebzede olsa rahatladım ama şuan teşekkür ederim :) ömür boyu saklanabilecek bişey değil bu ama orda gerçekten kaç kilo verdiğimi söylemek zorundayım. ama normalde eskiden kiloluydum ama 20 kilo verdim deyip konuyu küçükmüş gibi gösterebilirdim. :))

ne yapmaya karar verdin şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…