bir mucize anı belki de!

miralife

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2008
3.464
20
118
bugün elinizden gelse en çok neyi yapmak isterdiniz, kimin için yada kiminle ne yapardınız?

Keşke elimde olsaydi eğer bugün sadece kizim için yapmak isterdim mutluluğu !disneyland da koskoca gün geçirmesini çok isterdim hayatinin unutamayacaği anlarindan biri olsun diye annesiyle yaşanan!seni çok seviyorum canim bitanem gözümde hiç büyümeyecek olan biricik kizim umarim birgün olur bu düşlediğim!

bugn elımden gelse....arkadaslarla...
kah gulmek kah aglamak içimdeki sevınci mutlulugu uzuntumu paylasmak ısterdım...ok
saattın kac oldugunu dusunmeden ayıp nedır bılmeden konusmak ısterdım...
cunku paylasacak ve benı dınleyıp anlıyacak bana akıl verecek bırılerıne ıhtıyacım var...
yanlızım...cok...

Bugün tatil günümüz olsun öyleyse. Sevdiklerimle dağ ve deniz manzaralı havada çok güzel olucak tabii Balık tutmak. Veee Sınırsız mangal keyfi. Oğluşumla oralarda koşup oynamak..

Bugun şımartayım kendimi.......
düşüneyim düşüneyim düşüneyim...
Piknik yapmak isterdim
yada bavulumu alıp sesize gitmek isterdim...
Şöyle denizin olduğu bir yere...
Yada bir deniz kıyısında balıkta yemek isterdım..
Ama şimdi konyadayım...
Benim için yaparsanız sevinirim...

sahile sadece 30 dk uzaklıktayım bugün senin için ve kendim için bunu yapmaktan büyük zevk duyacağım .sayende kendime mutluluk payı çıkarma fırsatım oldu çok lezzetli balık yekmek yemek içinnn saol:))

sadece bugün için mi?
o zaman bir arkadaşımın karşılaşmak istediği, beklediği, özlediği, istediği kişiyle bugün karşılaşması için kullanıyorum sihir hakkımı ben...
bugün tanışsınlar inşallah, ikisinin de kocamn gülümseme olsun yüzlerinde...
sihir ya bu belki de tutar...
hazır bana sihirli hatun demişken...
ben bunu tüm yüreğimle istiyorum...

Son düzenleme:
bende oglumu ve eşimi alıp çok amaaaa çokkkkkkkk uzaklara gitmek isterdim......tatil olabilir ...

eşim için ve kendim için bugün hemen yumurtlama olayımın gerçwekleşmesini ve düzene girmesini sağlamak isterdim ve tabi sonunda hamile kalmak ve bebek sahibi olmak
allah aşkına kızlar çok şeymi istiyorum:)

bugünkü ruh halimden belki bencillik olacak biraz da ama kendim için hayatımı yeniden gözden geçirip farklı yaşam şansımı seçerdim....

hamileyim ve bebegımın kalbının atmasını ısterdım

dualrım seninle bu dönemde engüzel şey moraldir bu yüzden en iyi olman gerekn dönemde sakın kendini üzme belli ki bir şeyler seni üzmüş ama herşeyde bir hayır vardır bunu asla unutma umarım herşey gönlünce ve bebeğinin kalp atışı kulağında,sonra da kendisi kucağında olur canım!

inşallah dilediğin gönlünce olmuştur bu kadar iyi yürekli bir insanın dileği kendisi için değil de bir arkadaşı içinse ve bu dilek aşk içinse umarım hayırlara vesile olmuştur sayende.yüreğine sağlık canım...çok tatlısın sihirli hatun!

gorunmes ınsan olup sevdıklerıme yardım etmek ısterdım

bu biraz hayal olmuş ama çok süper bir hayal inan ki bende bunu çok isterdim ama bana çok uzakmış sadece akılda kalırmış gibi geliyor!
eğer öyle hayalet gibi olursan benimde yanıma gel ama bak sakın beni korkutma olur mu?

bende oglumu ve eşimi alıp çok amaaaa çokkkkkkkk uzaklara gitmek isterdim......tatil olabilir ...

:asigim:bende çok isterdim en az senin kadar bunu belkide herkes ister ama inşallah canım ya şöle bir ay olsa yeter bana buranın havasından suyundan bıkkınlığım yok ama neden olmasın insanın hayatında soluduğu nefesin farklı tadı demi?çok mu şey istiyoruz sanki ya inşallah canım inşallah belki de yarın yarın olmazsa ondan sonralarda hı ne dersin ben kızımla eşimle sende oğlunla ?:1hug:

istediğin çok değil canım bir kadının önce gelinlik giymek sonra da anne olmak en büyük dileğidir bu inşallah olacak ve herşeyinde düzene girecek sadece buna inan ve stresten uzak dur olur mu bunlar en güzel günlerinin başlangıçları asla unutma tatlım!
daha çok güzel günler göreceksin umudunla bebeğinle eşinle inşallah!a.s.

bugünkü ruh halimden belki bencillik olacak biraz da ama kendim için hayatımı yeniden gözden geçirip farklı yaşam şansımı seçerdim....

hayat bazen bize ne istediğimizi sormadan akıp gidiyor bazen çok şey alıyoruz bazende hayal kırıklıkları ile geri dönüyoruz bu hayat yolundan ama bize kar kalan sadece önümüzde hala yaşanabilenecek kadar aldığımız nefese sahip olmamız çok şükür !bizler sadece kendimiz için hayatta en güzeli istiyoruz bu bencillik yada megalomanlık değil bu sadece insanın kendisini sevmesinden kaynaklanan çok güzel bir neden farklı yaşamın umarım istediğin kadar senin olur!a.s.

kanatlanıp uçmayı...

hep bunu isterim zaten...
nerde yüreği acıyan,derdiyle boğuşan,çaresiz ve umutsuz bir insan görsem,hatta tv de izlesem,içimden bu geçer hep...:)

''keşke ''derim bir sihir olsa ve kanatlansam bir kuş misali...
sevdiğim insanlar ne halde nasıl,iyi mi,hüzünlüler mi ? ve yaparım sihrimi:)
sonra tüm acılı ,üzgün ve muhtaç olan insanların yüreğine konardım,umut olmak,mutluluk olmak,sevgi olmak için...

bunu hep isterim ama sanırım bunun için 1 günlük te olsa bir melek olabilmeyim,
ve olabilseydim, her bir 1 saniyemi iyilik - güzellik adına kullanmayı çok diler ve isterdim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…