kanatlanıp uçmayı...
hep bunu isterim zaten...
nerde yüreği acıyan,derdiyle boğuşan,çaresiz ve umutsuz bir insan görsem,hatta tv de izlesem,içimden bu geçer hep...:)
''keşke ''derim bir sihir olsa ve kanatlansam bir kuş misali...
sevdiğim insanlar ne halde nasıl,iyi mi,hüzünlüler mi ? ve yaparım sihrimi:)
sonra tüm acılı ,üzgün ve muhtaç olan insanların yüreğine konardım,umut olmak,mutluluk olmak,sevgi olmak için...
bunu hep isterim ama sanırım bunun için 1 günlük te olsa bir melek olabilmeyim,
ve olabilseydim, her bir 1 saniyemi iyilik - güzellik adına kullanmayı çok diler ve isterdim..
sahile sadece 30 dk uzaklıktayım bugün senin için ve kendim için bunu yapmaktan büyük zevk duyacağım .sayende kendime mutluluk payı çıkarma fırsatım oldu çok lezzetli balık yekmek yemek içinnn saol:))
O kadar isterdim ki...göl kenarinda küçük evimde dişarda şakir şakir yağmur yağiyor ben üstümde battaniye balkonda oturyor...gölün üstüne yağan yağmuru seyrediyorum...düşünüyor düşünüyorum..yanimda kimse yok bi ben bide kendim....bedenim beynim en önemliside ruhum dinleniyorrr işde böyle olmasini çokk isterdim...yalniz kalmaya düşünmeye ve dinlenmeye ihtiyacim var...
şuan hayatımda çok büyük bir mucize istemiyorum
ama çok sevdiğim ve uzun zamandan beri görmediğim ve çok özlediğim
bir arkadaşımla karşılaşıp
şöyle güzel bir sahil kenarında oturup kahve içmek ve sohbet etmek isterdimm
ayy keşke olsa ya
çok doluyum
çevremde çok insna var hatta nişanlım ailem ama
ben rahat gülüp aglıyacagım arkadaşımı istiyorum.
Zamanı teee 16/03/2004 e geri götürmek isterdim...ondan sonra yaptıklarımın tam tersini yapmak isterdim..:çok üzgünüm:
gittinizmi merak ettim...ne yediniza.s...
Ben sihir hakkımı arkadaşımla uzun zamandır hayalini kurduğumuz şey için kullanıyorum. o iyi haberi alalım ne olur Allahım nolurrrrrrrrrr :Saruboceq:
Umarım beklediğin haberiniz gelir ve yüzünüzde gülümsemeniz olur bana da haber verirsen bende katılmak isterim mutluluğnuza inşallah...
şu önümüzdeki 89 günün çabucak geçmesini istiorm
mümkünse gözümü kapatayım açim aşkım gelmiş olsun
yeter artık yaaaaaaaaaaaaaaaaa:S
eşim çalışmıyo olsa onunla birlikte yatıp tembellik yapmak isterdimmm :)
ben babamı ısterdım kucukken onun oldugun bıldıgım halde hep bıgun cıkıp gelıcek bana saka yaptım dıyecek gıbı dusunurdum ama hıcbızaman olmadı gttıgı uzaklardan bı turlu donmedı oysakı hep donerdı ben onu ısterdım sımdı kapım calsada babam gelse opsem sarılsam hasret kaldıgım kokusunu ceksem ıcıme benım en buyuk mucızem bu olurdu heraldeeee baskada hıcbseye gerek kalmasdııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?