bir mucize anı belki de!

sen belki de kanatsız herşeyi herkesi bir anda göremeyen kuş olup uçamayan ama gönlü kalbi sevgi ve iyilik ,güzellik dolu bir meleksin belki de!(en azından benim için öyle)a.s.

O kadar isterdim ki...göl kenarinda küçük evimde dişarda şakir şakir yağmur yağiyor ben üstümde battaniye balkonda oturyor...gölün üstüne yağan yağmuru seyrediyorum...düşünüyor düşünüyorum..yanimda kimse yok bi ben bide kendim....bedenim beynim en önemliside ruhum dinleniyorrr işde böyle olmasini çokk isterdim...yalniz kalmaya düşünmeye ve dinlenmeye ihtiyacim var...

şuan hayatımda çok büyük bir mucize istemiyorum
ama çok sevdiğim ve uzun zamandan beri görmediğim ve çok özlediğim
bir arkadaşımla karşılaşıp
şöyle güzel bir sahil kenarında oturup kahve içmek ve sohbet etmek isterdimm
ayy keşke olsa ya
çok doluyum
çevremde çok insna var hatta nişanlım ailem ama
ben rahat gülüp aglıyacagım arkadaşımı istiyorum.

Zamanı teee 16/03/2004 e geri götürmek isterdim...ondan sonra yaptıklarımın tam tersini yapmak isterdim..:çok üzgünüm:

bazen insan aslında milyonların içinde bile kendini yalnız hissediyor senin istediğin gerçekten yalnız kalıp düşünmekse eğer ve bu bir göle kenarında olacaksa çok isterim ruhunun dinlenmesini ama milyonların içinde yalnız kalmak en kötüsü umarım bir gün düşlediklerimiz gerçek olur ruhumuzu dinlendirmek tatmin etmek için faydalı olacaksa yalnızlık bile bize kafi olur...yüreğine ellerine sağlık canım...a.s.

bazen en ihtiyaç duyduğumuz zamanlarda nedense yanımızda kimse olmaz olsa da bize anlayacaklarını düşünemeyiz bende en sıkılıp daraldığım anlarda en çok bunu isterim ve insana gerçekten en güzel gelen kişi onu anlayan ,ruhunu besleyen kişidir umarım hep yanımızda ve hep yanlarında oluruz sağlık ve huzurla!:1hug:
ellerine,yüreğine sağlık canım...a.s.

Zamanı teee 16/03/2004 e geri götürmek isterdim...ondan sonra yaptıklarımın tam tersini yapmak isterdim..:çok üzgünüm:

yaptığımız pişmanlıklardan sonra insan hep geriye ta o yanlışları yaptığı en başa dönmek ister keşke bu mümkün olsa ama hayatta bunları görmeden dpğruyu bulamayız aslında derler ya:son pişmanlık fayda etmez diye napalım yaşanmışta olsa bundada bir hayır vardır canım ...
ellerine ,yüreğine sağlık...a.s.

gittinizmi merak ettim...ne yediniza.s...

hayır balık ekmek yiyemedim fırsatım olmadı ama kendim,eşim ve kızım için dsaha başka güzelliklere tanıklık yaptık ve biz en güzelini ruhumuzu besledik.koskoca birgünün tadını yavaş yavaş çıkardık ve ruhumuzu sevgiyle,neşeyle besledik.
sana verdiğim sözü tutamadım balık ekmek yiyemedim ama bizi mutlu ettim umarım sende öyle yapmışsındır canımmmm!
yada bak sen buraya gel beraber yiyelim birgün olur mu canım? buda benden sana açık randevu teklifi ayrıca yemekler benden oki?cokacimcoook

Ben sihir hakkımı arkadaşımla uzun zamandır hayalini kurduğumuz şey için kullanıyorum. o iyi haberi alalım ne olur Allahım nolurrrrrrrrrr :Saruboceq:

Ben sihir hakkımı arkadaşımla uzun zamandır hayalini kurduğumuz şey için kullanıyorum. o iyi haberi alalım ne olur Allahım nolurrrrrrrrrr :Saruboceq:

Umarım beklediğin haberiniz gelir ve yüzünüzde gülümsemeniz olur bana da haber verirsen bende katılmak isterim mutluluğnuza inşallah...

kimse bişiler istemiyo mu artık ne yada ümüdimiz mi kalmadı artık gelecek günlerden !
her doğan gün bize yeni mutluklar yeni umutlarla doğar unutmayalım arkadaşlar lütfen umut ve sevgi adına ....

şu önümüzdeki 89 günün çabucak geçmesini istiorm
mümkünse gözümü kapatayım açim aşkım gelmiş olsun
yeter artık yaaaaaaaaaaaaaaaaa:S

eşim çalışmıyo olsa onunla birlikte yatıp tembellik yapmak isterdimmm :)

şu önümüzdeki 89 günün çabucak geçmesini istiorm
mümkünse gözümü kapatayım açim aşkım gelmiş olsun
yeter artık yaaaaaaaaaaaaaaaaa:S

allah biran evvel kazasız belasız ve sonsuz aşkla kavuşmanızı nasip etsin inşallah!:Saruboceq::1hug:a.s.

eşim çalışmıyo olsa onunla birlikte yatıp tembellik yapmak isterdimmm :)

maddi yönden de rahat olacaksanız eğer ohhhh ne güzel olur derim valla inşallah canım uzun bir tatiliniz ve keyifli zamanlarınız olur çalışsada çalışmasada !a.s.:1hug:

ben babamı ısterdım kucukken onun oldugun bıldıgım halde hep bıgun cıkıp gelıcek bana saka yaptım dıyecek gıbı dusunurdum ama hıcbızaman olmadı gttıgı uzaklardan bı turlu donmedı oysakı hep donerdı ben onu ısterdım sımdı kapım calsada babam gelse opsem sarılsam hasret kaldıgım kokusunu ceksem ıcıme benım en buyuk mucızem bu olurdu heraldeeee baskada hıcbseye gerek kalmasdııı

BABACIĞINA VE SANA SEVGİLERİMLE!
UMARIM BABAN İÇİN DİLEĞİN MUCİZE OLMASA DA BAŞKA BİR HAKKINI OLABİLİR KILAR GEÇEN BU ZAMAN ELBET BİRGÜN!a.s.

keşkeeee buraya izmirime kar yağsa deli gibi coşup eğlensek ve doyabisek kardam adama yapmaya....................

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…