Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım neden inanmak istemiyorsun hadi lütfen hemen bir banyo yap makyajını yap kendini toparla
hemen kan merkezine git testini ol mümkünse sonucunuı bugun verecek biyere gitmeye çalış
sonrada bir arkadaşınla görüş veya ailenin yanına git oyalan sonra göreceksin test sonucunu pozitif olarak
bak göreceksin. sonra kırtasiyeye git
karton al renkli kalem alıp
eşin eve geldiğinde kapıyı açtığında ilk yazıyı görecek şekilde bir yere arasarsın
babacım evimize hoşgeldin diye süper olur inşallah
Arkadaşlar iyi dilekleriniz için tşk. kanı verdim sonuç 15:30 da çıkacak inş. ya üzüleceğiz ya sevineceğiz hayırlısı
canım sen yenı negatıf sonucunu almamısmıydın ne zaman yaptırmıstın tupu ne zaman hasta oldun neyse ınsallah hamılesındır dogal hamılelık kadar guzel bı sey varmı senı merakla beklıyom
canım yeterki rabbim ol desin, inşalla mucizen olur bizlere de umut olursun. bizimde norfoloji %1 ve önğmğzdeki ay tüp bebek tedavisine başlamayı düşünüyoruz. eşin için kullandığın ilaş v.s. kür varmıydı canım? dualarım seninle inşallah kan sonucunda pozitif olacak
inş canım Allahım inş senin ve hepimizin yüzünü güldürsün
ben eşime keçi boynuzu kürü uyguluyorum 1,5 aydır ayrıca L-arginin, arı sütü-polen ve K. Ginseng karışımı bir ilaç, Ace PLUS kullanıyoruz ama bunları kullanmaya başlayalı 1 ay oldu. Ayrıca 2 hafta kadar da çakşır kökü suyu içti ama midesi rahatsız oldu bu sudan artık içmiyor
takipedemedimmm verdinmi kan.. hadi hayırlısı inşş hamilesindirde bize dua edersin artık
benimeşimde varikosel var sperm sayısı düşükk bizde istiyos ama olmuyo ameliyat olması gerekiyo eşimin
nnilüfern canım verdim kanı 15:30 da çıkacak inş. pozitif sonuç olursa hepiniz için dua edeceğim :Saruboceq:
denizcim bunların hepsini ben kk den araştırıp buldum dr vermedi. Ama benim dr keçi boynuzu kürünün faydasının bilimsel olarak ispatlandığını söyledi. bununla ilgili bir konu açtım bir bak istersen. Ayrıca araştırmalarda L-arginin sperm hareketliliği üzerinde etkisi kanıtlanmış Klomenle birlikte kullanılırsa etkisi daha da fazla oluyormuş çakşır kökü suyu da sperm sayısını artırıyordu yanlış hatırlamıyorsam veben en çok buna güveniyordum ama eşim çok içemedi rahatsız oldu
Rabbime mucize zor değil yeter OL desin
Kalbim seninle arkadaşım inşallah bize hayırlı haberler vereceksin