Bir mucize olabilir mi

betty canım tebrik ederim yuz binlerce kez :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

rabbim ol dedikten sonra oluyor işte. darısı bizim başımızaaa
çok sevindim çooook anlatamam... ne güzel mucizeleri var güzel rabbimin....

evet ya bende o gunleri yaşamak istiyorum
ben doğumhaneye giderken insanların bizi beklemesini istiyorum
sevinçten aglamak istiyorum, varlıklarından aglamak istiyorum
yokluklarından degil...

yüce rabbim nedensiz birşey yaratmazmış
o yüzden zamanın gelmemişi henüz sanırım
ama dilerim allah en kısa sürede sana ve her isteyene de nasip eder bu güzelliği bebekler dünyanın en güzel şeyleriiii

kızlar inanamıyorum yaaaşaaaasııın sonunda başardım evet haaaamiiiiileeeyimmmm sanırım değer 266

hepinize ayrı ayrı tşk ediyorum beni yalnız bırakmadınız şu an saçmalarsam kusura bakmayın ne yaptığımı bilmiyoum ne sevinebiliyorrum ne ağlayabiliyorum karma karışığım eimin titremesine hakim olamıyorum hepiniz için dua edeceğim rabbim sizi de minik mucizelerinize kavuştursun

bu arada bu nette bana düşman ikidir sonucu yazıyorum kopuyor

canim benim tebrik ederim ins allah hayirlisiyla tamamina erdirsin:lepi::lepi::teytey::teytey::teytey::teytey::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray:opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızlar inanamıyorum yaaaşaaaasııın sonunda başardım evet haaaamiiiiileeeyimmmm sanırım değer 266

hepinize ayrı ayrı tşk ediyorum beni yalnız bırakmadınız şu an saçmalarsam kusura bakmayın ne yaptığımı bilmiyoum ne sevinebiliyorrum ne ağlayabiliyorum karma karışığım eimin titremesine hakim olamıyorum hepiniz için dua edeceğim rabbim sizi de minik mucizelerinize kavuştursun

mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

TEBRK EDERİMCANIMM ALLAHIM KUCANA ALMAK NASİP ETSİNN
ÇOK SEVİNDİMMM

Heyecanlı bir şekilde tüm safyaları okudum.Rabbim ne büyüksün.Gözün aydın canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah:lepi::dance::dance::emir_bebek:

ayyy çok sevindim canım yaa...Rabbim ne kadar büyük bak vakti gelince kendiliğinden oluverdi şükür.Ya kocan napıcak duyunca çok merak ettim görmek isterdim doğrusu.Ne güzel rabbim isteyen herkese en kısa zamanda yaşatsın bu duyguyu inşallaahhhhhhhhhhhh...

ayyy çok sevindim canım yaa...Rabbim ne kadar büyük bak vakti gelince kendiliğinden oluverdi şükür.Ya kocan napıcak duyunca çok merak ettim görmek isterdim doğrusu.Ne güzel rabbim isteyen herkese en kısa zamanda yaşatsın bu duyguyu inşallaahhhhhhhhhhhh...

tebrik ederim canım allah tamamına erdirsin darısı tüm anne olmak isteyenlere inşallahh ne kadardır evlisin canım sen?allah mesut etsin sonuna kadarr:nazar:a.s.:1hug:

ayyyy....inanamıyorum ya.....tüylerim diken diken oldu okurken ......ALLAHIN mucizesi buna derler işte....arkadaşım senin adına çok sevindim ......ALLAHsağlıkla kucağına almayı nasip etsin.....

Tebrikler canım... Süper bişey bu.....
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
Bir mucize bebek daha geliyor... Ne güzel......

canım tebrik ederim, dilerim Rabbim sağlıkla kucakladığın günleri de göstersin sana ve inşallah tüm isteyenlerede bu sevinci yaşatır,

yüce Rabbim sen nelere kadirsin herşey sadece senin ol demene bakıyor, ne olmaz denilen şeyler Rabbim dilledikten sonra nasıl da sebebe bile gerek kalmadan oluyor, inşallah isteyen herkese bu mucizeyi yaşamayı nasip etsin Rabbim

canım sayfaları baştan sona okudum .hepimiz için süper bir haber oldu
sağlıklı 9 aylar geçirirsin bebişlerinle inşallah
haberlerini bekliyoruz kaydirigubbakcemile5

rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin şuan bana ve eminim bir çoğumuza umut oldun inşallah o mutluluğu bizlerde bir gün yaşarız

sevgili betty çok sevindim allahım hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin canım yupppppiiiiiiii birde şu karışımlar neydikullandığınız canım bizde kullanalım bakarsın bize de sebep olur canım

Tebrikler canım gerçek bir mucize alkisalkisalkis Allah tamamına erdirsin :nazar:
Darısı da bize olmayanlara inşallah...:Saruboceq:
Sorunumuz benzer canım benim eşim de klomene başladı başka arkadaşlar da merak ediyor senden rica etsek yeni bir başlık altında uyguladığınız şeylerden kullandığınız ilaçlardan bahsedebilir misin :kedi:

canım yaşadıklarını okudum ve inan heyecanlanmamak elde değildi.Allah sana en güzel mucizesini gönderdi canım inşallah bundan sonra sen eşin ve bebişinizle sağlıklı mutlu bir yaşam sürersiniz.çokkk sevindim tebrik ederimmmmmm

[/QUOTE]slm arkadaşlar ben geldim eşimin tepkisini anlatayım size
ben renkli kalemlerle falan rengarenk bi yazı hazırladım (sevgili denizin tavsiyesi) geldiğinde onu eline verdim okudu ama tepki yok kağıda bakıp duruyor baktım ses yok sonuç kağıdını ve idrar testi kitini verdim eline tık yok sadece bakıyor ben başladım ağlamaya zaten bu sefer yüzüme bakıyor sarıldım falan yok tepki mepki yok ŞOK oldu adam elden gidecekti
kendine geldi bu sefer "sen şaka yapıyorsun" demeye başladı ikimizde öyle inandırmışız ki kendimizi doğal yollarla olamayacağına...... hala inanamıyoruz sanki bir rüyadayız gibi. sonra sarıldık ağladık bir süre sonra dışarı attık kendimizi.. neyse 2 saattir falan kendine gelmiş durumda hoplayıp zıplayıp gülüyor bizi bi gören olsa deli zanneder herhalde

bu mübarek gecede hepiniz için dua ettim canlarım Allahım hepinize yaşatsın bu yüce duyguyu

canim benim yaaa.inan kendim olmus kadar sevindim.allahim kucaginada almayi nasip etsin.darisi bizlerin basina.

Back
X