Bir mucize olabilir mi

slm arkadaşlar dr a bugün gidebildim tekrar test yaptık ve sonuç 801 çıktı çok şükür herhangi bir problem yok haftaya c.tesi keseyi görmeye gideceğiz çok mutluyum çoooookkk zemuszemus

allahım nekadar güsel bişiiii
eşime anlattım geçen akşam inanamadıı
allahınbüyüklüğü işteeee
şükürler olsunnnn
darısı başımıza inş

canim benim seninle bizde burda çok mutlu olduk.bizlerede umut oldun arkadasim.rabbim saglikli hamilelik geçirmeni nasip etsin...

slm arkadaşlar dr a bugün gidebildim tekrar test yaptık ve sonuç 801 çıktı çok şükür herhangi bir problem yok haftaya c.tesi keseyi görmeye gideceğiz çok mutluyum çoooookkk zemuszemus

canim tekrar tebrik ederim hersey gönlünce olsualkisalkisalkisalkisalkisalkis:hooray::hooray:

Merhaba bettyy...

Oncelikle tebrik ederim.. Allah tamamina erdirsin insallah..

Bende senin gibi mucize yasayanlardanim,tup bebek tedavisine baslamak icin gittigim turkiyede,Hamile oldugumu ogrendim.. Adet sokturucu kulllanmistim adet olmayinca suphelenip test yaptik ve hamile ciktim cok sasirdik tabi,ama hersey Rabbimin elinde.. :)) Ol deyince oluyor iste ..

Tekrar tebrikler ... :)

allah tüm isteyene versin
ne güzel sevinçler mucizeler
yaşıyoruz hep birlikte
allah açılan ellerimizi boş çevirmesinn

Merhaba bettyy...

Bende senin gibi mucize yasayanlardanim,tup bebek tedavisine baslamak icin gittigim turkiyede,Hamile oldugumu ogrendim.. Adet sokturucu kulllanmistim adet olmayinca suphelenip test yaptik ve hamile ciktim cok sasirdik tabi,ama hersey Rabbimin elinde.. :)) Ol deyince oluyor iste ..

tebrikler canım gerçekten inanılmaz bir duygu şu anda hamile misin ne kadar oldu?

tebrikler canım gerçekten inanılmaz bir duygu şu anda hamile misin ne kadar oldu?

Evet gercekten oyle... Sok olduk,con sevincliyim Rabbim herkese nasip etsin.. Canim ben 7 bucuk haftalik oldum herhalde,ben ilacsiz adet goremedigim icin tam net bilmiyorum ama bundan iki bucuk hafta once doktor muhtemelen 4-5 haftaliktir demisti simdide 7-yada 7 bucuktur herhalde.. :) persembe gunu ultrasona gidicem orda kesin belli olacak sabirsizlikla bekliyorum.. Sen keseyi gormeye gittinmi. ??

Ha canim birde bu gebelik haftasini gosteren tickerz varya .. Onu nasil ekliyoruz?? Bende yaptim,ama bi turlu ekleyemedim bana anlatirmisin ??

Evet gercekten oyle... Sok olduk,con sevincliyim Rabbim herkese nasip etsin.. Canim ben 7 bucuk haftalik oldum herhalde,ben ilacsiz adet goremedigim icin tam net bilmiyorum ama bundan iki bucuk hafta once doktor muhtemelen 4-5 haftaliktir demisti simdide 7-yada 7 bucuktur herhalde.. :) persembe gunu ultrasona gidicem orda kesin belli olacak sabirsizlikla bekliyorum.. Sen keseyi gormeye gittinmi. ??

Ha canim birde bu gebelik haftasini gosteren tickerz varya .. Onu nasil ekliyoruz?? Bende yaptim,ama bi turlu ekleyemedim bana anlatirmisin ??

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

tickerz eklemek için sol üst köşedeki "kullanıcı paneli"ne giriyorsun "profili düzenle" den en altta "kilo ve doğum tarihi takip çizelgesi" var yaptığın tickerzın adresini oraya kopyalıyorsun

Merhaba bettyy...

canım yaaa ne güzel bir mutluluk .arkadaşım sna birşey sorcam benimde adetim 8 gün geçmişti olmadım test yaptım 1.00 çıkmıştı doktoru aradım adet söktürücü verdi. hemşire ablam var ona sordum kullanma dedi erken dedi.bugün tam12 gün oluyor yine olmadım sabah test götürdü hastaneye daha aramadı .

senin nasıl olmuştu anlatırmısın biraz sen önce test yapıp sonramı ilaca başladın bana yardımcı olursan sevinirim benim için çok çok dua edin güzel haberler alayım arkadaşlar

canım yaaa ne güzel bir mutluluk .arkadaşım sna birşey sorcam benimde adetim 8 gün geçmişti olmadım test yaptım 1.00 çıkmıştı doktoru aradım adet söktürücü verdi. hemşire ablam var ona sordum kullanma dedi erken dedi.bugün tam12 gün oluyor yine olmadım sabah test götürdü hastaneye daha aramadı .

senin nasıl olmuştu anlatırmısın biraz sen önce test yapıp sonramı ilaca başladın bana yardımcı olursan sevinirim benim için çok çok dua edin güzel haberler alayım arkadaşlar

Tabi anlatirim... Canim ben ilacsiz adet goremedigim icin ben hic ihtimal vermemistim hamile olabilcegime..ve adetim olmadigi icin direk baslamistim adet sokturucuye,7 gun kullandim hapi biraktim,ama bi turlu adet olamadim.. Tedaviyede baslayamadik bu yuzden sonra doktor suphelendi ve gebelik testi yapalim bi dedi.. Yaptim HCG 214 cikti ve hamile oldugumu ogrendikk.. :emir_bebek:

Insallah sende bi mucize yasarsin .. Benimki resmen bi mucize oldu cunki 3 yildir dogru duzgun adet gormuyordum ben.. menepoza girmis gibi yani .. Bu arada pproblemimde polikistik over. Umarim yardimci olabilmisimdir canim..

çok teşekkür ederim bilgin için.......
yani hamile olsanda içsen bir zararı olmuyor arkadaşım

GÜZEL HABERLER SENDEN DE BEKLİYORUZ İNŞALLAH CANIM BİZİ HABERSİZ BIRAKMAA opuyorumnanaktan

Back
X