Bir mucize, Tanrım bize🙈

sivridil

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2012
1.473
566
323
Arkadaşlar merhaba.
Yıllar sonra ergen heyecanına kapıldım Olacak bir şey değil biliyorum ama acaba diyorum

Yaşlarımız aynı gibi. Meslek sahibi insanız ikimizde öncelikle:)
Cuma günü radyolojiye gittim, iş saatleri dışındaydı, randevusuz falan içeri girdim. Mesleğimden başlayarak, doktor aralıksız 20 dakika kadar konuştu. Babamızın mesleklerine, meslektaşlarına, işime, hedeflerine kadar.. o kadar hızlı sıraladı ki şok oldum, 34 kılosun zayıfsın falan dedi güldük epeyteşekkür ederim dedim çıkarken; asıl been dedi. Ve çıkıyordu normalde,15 dakıka öncesinde konuşmustuk bıraktı çantayı döndü bana baktı:)
tekrar görme ihtimalim yok, cuma aynı yerde işim var o gune dair rapor/ kağıt gibi bir şey mi istesem yoksa zaten burdan bir şey çıkmaz biliyorum bıraksam mı

Son düzenleme:
Erkek doktorlar flörtöz olur, çok kapılmayın.

hayatımı bir dönemini hastanede geçirdim , bilmem mii
ama bunun hastalarla ve meslektaşlarıyla tutumunu kısa süreli izledim , farklı geldi bilmiyorum :)
zaten 3 yılı aşkın süre sonra ilk kez biri ilgimi çekti ; bir iyi geldi , ondan şansımı denesem mi dedim
bu arada hiçbir sosyal medya hesabı da yok 2019 yılında aşırı garip geldi

Hiçbir sosyal medya hesabının olmaması öyle güzel ki... Şansınızı deneyin derim. :)

Dikkatli olduktan sonra deneyin ne çıkarsa bahtiniza

Valla ben odunun da odunuyum, o nedenle benden parlak fikirler çıkmaz bu konuda ama yapın bir şeyler. :)

teşekkür ediyorum o zaman; arkadaşlar yardımcı olur inşallah :)
cuma günü geçen hafta işle ilgili sorun çıktı, burda olduğuma dair bi kağıt yazar mısın falan diye gitsem dediiim ama burda da biter. insanlar olayı nasıl çaya kahveye getiriyorlar anlamıyorum

İşte olmaması yakalanmamak için alınan bi tedbir.
Uzak dur derim fena oluyolar

Olsun. Canın nasıl istiyorsa öyle yap. Denemeden gerçek sevgiyi bulamazsın ki... belki gerçekten seveceksin. Belki umudun var. Kestirip atma. İnsanlar kaç yıllık ilişkisinde bile emek sarfediyor,yolun başındasın daha. Tesadüfler yarat zamanla oturur. Sevgi güzel bi duygu:))

İşte olmaması yakalanmamak için alınan bi tedbir.
Uzak dur derim fena oluyolar

yaa demeyin ama ben iyi hikayelerde görmüştüm :)

radyoloji de oldugu için aşırı içerde , buyukte bir hastane . kağıt istemek için giderim ancak ama konu kesilecek üzülüyorum

yaa demeyin ama ben iyi hikayelerde görmüştüm :)

radyoloji de oldugu için aşırı içerde , buyukte bir hastane . kağıt istemek için giderim ancak ama konu kesilecek üzülüyorum
Hahaaa yaptım bile:)
Valla hiç güvenilir değiller. Güzel bi kız görünce karımı sevmiyorum boşayacama kadar gidiyo yalanları:)

Arkadaş ortamı oluşturun ya da birinin doğum günü varsa onu da davet edin vs

hayatımda bir kez gördüm, bir de kağıt istemeye gidebilirim , son şans nasıl iletişim için :)

Hahaaa yaptım bile:)
Valla hiç güvenilir değiller. Güzel bi kız görünce karımı sevmiyorum boşayacama kadar gidiyo yalanları:)

parmağında yuzuk yoktu baktım, yoksa işim olmazdı :)
ama sevgiliis varsa tabii bilmiyorum
ama 2018 mezunu ve okulu birincilikle bitirmiş, tusta da derece yapmıs bence hiçbir şey yapmaya vakti de olmamış da olabilir

Evlilik kısmını genel dedim yani çok yalan konuşuyolar anlamında.
Sana bukadar vakit ayıran adam görme imkanı olduğu kişilere kimbilir ne vakitler ayırıyodur:) napim yalanmı söylim

Evlilik kısmını genel dedim yani çok yalan konuşuyolar anlamında.
Sana bukadar vakit ayıran adam görme imkanı olduğu kişilere kimbilir ne vakitler ayırıyodur:) napim yalanmı söylim
Yok yok haklısınız ben de zaten bana böyle davranan diğer hastalarına nasıl davranıyordur mantığı var ama onun çalıştığı üniversitenin öğrencisiyim, babasıyla aynı mesleğe tabiiyim falan belki de 3 sene sonra ilk defa biri gönlümü heyecanlandırdı, ona kapıldım yoksa bilmiyorum

Böyle konulara bayılıyorum Benim de hoşlaştığım doktor bey var..
Sen tekrar git, rapor al, ilaç yazdır bişey yap. Hastalıkla ilgili bişey olursa bilgi almak için nasıl ulaşabilirim size de... Amann yürü işte ne olcak? O kalp atsın ne güzel
Bu arada doktorların kariyerden, mesaiden ve derslerden kafa yoğun bi gidik oluyo. Aklında bulunsun

Şahsım 8 yaşındayken dişçisine aşık olup, sallanmayan dişlerini de çatır çatır çektirmişti, sırf bir daha görmek konuşmak için . demek istediğim harekete geçinnn dünyaya bir kere geliyoruz adım atmak cok güzel bir şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…