Erkek doktorlar flörtöz olur, çok kapılmayın.
hayatımı bir dönemini hastanede geçirdim , bilmem mii
ama bunun hastalarla ve meslektaşlarıyla tutumunu kısa süreli izledim , farklı geldi bilmiyorum :)
zaten 3 yılı aşkın süre sonra ilk kez biri ilgimi çekti ; bir iyi geldi , ondan şansımı denesem mi dedim
bu arada hiçbir sosyal medya hesabı da yok 2019 yılında aşırı garip geldi
Hiçbir sosyal medya hesabının olmaması öyle güzel ki... Şansınızı deneyin derim. :)
ama nasıl deneyebilirim ben odunun biriyiim
Valla ben odunun da odunuyum, o nedenle benden parlak fikirler çıkmaz bu konuda ama yapın bir şeyler. :)
İşte olmaması yakalanmamak için alınan bi tedbir.hayatımı bir dönemini hastanede geçirdim , bilmem mii
ama bunun hastalarla ve meslektaşlarıyla tutumunu kısa süreli izledim , farklı geldi bilmiyorum :)
zaten 3 yılı aşkın süre sonra ilk kez biri ilgimi çekti ; bir iyi geldi , ondan şansımı denesem mi dedim
bu arada hiçbir sosyal medya hesabı da yok 2019 yılında aşırı garip geldi
34 kilo musunuz gercekten
İşte olmaması yakalanmamak için alınan bi tedbir.
Uzak dur derim fena oluyolar
Olsun. Canın nasıl istiyorsa öyle yap. Denemeden gerçek sevgiyi bulamazsın ki... belki gerçekten seveceksin. Belki umudun var. Kestirip atma. İnsanlar kaç yıllık ilişkisinde bile emek sarfediyor,yolun başındasın daha. Tesadüfler yarat zamanla oturur. Sevgi güzel bi duygu:))
Hahaaa yaptım bile:)yaa demeyin ama ben iyi hikayelerde görmüştüm :)
radyoloji de oldugu için aşırı içerde , buyukte bir hastane . kağıt istemek için giderim ancak ama konu kesilecek üzülüyorum
Arkadaş ortamı oluşturun ya da birinin doğum günü varsa onu da davet edin vs
Hahaaa yaptım bile:)
Valla hiç güvenilir değiller. Güzel bi kız görünce karımı sevmiyorum boşayacama kadar gidiyo yalanları:)
Evlilik kısmını genel dedim yani çok yalan konuşuyolar anlamında.hayatımda bir kez gördüm, bir de kağıt istemeye gidebilirim , son şans nasıl iletişim için :)
parmağında yuzuk yoktu baktım, yoksa işim olmazdı :)
ama sevgiliis varsa tabii bilmiyorum
ama 2018 mezunu ve okulu birincilikle bitirmiş, tusta da derece yapmıs bence hiçbir şey yapmaya vakti de olmamış da olabilir
Yok yok haklısınız ben de zaten bana böyle davranan diğer hastalarına nasıl davranıyordur mantığı varEvlilik kısmını genel dedim yani çok yalan konuşuyolar anlamında.
Sana bukadar vakit ayıran adam görme imkanı olduğu kişilere kimbilir ne vakitler ayırıyodur:) napim yalanmı söylim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?