- 3 Ağustos 2015
- 1
- 4
- 1
- 28
- Konu Sahibi antibiyotikkk
-
ne kadar uzuuuuuuuun bir ilişkiymişArkadaşlar uzun zamandır forumu üye olmadan takip ediyordum. Ben 18 yaşımı bitirmek üzereyim. Erkek arkadaşımla 2 seneye yakın beraberiz. Onu çok seviyorum. Ancak ilişkinin verdiği uzun süreç yüzünden ona olan aşkım alışkanlığa dönüştü. Öncelerde daha çok sarılıp yanaklarından kocaman öpüyordum şimdi böyle şeyler yapasım bile gelmiyor. Ancak erkek arkadaşım üzerime düşüyor benim onu artık sevmediğimi düşünüyor. Başlıkta da dediğim gibi ALIŞKANLIĞA VE SEVGİYE DÖNÜŞEN İLİŞKİMİ, YENİDEN NASIL AŞKA DÖNÜŞTÜREBİLİRİM? Lütfen bana biraz da olsun yardımcı olun. Teşekkür ederim
Ben 9 yillik evliyim nisanliyken ve yeni evliyken tAbiki farkli.Sonunda illaki aliskanliga donusuyo.Ama sizin ki cok erken.Benim yerimde olsan napardin.Esim cok fazla calisiyo.Cogu zaman cocuklarim onu gormeden uyuyo.Haftada iki gunde gece gezmesi var.Ve benim face,instagram kullanmam yasak ,lise arkadaslarimla gorusmem yasak.Cok calismasi ve gece gezmesi yuzunden hep kavga ediyoruz.askin bitmesi ve sogumak icin yeterli sebepler degilmi haaa bi de eve erken gelen bir kayin bununla surekli ovunen bir elti vs.vs.bence iyi dusun.Evlenince bu ve buna benzer sorunlarda cikacak.Gercekten sevdiginden emin
olmadan evlenme.Sevmesem bir dakika oturmazdim.
15-21 yaş arası lay lay lom ilişkiler yaşanması, karşı cinsin yavaş yavaş tanınmaya başlanması gereken yaşlardır. İlişki ömrü 3-5 ay bilemedin 1 sene olur. Kendini ve karşı cinsini tanıma dönemindesin şu an ve 2 yıllık yeni nesilin tabiriyle ciddi bir ilişkiyi doğal olarak bünyen kaldırmamış. Normal olan bu zaten.
Bakma sen o 15 yaşından beri kıcamla birlikteyim dünyanın en mutlu çifti biziz diyenlere. Onların %95'i moktan bir evlilik yaşarken kendini mutlu olduğuna inandıranlar diğer %5'i de şanslı azınlık. Çok çok şanslı bir insan değilsen bir ömür geçireceğin adamı 15-16 yaşında bulmuş olman çok mümkün görünmüyor.
Aşkın bitmemiş çünkü hiç aşık olmamışsın. Hoşlantın geçmiş, ilişkiden sıkılmışsın, yeni limanlara yelkenaçmakta gözün. Buna rağmen kendini sevmediğin bir adama kelepçelemeyeçalışıyorsun. On yıl sonra o mutluymuş gibi yapan insanlardan mı olmak istiyorsun?
Yaaa sephoraokurken lan yoksa acaba dedim? 15 yaşında tanıştık biz ve 10 senedir birlikteyiz nerdeyse 4 yıl oldu evleneli de. Ya %95 te miyim diye sorguluyorum şu an kendimi :/ ama 10. Yıl kutlamamızı yaparken "nasıl geçti 10 yıl, hayat neden seninle çabuk geçiyor" diye dertlendik. Gene de bilemedim şimdi ya. Belki de doğru diyosundur. Eşim benden 5 yaş büyük hayatında başkaları da olmuştu tanıştığımızda. Benim ise yarım yamalak bi arkadaşlığın dışındaki tek ilişkim kendisiyle. Neyse biz de böyle olmuşuz işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?