Bir nevi ic döküs

Fenobarbital

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2016
258
245
103
33
merhaba kizlar,
Iki gun once sevgilimle sabah gayet sevgi dolu konustuk önünüzdeki hafta icin plan yaptik ben onun oldugu sehire gidecektim. (Bir suredir uzaktayiz Ben sinava gore tercih yapinca o da oldugum sehre gelecekti bla bla bla.) arkadaslariyla aksam icmeye gidecekti en son bunu konustuk. Normalde pek kullanmadigi bi chekin yapilan sosyal medya uygulamasinda hesabi var. O gün cok fazla chekin yapinca profiline bi baktim. Yeni kizlar eklemis biraz inceledim muhtemelen o an arda olanlardan üç kiz. Ne yapsam bilemedim aradim sarhostu oturyoruz dedi. Etrafta kiz var mi bakinabiliyo musun falan dedim. Ne alaka olur mu oyle sey dedi. Ne yapmaya calisiyosun o zaman dedim. Ne yapmisim ya diyip suratima kapatti telefonu. Aramalari ve WhatsApp hesabimi engellemis. Bu nedir gercekten saskinim. Gerizekalinin bisey yapabildigini de sanmıyorum yanindaki arkadaslardan biriyle konustum dün, guvenilir temiz bir cocuk.icip gidip uyumuslar simdi de zaten dag gb bi yerde calisiyor. Belki bitirecekti bahane aradi ama bu nasil bir karaktersizliktir şaşkınım. Bi suru hakaretli email attim yapmasam daha iyiydi ama sinirimi atmis oldum iyi geldi.

Hayatimin o kadar sacma bi donemindeyim ki. Sinava girdim açıklanmıyor aciklansa da tercih sorusturma ise baslamama daha cok var, puanim istedigim kadar iyi degil ama artik calisacak gücüm kalmadi. Ne olursa yazicam.
Üstüne bir de bu kadar emek verdigin insanin tavri. Dunden beri intihar etmeyi bile düşündüm ve yasamak icin en ufak bir istek yok icimde. Yasiyorum iste basima bisey gelirse annem üzülür o üzülmesin falan.

Ayol ne intiharı. Annen seni o kadar emekle yetiştirmiş büyütmüş. Biizm orda kurban olsun tırnağına denir.
İnşallah sınav sonuçları bir an önce açıklanır ve hayırlısı olur hakkında. Güzel şeyler düşünelim herşey güzel olsun inşalalh.

o sırada yüzünüze kapattı, çünkü böylece o gece daha rahat hareket edecekti. anlamadınız mı?
intihar tarzı düşünceleri lütfen aklınızdan çıkarın. çok saçma bir düşünce. o kim ki uğruna ölüyorsunuz !?

Böyle durumlarda o anda tepki göstermek yerine ertesi sabahı beklerim ben.Alkolde almış.Sağlıklı olmaz hiçbir konuşma.

Senden bu şekilde ayrıldıysa kendi karaktersizliği olur.Ama sanmıyorum ben bu işin bittiğini.Birkaç güne arar.

Şunu da not düşeyim,kimse için,hiçbir şey için ölmeye değmez.Çok kızıyorum intihar lafına.İnsanlar evladını kaybedip yaşamaya devam ediyor ki acıların en büyüğü bu.Allah düşmanıma bile vermesin.Böyle acıların yanında,aşktan işten ölmeyi istemek nedir.Yapmayın.

Psikologa görün canım bu kadar intiharı düşünüyorsan, o senin yaşama sebebin değil bunun bilincine var öncelikle.
Annenle de herşeyini paylaş anneler en iyi sırdaştır.
Eminim ki 1 -2 yıl sonra bu kisiyle yasadiklarida gülüp geçeceksin belki de hayatına değer kıymet bilen senı gerçekten seven biri girecek

Adam seni iplemiyor. Sen ölmeye kalkıyorsun :S yok bunu sana yaşatan insan anandan babandan önemlimi. O senden ayrılsın cezasını bi omur ailem ceksin. Bosver çek acını geçiyor bir zaman sonra. Hiçbirimiz ölmedik aşk acısından.

Umudum kalmadi. Hepsi birbirinin aynisi muhtemelen. Kimseye de bir daha guvenebilecegimi dusunmuyorum. Cevremdekiler mutlu mesut hayatini kurarken bu kadari bana yapilmis bir haksizlik gb hissediyorum. Ayakta duracak gucum kalmamis gb hissediyorum. Evet bu cok büyük bi acı degil bununda farkindayim.

merhaba kizlar,
Iki gun once sevgilimle sabah gayet sevgi dolu konustuk önünüzdeki hafta icin plan yaptik ben onun oldugu sehire gidecektim. (Bir suredir uzaktayiz Ben sinava gore tercih yapinca o da oldugum sehre gelecekti bla bla bla.) arkadaslariyla aksam icmeye gidecekti en son bunu konustuk. Normalde pek kullanmadigi bi chekin yapilan sosyal medya uygulamasinda hesabi var. O gün cok fazla chekin yapinca profiline bi baktim. Yeni kizlar eklemis biraz inceledim muhtemelen o an arda olanlardan üç kiz. Ne yapsam bilemedim aradim sarhostu oturyoruz dedi. Etrafta kiz var mi bakinabiliyo musun falan dedim. Ne alaka olur mu oyle sey dedi. Ne yapmaya calisiyosun o zaman dedim. Ne yapmisim ya diyip suratima kapatti telefonu. Aramalari ve WhatsApp hesabimi engellemis. Bu nedir gercekten saskinim. Gerizekalinin bisey yapabildigini de sanmıyorum yanindaki arkadaslardan biriyle konustum dün, guvenilir temiz bir cocuk.icip gidip uyumuslar simdi de zaten dag gb bi yerde calisiyor. Belki bitirecekti bahane aradi ama bu nasil bir karaktersizliktir şaşkınım. Bi suru hakaretli email attim yapmasam daha iyiydi ama sinirimi atmis oldum iyi geldi.

Hayatimin o kadar sacma bi donemindeyim ki. Sinava girdim açıklanmıyor aciklansa da tercih sorusturma ise baslamama daha cok var, puanim istedigim kadar iyi degil ama artik calisacak gücüm kalmadi. Ne olursa yazicam.
Üstüne bir de bu kadar emek verdigin insanin tavri. Dunden beri intihar etmeyi bile düşündüm ve yasamak icin en ufak bir istek yok icimde. Yasiyorum iste basima bisey gelirse annem üzülür o üzülmesin falan.
merhaba kizlar,

yüzünüze telefon kapatan bir şahıs için intihar etmeye değer mi ?
Peki ya sonra ?en önemlisi anneciğin,baban ,kardeşlerin ne olacak.
Kendinize gelin ve tutunun hayata emin ol ,demekki hakkında hayırlısı değilmiş.
İş konusu içinde aynı şeyleri tekrarlıyorum
Herşeyin zamanı var bekleyin ve isteyin.

ne saçma sapan bir ilişki bu öyle? hayatta sormadım hayatımdaki bir erkeğe "etrafında kız var mı, bakınıyor musun" gibi saçma ve seviyesiz soruları... bunu sorduktan sonra ne bekliyordun ki? bence bitmesi gereken saçma bir ilişki içindesin şu anda..

Onun için dogmadinki onun için ölesin ayrica adamin umrunda degilsin seni bir gram merak etmiyor oylece birakip gitmis sense intihaar dusunuyorsun kim icin ne icin ?? Ben evlilik esiginden döndüm seviyorum asigim onsuz olamam diyordum 7 yil once bitti ve kimseyi almadim hayatima artik ask yok iliski yok dedim nemi oldu 6 aydir hayatimda uzerime titremen bir adam var ve söz istiyor bense dur bakalim suan erken diyorum Biraz daha taniyalim diyorum.. yani demem oki kimse icin degmez ve o cani sen vermedin sen alasınnnn o bile sana emanet. ..

eminim o da çok uzulecek ...annenden babandan başka kimse uzulmez ... biraz kendinizi sevin yahu bu nasil bir acizlik..hayatimda bir erkek icin intihari dusunmedim hayirdir benden daha mi degerli

Terbiyesiz adam! Bosver onun icin degmeZ bile.Atmasaydin iyidi en buyuk cevp suskunluktur !ozaman cildirirdi ama neyse olan olmus icini dokmussun artk kafana takma onu vebhayatindan cikar.

Emaillerime bile cevap vermedi. O kadar umrunda degilim ki. Bunu hakedecek ne yaptim bilmiyorum. Gunlerdir agliyorum muhtemelen onun umrunda bile degil. Gecmiyor yasamak istemiyorum bu aciyla.

Nacizane tavsiyem daha fazla yazıp arama kendini ulaşılmaz dağlarda kar sandırma.
Asıl o sana dönerse cevap verme kudursun
En önemlisi kendinsin bunu unutma, çıkar aklından intihar gibi düşünceleri, derin bir nefes al, sakin ol. kendini, aileni, sevdiklerini düşün.. değer mi sana cevap vermeye tenezzül etmeyen adama..
kimseye güvenemem artık demişsin, neden hayatını başkalarına güvenmeye adayasın? Kendin için yaşa, bekle ne kapılar açılır, iyi insanlar çıkar karşına.
Senin şer gördüğünde hayır vardır, bilemezsin

Bence öldürmeyen şey güçlendirir. Sen ayakta kal bak bunu atlattığında daha güçlü olacaksın ve hayata daha başka bakacaksın inan bana.

Sacmalama ya ne intihari normalde bi sorun yoksa akli basina gelince afedersin ama sap gibi kalir. Asil srn mutsuz bile olsan mekandaymis gibi paylasim yap mutlu rolu yap ki o delirsin kafasina taksin. Evde zırıl zırıl aglasan da sanki disarida egleniyor gibi davran.

Back
X