- 9 Eylül 2016
- 29
- 7
- 1
- 31
- Konu Sahibi antibiyotikn
Kizlar ben antepli biriyle nisanliyim bu bayram gelmicekler nisanlim bana sadece kiyafet aldi ailesinin onem vermedgni dusunuyorm bu kadarmidir adetleri yani
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neler almasını bekliyordunuz?Kizlar ben antepli biriyle nisanliyim bu bayram gelmicekler nisanlim bana sadece kiyafet aldi ailesinin onem vermedgni dusunuyorm bu kadarmidir adetleri yani
Ben degil ailem biseyler bekliyo bana verdigi onemmis onlarNeler almasını bekliyordunuz?
Aslında Adetlerimizi çok severim, ama nişanlılık döneminde , yani düğün arefesinde erkek tarafina da maddi olarak çok yüklenmemek lazım.Ben degil ailem biseyler bekliyo bana verdigi onemmis onlar
Merak ediyorum bu kadarmi diye bizde onem verirler biz karafenizliyiz onlar doguluNe istiyosun ki canım anlamadım kurbanlık koç boynuzlara bilezik falan mı ?
Babam kendisine gomlek aldida lakin onemli olan kiz tarafi bizdeSiz yada aileniz damada ne aldı merak ettim ??
Nişanlına sor direk adetleriniz bu kadarmı başka bişey yokmu diyeMerak ediyorum bu kadarmi diye bizde onem verirler biz karafenizliyiz onlar dogulu
Tabiki haklisinizda ailem.yukleniyo bana biraz zaten gelmicekler bayramdaAslında Adetlerimizi çok severim, ama nişanlılık döneminde , yani düğün arefesinde erkek tarafina da maddi olarak çok yüklenmemek lazım.
Elbise almis, yani yarim elma gönül alma bence. Parayla değer biçmeyin.
Nişanliniz size saygılı edepliyse, sizi seviyorsa, deger budur bence...
Kız tarafı erkek tarafı ne fark eder ki anlamıyorum ya adam sana hediye almış tamam niye başka beklentilere giriyosun ki ne gerek var yani yolunacak kaz olarak görmeyelim eşlerimizi lütfenBabam kendisine gomlek aldida lakin onemli olan kiz tarafi bizde
Ayip o soramam zqtenNişanlına sor direk adetleriniz bu kadarmı başka bişey yokmu diye
Ben nisanlima bisey demiyorm zaten ailesi bana deger vermiyorKız tarafı erkek tarafı ne fark eder ki anlamıyorum ya adam sana hediye almış tamam niye başka beklentilere giriyosun ki ne gerek var yani yolunacak kaz olarak görmeyelim eşlerimizi lütfen
Ailesi neden değer vermiyor?Ben nisanlima bisey demiyorm zaten ailesi bana deger vermiyor
Bi anlasam hadi hicbisey alamasalarda gelseler bi yani . normaldede hic aramaz beni kayinvaldm hep ben ararm gecen bayramda gelmedilerAilesi neden değer vermiyor?
değer paraylamı ölçülüyo, ille bişeymi almaları gerekiyoBen nisanlima bisey demiyorm zaten ailesi bana deger vermiyor
Yaşlı insanlarsa çok beklentiye girme her gün vık vık konuşamazlar yani mesafe uzak olduğu için gelemiyor olabilirler sonuçta kurbandı etti misafirdi birsürü işi oluyor insanlarınBi anlasam hadi hicbisey alamasalarda gelseler bi yani . normaldede hic aramaz beni kayinvaldm hep ben ararm gecen bayramda gelmediler
Merak ediyorum bu kadarmi diye bizde onem verirler biz karafenizliyiz onlar dogulu