DryaSzr Edeple gelen lütufla gider Kayıtlı Üye 24 Ekim 2007 2.985 1.453 698 10 Temmuz 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi merga #21 merga .!.: isimler güzel ama biz ebceb usulüne göre isim koyacağız bazılarının puanı dşük çıkıyor..semih ismi yüksek kerem yüksek okadarcık bilmiyorum çok zor isim koymak Genişletmek için tıkla... o ebced yüzünden kabuslar görmeye başladım artık
merga .!.: isimler güzel ama biz ebceb usulüne göre isim koyacağız bazılarının puanı dşük çıkıyor..semih ismi yüksek kerem yüksek okadarcık bilmiyorum çok zor isim koymak Genişletmek için tıkla... o ebced yüzünden kabuslar görmeye başladım artık
adlin Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Aralık 2010 120 0 46 Aydın 10 Temmuz 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi merga #22 Allah analı babalı sağlıklı,huzurlu ve mutlu büyütmenizi nasip ettin.Berkant ismini öneriyorum
G guneyysu Üye Kayıtlı Üye 10 Temmuz 2012 10 0 16 İstanbul 10 Temmuz 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi merga #23 Allah analı babalı büyütsün inşallh benim en çok sevdiğim isimler kağan tunçhan çağkan tan güney mehmethan kartal rüzgar toprak eymen batın
Allah analı babalı büyütsün inşallh benim en çok sevdiğim isimler kağan tunçhan çağkan tan güney mehmethan kartal rüzgar toprak eymen batın