- 22 Kasım 2014
- 3.217
- 4.664
- 133
- 39
- Konu Sahibi matmazelAnjel
küçükken kabullenmeleri daha kolay ama karşı tarafı iyi tanıdığınızdan emin olun, boşanma sebeplerini iyi öğrenin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O kadar güzel tespitler yapmışsın ki canım.Bu hikaye farklı anlatılıyor erkek tarafından.Bir de kadınla görüşsün bakalım neler diyecek.Günaydın.BU anlattığı içime sinmedi benim.Burada milyon tane konu var kadın hamileyken fikirlerimiz uyuşmadı anlaşamadık sevemedik falan diye ayrılan ben hatta sanırım hiç okumadım...Mutlaka extrem bir sorun gelişmiştir.veya büyük sorunlar silsilesi bile olabilir aralarında.Hamile hiçbir kadın büyük meseleler yokken ayrılmayaı kabul etmez..Gelinlikle çıktığın evden koskocaman bir karınla tekrar baba evine gitmek/gönderilmek kolay şeyler değildir.Ben böyle bir kadın tanıyorum 2 kızı var şuan ikinciye hamileyken zaruretten ağlaya ağlaya ayrıldı kadıncağız çünkü eşinde hem şiddetgördü hem madde kullanımı hem eve para bırakmamak vs şeyler vardı....erkek elini cebine sokup ıslık çala çala uzaklaştı bitti gitti onun için....ama kadıncağız 2. bebeğini baba evinde doğurdu ve hayatla cebelleşiyor hala biri elinde biri kucağında.....Ben bu adamın anlattığı hikayeyi sevemedim....Herne olursa olsun hamile bir kadını ''adam'' olan bırakamaz ,hani evliliği kurtarma dene şey varya hah işte o butür durumlarda devreye giriyor,bir bebeğin olacaksa elinden gelen ne varsa denenmeli evlilikte ,hele süt kokan bi bebeğin varsa belki bir iki yıl uğraşılmalı anne baba olmak bunu gerektirir. denememiş bırakıp gitmek kolayına gelmiş.Kimbilir o dört duvar arasında neler yaşandı.özetle kendi doğmamış bebeğine acımayan adam sizin çocuğunuza şevkat gösterir mi ? Sanmıyorum....Nolur bebeğinizi de kendinizi de bilinemezlik içine sokmayın.
Merhaba
Ben boşanalı 6 ay oldu evet insan kendini boşlukta hissediyor ne güzel karşına biri çıkmış
Çocuk babadayken çık sevgilinle gez dolaş keyfine bak evliliği rafa kaldır bence
Ben öyle yapıyorum mesela 2 çocuğum var benim evlilik düşüncem hiç yok
Benden hoşlanan bir adam var ilgisi hoşuma gidiyor bende çocuklar babalarında olduğu zaman onunla vakit geçiriyorum gezip yiyip içip eve geliyorum kafamı dağıtıyorum ilgileniyo da benimle en azından eskiyi düşünüp kafayı yememi engellemiş oluyo
bence sizde öyle yapın iyi geliyor evliliği düşünmeyin çok yıpranırsınız o yüzden anın tadını çıkarın
Kadınlara erkek delisi gibi muamele yapılmış yorumlar da kıssasa kıssas arkadaşlar oturup düşünüp ağlayıp kendimizi hasta edeceğimize birini bulup ( çok değer vermemek kaydıyla yoksa yine üzülürüz ) keyfimize bakıyoruz.
hı çocuklar mı zaten onlardan arta kalan zamanda keyif yapabiliyoruz yoksa nerde keyifff
Hangi arada birini bulma firsatini bulup ileriye donuk dusunce sahibi olabiliyorsunuz ortalik bide bu haldeyken bence bebeginizle ilgilenin uzun bi sureMerhabalar, ben eşimden boşandim 26 yaşımdayim, 2 yaşında bir çocuk annesiyim. Boşanalı henüz uzun bir süre geçmedi, şimdi taniştigim biri var, hoşlandim bana iyi geldi ilgisi kendisi de boşanmış oğlumla aynı yaslarda kızı olan biri. Bu tarz bir ilişki yürür mü? Daha çok erken bunlari düşünmek için ama olur da ciddiyete giderse aynı evin içinde yaşanilabilir mi? Oğlum bu durumdan etkilenir mi? Oğlum için bekar bir anne olmam mı daha rahat büyümesini sağlar...