- Konu Sahibi selinatarr
Bende burdan yazarak devam edicem. Diyeti biraz aksatmıştım bugün porsiyonlarımı ayarlayarak başladım.
İnşallah 8 kilo vericem 58 kiloyum. boyum 1.69:)
2 sene önce 77diydim yavaş yavaş verdim ama verdiğim kiloları hiç geri almadım ve hiç sıkı diyet yapmadım. ara ara diyet yapıp bırakıyodum ve o kilolar öyle gitti 2 senede az az. dikkat etseydim sonuç çok daha farklı olurdu tabii.
diyetisyene falanda gitmiştim ama yok ben diyetisyene gidince psikolojik olarak etkileniyorum.
yediklerimi yazıcam buraya:)
sabah: 5 zeytin,1 dilim peynir, 1 domates,1 salatalık,1 dilim tam buğday ekmeği.
ara:1 çay bardağı süt ve 2 kuru kayısı
öğlede 2 meyveden oluşan meyve salatası ve 1 kase yoğurt yiycem 1 saatim var daha
herkese başarılarr, inşallah herkes hedeflediği yerde olur!!
İnşallah 8 kilo vericem 58 kiloyum. boyum 1.69:)
2 sene önce 77diydim yavaş yavaş verdim ama verdiğim kiloları hiç geri almadım ve hiç sıkı diyet yapmadım. ara ara diyet yapıp bırakıyodum ve o kilolar öyle gitti 2 senede az az. dikkat etseydim sonuç çok daha farklı olurdu tabii.
diyetisyene falanda gitmiştim ama yok ben diyetisyene gidince psikolojik olarak etkileniyorum.
yediklerimi yazıcam buraya:)
sabah: 5 zeytin,1 dilim peynir, 1 domates,1 salatalık,1 dilim tam buğday ekmeği.
ara:1 çay bardağı süt ve 2 kuru kayısı
öğlede 2 meyveden oluşan meyve salatası ve 1 kase yoğurt yiycem 1 saatim var daha
herkese başarılarr, inşallah herkes hedeflediği yerde olur!!