• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir ökuzle evliyim

bence haline şükret en azından öküzle evlisin ya bi dayakcı içkici sarhoş kumarcı biriyle evli olsaydın dahamı iyi olcakı elindekiyle yetinmesini bil yada öküzü eğit modern öküz olsun :3:

modern öküz mü? sen çok yaşa,öküz işte modern olsa ne demorden olsa ne,ben 4 yıldır uğrşıyom yok, olmuyor, üstelik eğitimli benimki, okumuş yazmış güya,ince işlere gelince en cahilden daha cahil,ilk evlilik yıldönümü, ilk doğum günü birinde bile alıpda yemeğe götürmedi ve kutlamadı ne yapayım, o kutlamazsa bende kutlamam, beni anmayanı ben niye anayım ki değil mi?
nasıl eğittin sen anlatsana, belki bizde yaparız bişiler

Bizumde birkac hafta once evlilik yildonumumuzdu neyse guzel bir pasta yapar aksama kutlarim diye hayal ederken esimden telefon geldi.....

Once izah ediyor vay beni yemege goturecekmiste supriz yapacakmista bilmem ne.
Eeee dedim aksama misafir var demezmi.. .
Ortagi gelecekmis..... esim démis onemli isim var oda demezmi aman ramazan geliyormus daha sonra olmazmis daha sonraki gunler iscileri eve birakiyormus bilmem ne anlayacaginiz kutlama iptal oldu.....

Ne hediye ne kutlama misafir agirlamakla gecti.....
Yemek sozunude iftarda cikariz dedik.....
Neyseki birae zaman gectikten sonra ciceklerle eve geldi....
Daha sonra cok hosuma giden kaliteli kokusuna bayildigim parfum almisti.....
Gecenlerdede gecikmis yemek sozunu verdigi yemege gittik....

Ama halada aklima geldikce senin arkadasina acik konusamaman yuzunden evliligimiz yildonumunu kutlayamadik.....

Ne yapacaksin bu adamlar boyle.....

Doğum günümü kutlayan arkadaşlar teşekkür ederim. Evet eşimin yaptıklarını beğenmeyerek ayıp ettim ama yaptığı şeyleri sırf yapmış olmak için yaptı. Ne bi güler yüz vardı ne bi doğum günün kutlu olsun dedi.suratini asti öyle daha hiç dovusmeden.. canı da başka birşeye sıkkın değildi.

Sizce şimdi ne olacak.günlerce yanıma yatmayacak konusmayacak hep benden adım bekleyecek. O kadar küfür etti suratini bile görmek istemiyorum.aynı evde iki yabancı olacaz.

Oyyşş kıyamammm nice senelere güzelim. Biz kadınlar hayal dünyasında yaşıyoruz. O filmlerde izlediğimiz sahneleri gerçek hayatta bulmaya çalışıyoruz. Malasef malzeme bu şekerim:37: Benim sıpada ilk evlilik yıl dönümümüzde beni hayal kırıklığına uğratmıştı. Ben böyle süprizler hediyeler elleriyle yaptığı yemekler şarkılar danslar bekliyordum:9: Benimki naptı HİÇ:37: Akşam yemeğe çıkaracakmışta bilmem nede amaaaann yine de çok aşığım ona canım benim o canııımmmm:16::16::16::16:

Oyyşş kıyamammm nice senelere güzelim. Biz kadınlar hayal dünyasında yaşıyoruz. O filmlerde izlediğimiz sahneleri gerçek hayatta bulmaya çalışıyoruz. Malasef malzeme bu şekerim:37: Benim sıpada ilk evlilik yıl dönümümüzde beni hayal kırıklığına uğratmıştı. Ben böyle süprizler hediyeler elleriyle yaptığı yemekler şarkılar danslar bekliyordum:9: Benimki naptı HİÇ:37: Akşam yemeğe çıkaracakmışta bilmem nede amaaaann yine de çok aşığım ona canım benim o canııımmmm:16::16::16::16:

:)))))) aferin kiz iste buyutmemek lazım :))

Sizce şimdi ne olacak.günlerce yanıma yatmayacak konusmayacak hep benden adım bekleyecek. O kadar küfür etti suratini bile görmek istemiyorum.aynı evde iki yabancı olacaz.

Hımm böyle huylarıda var demek.
Kinci, hem suçlu, hem güçlü.
Yatak ayırmak falan ne gereksiz işler.
Küfür et bide adım bekle, sende bırak kendi haline , adım madım atma.
Haddini bilsin biraz.

sen küfür yicek hiç bişey yapmamışsın
sn onun eşisin sana yapmıcakda kime yapıcak
yaptıklarını yapmış olmak için yaptığı çok belli zaten tek bi kelimende burnundan getirmiş
tek bi gün ya tek bi gün, ne var yani anlamıyorum

Tramisu pahalı diye yememişsiniz ama söylediği kafe dandik diye bozuluyorsunuz.
Hani eşinizin tavrı hoş değil ama bence siz de ne istediğinizi bilmiyosunuz..

Redsonic mutlu yaşlar seninle olsun:16:

Nedense başlığı okuyup merak ettim, ilk cümleleri okuyunca kendimi gördüm. Sen bir öküzle evlenmişsin, ben bir öküzle evlenmek üzereydim. Evlenmekten mi vazgeçtim, hayır. Tavrımı koydum ve huyunu değiştirdim. :1: Doğum günümü nişanlım resmen burnumdan getirdi, hemde ailesi yüzünden. Bu benim birlikteliğimizdeki ilk doğum günümdü ve annesi benim için pasta yapmış, iyi hoş. Akşam dışarı çıkarken, annem pasta yaptı dedi. İyi ne güzel hadi gidip üfleyelim dedim. Yok dışarı çıkıp gelelim öyle gideriz dedi:47: Akşam saat olmuş 8, dışarıya taa fizana gideceğiz, birde erken dönüp annesinin pastasını keseceğiz. İyi de çok geç olur dediğimde ipler koptu. Haa hediye falan hak getire zaten. Ben ne yaptım, sonraki günler burnundan getirdim. Bir nişanlına bile organizasyon yapamadın, ne işim var doğum gününde senin ailenle, bir hediye bile almadın diye milyon kez başına kaktım, ki haklıyım:40: Yıl dönümümüzde kendini affettirdi :16: Bundan sonra yıldönümü, doğum günü, sevgililer günü vs. başbaşa kutlayacağız ve hepsinde bana değerli hediyeler alacaksın dedim. Eğer bir plan yapmazsan burnundan getiririm dedim ki, bir şeyi uylayınca uyluyorum :1:

Eşinin küfür etmesini asla tasvip etmiyorum, ama zıtlaşarak bir yere varamazsınız. Kaleyi içten fethetmek lazım. Duygusallığınızı kullanın, ona ihtiyacınız olduğunu ama onun sizi anlamadığını resmen duygu sömürüsü yapın, kendinizi naza çekin ve vicdanen onun kötü hissetmesini sağlayın. Mesela "Benim için yemek yaptın pasta aldın ama herşey bunlar değil, senin sımsıcak gülüşüne ihtiyacım vardı, hele ki bebeğimi yeni kaybetmişken. İçimdeki yangını anlayamazsın, yarama sen merhem olmayacaksında kim olacak? Ama neyse hayatım canın sağolsun" diyin ve derinden bir iç çekin. Ben evli değilim ama burdaki evli hanımlardan daha çok sorun yaşadım belkide. Yazsam roman olur. Nacizhane (kendi uyguladığım) tavsiyelerim bunlar. Umarım eşinizle sorununuz biran önce çözülür. Bebeğiniz içinde çok üzüldüm, acınız en yakın zamanda azalır inşallah...

Doğum günümü kutlayan arkadaşlar teşekkür ederim. Evet eşimin yaptıklarını beğenmeyerek ayıp ettim ama yaptığı şeyleri sırf yapmış olmak için yaptı. Ne bi güler yüz vardı ne bi doğum günün kutlu olsun dedi.suratini asti öyle daha hiç dovusmeden.. canı da başka birşeye sıkkın değildi.

yemeği gelince o yapmış ya ,acaba yemek yapmamanıza kızmış ondan suratı asılmış olmasın..genelde o mu yapar?bu erkekler öyle herşeyi söylemezler ketumdurlar.

slm kusura bakmayın sizi haklı bulamayacağım zaten kendinzde yazmışsınz ayıp ettim eşime diye..... yani sanırım eşiniz sizi çok nazlandırmış sizde bu ufak olaya kırılmışsınz... kimbilir neye sıkkındı canı belkide o gün olmasa bile bikaç gün önce ve yine belkide farkında bile olmada siz eşinizi kırdınz ve anlatamadığı için böyle patlak veri belkide anlatıp paylaşamdığı başka bi sorunu vardı.... bence takıp büyütülecek bi durm değil ne evlilikler vaaaarrrrr.......takılıpta üzülmeyin daha fazla...ha yazmayı unutmuşum küfr etmesi yanlış tabi eşinin

Son düzenleme:
Herkes bi öküzle evli benim kocamda bu seneki doğum günümü burnumdan getirdi hemde hamileydim daha hassastım ama saolsun beni anlamadı öküzlüğe devam etti:1:

evet başlıktaki gibi eşiniz gerçekten büyük ''öküzlük'' yapmış ama ne adet yerini bulsun diye yaptığı şeyler nede doğum gününüzühatırlayıp hatırlamaması bunlar boş şeyler size ağır küfürler etmesi çok çok kötü evlilik ne hediyeyle nede yılda bir kaç kez hatırlanması hoş olan, ama bana göre pekte önemli olmayan günlerde süprizler yaparak geçiyor.. allah yardımcınız olsun bu küfür ve küsme huyundan inşallah vazgeçer

anlattığınız kadarıyla eşiniz okadarda öküz değil eşinin doğum tarıhını bıle bılmeyen erkekler var sizinki pastayı hazır edıyor yemeği hazırlıyor sızde bı memnunıyetsızlık hali var sankı

bugun doğum gununuz olduğuna göre güzel bı masa hazırlayıp sonrasında gezme planınızı yapsaydınız olay buralara gelmezdı

Eşinizin gözünden size olayı aktarayım..

Anneme makina alınacak e 1 gün iznim var gündüz onu aldık akşamda kutlama yaparız diye düşündüm.

Ben eve geldim senin yüzün sirke satıyordu yattın uyudun suratını astın yemek yaptım yumuşatayım diye yine suratını astın.

Dışarı çıktık onu beğenmem bunu beğenmem. Ama en büyük sinirim eve geldiğimde ki yüz asıklığındı zaten

diyecek ve kendini haklı görücek.

Keşke tiramisu pahalı felan diye düşünmeseydiniz otursaydınız iyilikten maraz doğuyor bazen ama sizi küfürleriyle kırdığı için hiç alttan almayın kendi gelsin kırdığını görsünç

Back
X