Bir olay var içinden çıkamadığım?

Lilaaaa112

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2017
62
43
38
Biz evlendikten kısa bir süre sonra kv ile tartıştık, daha doğrusu o laflar söyledi. Bende usluplu şekilde cevap verdim. O günden sonra bi daha konuşmadık, çünkü aileme bile yersiz şeyler söyledi o gün. Eşimde bu konuda benim haklılığımı kabul ediyo, sağolsun hiç demiyo barış konuş vs diye. Evlendikten kısa bir süre sonra korona çıktı. Ben kimseyi davet etmedim bu nedenle evime. Kimseye de gitmedik. Sadece koronadan önce bir kez abisine gittik. Sürekli bizi çağırmadınız diye eşime söylüyorlarmış. Eşim bunu dediğinde çağıralım madem öyle dedim. Çağırdık. Başta abisi tamam dedi. Sonra yengesini ben aradığımda işim olabilir dedi. Bende haber edersin o zaman dedim. 2 gün sonra eşime mesaj atmış. Ben gelmiyorum karına söylersin diye. Abimlerde mi gelmiyo deyince annen daha gelmemiş size kadına ayıp olur abinde gelmez yazmış. Ben çok üzüldüm. Yani madem gelmeyeceklerdi neden ısrarla çağırılmadık dediler. Ve annesi ile aramdaki mevzuya eltim ne karışır. Ona ne ki gelmiş mi gelmemiş mi. Yanlış mı düşünüyorum? Eşim de üzüldü. O öyle olunca bende tuhaf oldum. Kadının uslubu çok yanlış değil mi? Ben mi abartıyorum. Tavrım ne olmalı. Annesi bana hakaret etti. Onu nasıl davet edeyim ki? Siz olsanız ne yapardınız?

Son düzenleme:
Aile içinde bizi davet etmedi mevzusu dönmüştür. Psikolojik baskı yapıp kv yi davet etmenizi sağlamak istemişler. Ama bu terbiyesizlik olmuş bu haliyle...

Eşiniz arkanızda ise çok umursamayın rutin hayatınıza devam edin. Hiç bir şey yokmuş gibi davranın ne sıcak ne soğuk

Biz evlendikten kısa bir süre kv ile tartıştık, daha doğrusu o laflar söyledi. Bende usluplu şekilde cevap verdim. O günden sonra bi daha konuşmadık, çünkü aileme bile yersiz şeyler söyledi o gün. Eşimde bu konuda benim haklılığımı kabul ediyo, sağolsun hiç demiyo barış konuş vs diye. Evlendikten kısa bir süre sonra korona çıktı. Ben kimseyi davet etmedim bu nedenle evime. Kimseye de gitmedik. Sadece koronadan önce bir kez abisine gittik. Sürekli bizi çağırmadınız diye eşime söylüyorlarmış. Eşim bunu dediğinde çağıralım madem öyle dedim. Çağırdık. Başta abisi tamam dedi. Sonra yengesini ben aradığımda işim olabilir dedi. Bende haber edersin o zaman dedim. 2 gün sonra eşime mesaj atmış. Ben gelmiyorum karına söylersin diye. Abimlerde mi gelmiyo deyince annen daha gelmemiş size kadına ayıp olur abinde gelmez yazmış. Ben çok üzüldüm. Yani madem gelmeyeceklerdi neden ısrarla çağırılmadık dediler. Ve annesi ile aramdaki mevzuya eltim ne karışır. Ona ne ki gelmiş mi gelmemiş mi. Yanlış mı düşünüyorum? Eşim de üzüldü. O öyle olunca bende tuhaf oldum. Kadının uslubu çok yanlış değil mi? Ben mi abartıyorum. Tavrım ne olmalı. Annesi bana hakaret etti. Onu nasıl davet edeyim ki? Siz olsanız ne yapardınız?
kayınvalide ile barışır eltiyi silerdim defterden :KK53:

Biz evlendikten kısa bir süre kv ile tartıştık, daha doğrusu o laflar söyledi. Bende usluplu şekilde cevap verdim. O günden sonra bi daha konuşmadık, çünkü aileme bile yersiz şeyler söyledi o gün. Eşimde bu konuda benim haklılığımı kabul ediyo, sağolsun hiç demiyo barış konuş vs diye. Evlendikten kısa bir süre sonra korona çıktı. Ben kimseyi davet etmedim bu nedenle evime. Kimseye de gitmedik. Sadece koronadan önce bir kez abisine gittik. Sürekli bizi çağırmadınız diye eşime söylüyorlarmış. Eşim bunu dediğinde çağıralım madem öyle dedim. Çağırdık. Başta abisi tamam dedi. Sonra yengesini ben aradığımda işim olabilir dedi. Bende haber edersin o zaman dedim. 2 gün sonra eşime mesaj atmış. Ben gelmiyorum karına söylersin diye. Abimlerde mi gelmiyo deyince annen daha gelmemiş size kadına ayıp olur abinde gelmez yazmış. Ben çok üzüldüm. Yani madem gelmeyeceklerdi neden ısrarla çağırılmadık dediler. Ve annesi ile aramdaki mevzuya eltim ne karışır. Ona ne ki gelmiş mi gelmemiş mi. Yanlış mı düşünüyorum? Eşim de üzüldü. O öyle olunca bende tuhaf oldum. Kadının uslubu çok yanlış değil mi? Ben mi abartıyorum. Tavrım ne olmalı. Annesi bana hakaret etti. Onu nasıl davet edeyim ki? Siz olsanız ne yapardınız?

Demek ki boylelerini davet edip yuz goz olmaya gercek yok. Kadin sizden ozur dilemek yerine triplere girmis. Birakin kendi halinde triplerine devam etsin hic orali olmayin derim.

Ben olsam davet etmezdim once kendim giderdim. Eger iyi anlasmak istiyorsan bi sure suyuna git.

Yani bende anlamadım. Onunla aramızda kötü olacağımız bir diyalog geçmedi. Kına günüde dahil olmak üzere bana bir tripli davranıyo. Takmadım şimdiye kadar ama eşim üzülüyo.

Yani bende anlamadım. Onunla aramızda kötü olacağımız bir diyalog geçmedi. Kına günüde dahil olmak üzere bana bir tripli davranıyo. Takmadım şimdiye kadar ama eşim üzülüyo.

Esinizin üzülmesine anlam veremedim. Sorun cikartan kendi ailesi. Üzülmek yerine net bir tavir sergilesin. Sonucta siz esisiniz. Millet haddini bilsin. Üzülmekle cözülmüyor bazi seyler

size bir abla tavsiyesi yeri geliyor kendi annemiz ve kardeşimizlede tartışıp hakaret edebiliyoruz,bırakın olgunluk sizde kalsın dört atanında hakkı birdir,inanın konuşmamak ve tavır almak daha zor

Back
X