Bir olay var içinden çıkamadığım?

Aman olmasın da, habıre sıgara ıcıp ben ne yangınlar gordum hıc bırı öldürmedi dinliyorum, bu da yıkılmadım ama ıtalik duruyorum deme seklim kendime 😂😂 kendı kendine gaz veren tek tur olabilirim😂
Sigara sağlığa zararlı içmen guzum :KK14:

Gecen gun su muhabbet oldu biliyor musun, artık bırı su istese galiba vermeden dusunurum halbuki nasıl sevgi insanıydım ben dedım. Genelde insanlar bu fikirde zaten.
Herkes birbirinin gulusunu calmıs 😂😂😂
bu sene değişeyim yaşasın kötülük diyeyim dedim ama olmuyor yahuu içimde ki iyi ruh susmuyor dürtüyor beni habire salakça gene iyilik yapıp gene kazık yiyorum.ama artık zararsız kazıklara döndük çok şükür:KK70:

bu sene değişeyim yaşasın kötülük diyeyim dedim ama olmuyor yahuu içimde ki iyi ruh susmuyor dürtüyor beni habire salakça gene iyilik yapıp gene kazık yiyorum.ama artık zararsız kazıklara döndük çok şükür:KK70:
İnsallah konu sahıbı de su saatten sonra eltının guler yuzune kanmaz.
Zararı yoksa kazıklar yiyelim gıtsın, allah kotu insanlara denk getirmesin onlarla ugrasmak cok zor.

Bizde yeni gelinin evine kayınvalide gitmemişse diğer aile fertlerinin gitmesi uygun görülmez, bir sırası vardır. Önce atalar ağırlanır. Bu olana kadar da erkek ailesinden hiç kimse davet beklemez.

Ama sizinkilerde böyle bir usul olsaydı, abiler baştan çağrılmak istemezlerdi. Bence kayınvalide gönül koydu, olayları da belki ajite edecek şekilde aktardı, abi ve karısı da geri adım attı.

Ölü taklidi yapın. Madem kayınvalide haksız, eşiniz de size hak veriyor, madem abi de bu kadar yakışıksız bir şekilde ben de annemin yanında tarafım demiş, bırakın onlar toparlasın nasıl toparlıyorlarsa... Gelinine hakaret edecek kadar küçülen, özür dilemeye gelince "ben büyüğüm"e sığınmayacak.

En sevmediğim tiplerden biri başkasının işine burnunu sokan. Sanane sanki kaynanasının yoluna ölüyor elti hanım. Mesafeni koy

hickimseyi evime almam keyfime bakarım.Hem vay gelemedik çagırıncada anam gelmemismiss yürüsün gitsinler kimseye iyilik olmaz hele koca ailesine hiç

Hepiniz o kadar haklısınız ki.. Yani ne kadar bulaşmayım böyle şeylere dedimse de o kadar içinde buldum kendimi. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi.

Biz evlendikten kısa bir süre sonra kv ile tartıştık, daha doğrusu o laflar söyledi. Bende usluplu şekilde cevap verdim. O günden sonra bi daha konuşmadık, çünkü aileme bile yersiz şeyler söyledi o gün. Eşimde bu konuda benim haklılığımı kabul ediyo, sağolsun hiç demiyo barış konuş vs diye. Evlendikten kısa bir süre sonra korona çıktı. Ben kimseyi davet etmedim bu nedenle evime. Kimseye de gitmedik. Sadece koronadan önce bir kez abisine gittik. Sürekli bizi çağırmadınız diye eşime söylüyorlarmış. Eşim bunu dediğinde çağıralım madem öyle dedim. Çağırdık. Başta abisi tamam dedi. Sonra yengesini ben aradığımda işim olabilir dedi. Bende haber edersin o zaman dedim. 2 gün sonra eşime mesaj atmış. Ben gelmiyorum karına söylersin diye. Abimlerde mi gelmiyo deyince annen daha gelmemiş size kadına ayıp olur abinde gelmez yazmış. Ben çok üzüldüm. Yani madem gelmeyeceklerdi neden ısrarla çağırılmadık dediler. Ve annesi ile aramdaki mevzuya eltim ne karışır. Ona ne ki gelmiş mi gelmemiş mi. Yanlış mı düşünüyorum? Eşim de üzüldü. O öyle olunca bende tuhaf oldum. Kadının uslubu çok yanlış değil mi? Ben mi abartıyorum. Tavrım ne olmalı. Annesi bana hakaret etti. Onu nasıl davet edeyim ki? Siz olsanız ne yapardınız?
Eliniz neden size değilde kocanıza söylüyor ki bunu

Biz evlendikten kısa bir süre sonra kv ile tartıştık, daha doğrusu o laflar söyledi. Bende usluplu şekilde cevap verdim. O günden sonra bi daha konuşmadık, çünkü aileme bile yersiz şeyler söyledi o gün. Eşimde bu konuda benim haklılığımı kabul ediyo, sağolsun hiç demiyo barış konuş vs diye. Evlendikten kısa bir süre sonra korona çıktı. Ben kimseyi davet etmedim bu nedenle evime. Kimseye de gitmedik. Sadece koronadan önce bir kez abisine gittik. Sürekli bizi çağırmadınız diye eşime söylüyorlarmış. Eşim bunu dediğinde çağıralım madem öyle dedim. Çağırdık. Başta abisi tamam dedi. Sonra yengesini ben aradığımda işim olabilir dedi. Bende haber edersin o zaman dedim. 2 gün sonra eşime mesaj atmış. Ben gelmiyorum karına söylersin diye. Abimlerde mi gelmiyo deyince annen daha gelmemiş size kadına ayıp olur abinde gelmez yazmış. Ben çok üzüldüm. Yani madem gelmeyeceklerdi neden ısrarla çağırılmadık dediler. Ve annesi ile aramdaki mevzuya eltim ne karışır. Ona ne ki gelmiş mi gelmemiş mi. Yanlış mı düşünüyorum? Eşim de üzüldü. O öyle olunca bende tuhaf oldum. Kadının uslubu çok yanlış değil mi? Ben mi abartıyorum. Tavrım ne olmalı. Annesi bana hakaret etti. Onu nasıl davet edeyim ki? Siz olsanız ne yapardınız?
Kendini zorla davet ettir sonra bir de "ben gelmiyorum söylersin karına" diye bir de mesaj at.. Bu insanlar neyin kafasını yaşıyor anlam veremedim.. Bir de size değil de eşinize mesaj atıyor ve usluba bakın.. Ne kadar dengesiz bir eltiniz varmış.. Kv konusuna gelince konu ne bilmiyorum ama ben olsam sırf eşimin annesi diye arayı düzeltirdim.. Bir ömür küs kalmayacaksınız sonuçta Yüzyüze de bakacaksınız mutlaka o yüzden gerginliği uzatmazdım ben.. O eltiye de hem kendini davet ettiriyorsun hem de bana değil de kocama mesaj atıp karına söylersin diyorsun bu nasıl bir saçmalık diye sorardım.. Susup da sessiz kalmazdım asla..

Kendini zorla davet ettir sonra bir de "ben gelmiyorum söylersin karına" diye bir de mesaj at.. Bu insanlar neyin kafasını yaşıyor anlam veremedim.. Bir de size değil de eşinize mesaj atıyor ve usluba bakın.. Ne kadar dengesiz bir eltiniz varmış.. Kv konusuna gelince konu ne bilmiyorum ama ben olsam sırf eşimin annesi diye arayı düzeltirdim.. Bir ömür küs kalmayacaksınız sonuçta Yüzyüze de bakacaksınız mutlaka o yüzden gerginliği uzatmazdım ben.. O eltiye de hem kendini davet ettiriyorsun hem de bana değil de kocama mesaj atıp karına söylersin diyorsun bu nasıl bir saçmalık diye sorardım.. Susup da sessiz kalmazdım asla..
Bende rahatsız oluyorum kv ile küs olmaktan ama barışırsak daha kötü şekilde kısa bir süra sonra yine kavga edeceğimize eminim.

Bende rahatsız oluyorum kv ile küs olmaktan ama barışırsak daha kötü şekilde kısa bir süra sonra yine kavga edeceğimize eminim.
Baştan bunu kabullenerek barışırsanız mutlaka kavga edersiniz fakat sürekli "he he sensin" deyin, çok sık görüşmeyin ama kötü de olmayın ne olacak.. Eşiniz de daha huzurlu olur sizde emin olun.. Ama tabi ki ben mevzuyu bilemiyorum kendimce fikrim bu şekilde ben olsam hani ne yaparım şeklinde 😊

Ne gibi bir hakaret etti ne söyledi. Bunlari kendin dusun aynısını kendi annen esine yapsa esin bir daha görüşmek istemese nasil hissedersin bu empatiyi kur kesinlikle eşimi onaylardim diyorsan aynen böyle devam et. Eltin aranızdaki olaya karışmamış sadece kadin daha oğlunun evine gitmemiş demek istemiş her ne şekilde olursa olsun bu yollardan hep geçtik ama asla esimin annesiyle onu oğlunun evine davet etmeyecek kadar kinlenmedim yeri geldi soğuk oldum ama ona oğlunun ekmeğini yedirdim

Allah herkesin kalbine sevgi merhamet versin. Hepimize akıl fikir edep versin. Kayınvalide ile çok samimi olmak zorunda değilsin ama sana kötülük etti diye kötülük etme sakın. Eşin üzülüyormuş kavınvalideyi davet et evine yedir içir gönder Ama o eltiye dikkat et..

Elticik kvnin gözüne girmek için yapmıştır.
Küçük insanlar böyle küçük hesapları iyi bilir.
Boşver canıma minnet de otur aşağı ayy!
Misafir bir yerde iş yani..
Şahsen bayılmıyorum:D

Durduk yere hiç tanımadığım bir eltiye kuruldum şu an. Böyle sizinle değil eşinizle muhatap olması, "karına söyle" tavrı falan... Iyh, damarlarım çekiliyor.

Konu sahibi aslında bu yaşanan olay sinir bozucu da olsa sizin için büyük avantaj olmuş. İyi niyetiniz kötü niyetle karşılık bulmuş ve mesafe koymanız için önünüze güzel bir fırsat gelmiş. Eşiniz de bizzat şahit olmuş hem. Kaynana ile durumun ciddiyetini bilmiyorum fakat öyle ailenize hakaret falan varsa hiç çaba göstermeyin derim ben. Büyük de olsa herkes haddini bilecek çünkü. Elti hakkında bir şey demek istemiyorum, yarın bir kaynana kazığıyla yana yana sizi ararsa, bu tavrı ona hatırlatırsınız. Eşiniz de muhtemelen ailesinin bu hareketlerinden dolayı utandı ve üzüldü, sizinle alakası olduğunu sanmıyorum açıkçası.

Bu yeni evlenen kişilere yemeğe gidilme isteğini anlamadim anlamayacağım. Kimseyi özellikle çağırmadım, herkese yemeğe biz gittik.
Konu sahibi, eltinın yaptığı cok ayıp. Davet etmedi diye söylenip daha sonra sizinle konuştuğu halde eşinize cevap vermesi ve isin içine kayinvalideyi karıştırması zaten uzak durulması gerektiğini gösteriyor. Hic umursamayın, ama sizi kayinvalide ile barıştırmaya zorlayacaklar gibi hissettim

Onlar toplu davet düşünmüşler tek onlar cagrılınca olmamış aile olunca böyle hiyerarşiler önemli oluyor ezip gecmek olmuyor. Kavga etmiş konudulmuyor o kısma birsey diyemiyorum. Kv ile konuşmuyorsunuz eşiniz cagırsa zaten kalabalıkta araya kaynar konuşmasını olmaz mı?

Back
X