Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.323
- 248
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
Bir yakınım daha önce de başka bir yakınım bu şekilde vefat etmişti bu ikinci olay onu zor atlattım bu çok kötü olduKim intihar etti?
Bilmiyorum sebebini uzaktaydı ikisinde yurtdışında ilki 2005 teydi tam Atlantik bu tam bir vurgun oldu içim kurudu çok kotuymusİntihar eden kim.?
Sebebi ne.?
Ah ne canım yadamiyorssun şükret ben bir de yaşıyorum niye intihar etti niye ne vardı ya . Bana bebek almıştı küçükken sarı saçlı Fatoş bebek ne mutluyduk ahYaaa çok üzücü , bu aralar ben neden hep kötü şeyler okuyorum yaaaa !!!
GenctiBaşınız sağ sağolsun. Gençmiydi vefat eden yakınınız
Ömür Allah in dostlar sağolsunBaşınız sağ sağolsun. Gençmiydi vefat eden yakınınız
Benim ilk olay da çok canım yanmıştı herkes dalga geçti cehennemlik demişti bir arkadaşım .Off Allahım sabır versinn günahlarını affetsin. Bende bilirim bir yakınımız evde intihar etti kurtuldu tedavi gördü ama sonuç alamadık ve evden kacıp hotelde canına kıydı bende bir süre kendime gelemedim çok kötü
Yedim belki deKimsenin dediğine bakma sen en iyisini rabbim bilir. Çık hava al fazla düşünmemeye çalış yoksa insan kafayı yiyor
Dün çıktım bir iş görüşmesi de yaptım gezdim aklıma geldi koşa koşa aklıma geldiKimsenin dediğine bakma sen en iyisini rabbim bilir. Çık hava al fazla düşünmemeye çalış yoksa insan kafayı yiyor
Gidecegim bu taziye bitsin de sonra daha kötü oluyorİsterseniz yardım alın böyle yaparak kendinizi hasta edersiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?