- 13 Mart 2018
- 966
- 796
- 103
- Konu Sahibi Imkansizhayatt
Senin yazdiklarina ve anlattiklatina bakoyorum senin gibi sabirli koca zor bulunur abi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya benceMune kapatmayin konusunu yazik abla cok üzüldüm adam buralara kadar gelmis misafir edemez miyiz :))))))
Tekrar baktım da çok pis trolleniyor olabiliriz. Normalde erkekler kadın gibi yazıyor bu sefer tam tersi olabilir mi acaba kafamda deli sorularYazınızın ilk başlarını okudum. Çok feminen bir tarzınız vardır. Kısacası popüler olan şeyi söylüyorum.
Boşan.![]()
Ohoo erkek üye en sevdiğim... Ne zamandır gelmiyordu diyordum merak ettik.
Çift terapisine gidin. Yine olmazsa bosanin.
Aynısının erkek versiyonuna sahibim . Anne ne derse dibinde bitiyor. 4 senedir burnumdan getirdiler anamın babamın evinden kestiler gitmemem için elinden geleni yaptılar . 1 gün bile kalmamı çok gördüler. Benimkine sorsan gariptir anası ama kaynanasına neler çektirmiş almış kadının oğlunu elinden adam ailesinden hiçbiriyle konuşmuyor . Kayinvalide olcak kadın binbir yalan ve iki yüzlülükle almış benim kocayla kendi kocasını parmağına . Ben evde etkisiz eleman hiçbir istediğim olmaz herşey annesinin istediği gibi. Aha bende senin gibi deli gibi sevdim çıldırdım. Kavga ederdik yüzüne bakınca merhamet ederdim içim kaynardi o kadar rdegersizlestirdi ki beni sevgisi annesine inandığından beri yok . İdare ettim hep. Beni ondan bi kendisi sogutabilirdi ki kendide sogutmaya başladı. Cocugum olcak ama üzülüyorum sakın çocuk yapmayin mutsuzsan ayrıl. Allah için söylüyorum. Çünkü kangren gibi olmaya başlıyor bi yerden sonra ben hayata küstüm kendimden geçtim . Sen geçme insalalh mutlu olursun Tabi anlattığın kadar masumsan kardeş.Annesi birkez daha peşinden gittiğimde ağza alınmayacak argo bir kelime kullandı daha da konuşmayacağım dedim yine konuştum.ablasi ben gittiğimde kapılara vurdu annesi kapı tekmeledi göz dagi vermek için.Keske umursamaz bir insan olsam ama hayatımın merkezine koyduğum için kopma da kopamıyorum zorluk içindeyim kaç defa düşündüm ayrılmayı ama ben öyle çekip gidemem güzel günlerimiz kat be kat çoktur ben istiyorum ki biz3 özgü bir hayat olsun ama olmuyor sürekli atlıyor ne anlıyorsa kaynanam çocuk bile düşünemiyorum bu halde oysaki istiyorum da kendime çok çeki düzen verdim sürekli okurum bu konudaki psikoloji yaklaşımları insanların görüşlerini.duzelecek diye ömür törpülendi.tanimadan evlenmek bu olsa gerek