Öncelikle merhaba cinsiyetim erkek 2 yilini dolduracak cocugu olmayan evli bir bireyim.Biraz uzun olacak ama uzun süredir akıl almak istediğim kişiler oldu ama arkadaşlarım konuyu sıkıntımı acinca ister istemez benim yanımda oldular veyahut aileme konuyu açınca gelininin tarafını tuttu.esimle 2 yıl once sosyal medyadan tanıştık ikimizde öğretmeniz ama aramızda uzaklık mesafesi vs vardı neyse aştık onları birbirimizi tanimadan sormadan etmeden daldık bi kuyuya.evlendik ettik sıkıntılar başladı.karadenizli olduğu için ani tepkili ama ben de aşırı sınırlı bir insanım.ilk sene nasıl desem ölüm gibiydi aşırı aşırı baskı kurdum ve ilk defa ailesinden ayrıldı ve ben kara cahillik ettim burnumdan getirdim Allah benim belami versin.yazin ailesine gittik ve 30 gün kaldık ailesi özellikle kaynanam benim ömrümü yedi sürekli hergun arıyor kontrol altında tutmaya çalışıyor kızlarını ve benimle de çok lakayıt konuşuyor kızlarımı okuttum edaları.oysaki benim de ailem 3 kardeş 3 u de devlette öğretmen bankacı.yazin orda ne kavgalar etmedik ama tek istegi ailem uzulmesin bilmesin ama benim ailemin Allah belasini versin.ben hayatimda ilk defa sinir krizi gecirdim ve ambulansla kaldirdilar.kardesimde benimle ayni yasta ne oluyor dedi bosan dedi surekli bunlar aeni mahvedecek.ilk sene biraz işin içine şiddet te girdi ama sadece itme kendisi bana alasını karşılık verdi.bak diyorum git sinirliyim hala bana saldirma pesinde.bu babasına anlattı beni dovuyor dedi yan odada oysaki dovmek asla yok kardeşim de gelmişti.yanimiza babası bana tehditler savurdu etti bizi gönderdi kardeşimle ben yıkılmış vaziyette ne yapacağımı bilmeden ciktik ordan ve kardesjm dedi bunlardan uzaklas yine ve kardeşimde benim tek yumurta ikizim öyle bi yakınlık.bu bile battı annemi aradı bunlar çok yakınlar birbirine diye görüşmesinler aksamlari.ikinci seneye geldik yine aynı kavgalar ama ben alttan aldım o da aldı ama bitmedi Allah kahretsin bitmedi bu bırakıp gitti evden topladım yine geldim yine gittim çünkü kendine bağlamıştı bağımlı olmuştum.kafasina göre yaşıyordu.annesi ve ailesi beni mahvettiler oysaki ailem ayni sehirde 3 sokak otede oturuyor ve birkez olsun destursuz girmedi ve kotu bir soz soylemedi garip anam okumamis etmemis kimseyi kirmamis.yeter ki mutlu olun dedi surekli ben ona anlattigimda yine ne yaptin dedi.su an babası kanser oldu geçmiş olsun gitti 10 gün geri gel dedim ozl3dim seni baban iyiymiş dedim.beraber gideriz sonra geldi sonra annesi sürekli gel buraya babana birşey okursa yanında ol tamamen yanında tutmak hiç bunlar bir karar alacak mı yok.cok uzun oldu şimdi oraya gitti yine hakaret birbriimize konuşmuyoruz artık biktim senden dedi surekli şikâyet ben de artık dışı çekmek istiyorum saçlarım boğazlamaya başladı ne yapmalıyım lütfen yardım edin bana