konularımız farklı olsa da galiba en can alıcı yerde kesişmişiz. şüphesiz şuan seni en iyi anlayanlardanım. forumda yeni olmam dolayısıyla kural ihlali olabilir diyerek kendi konumda bu detaya inememiştim.
evet görücü usulü ile evlendik. birbirimize hiç aşık olmadık. ama 20 yıl boyunca cinsellikten yana hiç bir sorunumuz olmamıştı. ta ki son 1.5 sene ye kadar.başlarda bu durumdan tedirginliğini, üzüntüsünü hissedebiliyordum. ama tabi ki hiç bir şekilde konusunu etmiyordum. sadece çok uğraşıp başarısız olduğu bir gün doktora gidebileceğini söylemiştim o kadar. çok seyrek şekilde ilerlemeye başladı cinsellik.2 haftadan 1 aya, 1 aydan 2 aya gibi...
kendi postumda da belirttiğim gibi 5 aydır benimle yatmıyor. sebebini sorduğumda, yeni alınan yataktan rahatsızlığını, tv yi vs bahane ediyordu. ama normal şartlarda böyle şeylerin cinsel yaşamını etkileyebileceği bir insan değil. hani nasıl derler. eskiden havada olsa havada, karada olsa karada misaliydi.şuan hepsi hayatta olsalardı tam 12 çocuğum olacaktı ! bir de korunmuş hali bu.
seni kendime göre biraz daha şanslı buldum. eşin sadece kokunu bahane etmiş, bunu seninle oturup konuşabilmiş. ben daha fazla rencide oldum. son tartışmamızda kocaman çocuklarımın yanında bana '' senden midem bulanıyor, tiksiniyorum'' dedi. o an ki durumumu düşünebiliyormusun. bunu duyan sadece ben değilim. erişmiş çocuklarım da işitti bunları. sormazlar mı adama bu kadar miden bulanıyordu, tiksiniyordun da bunca çocuğu nasıl yapabildin, nasıl 20 yıl koynuna alabildin diye.
zaten o an ilk aklıma gelen de bu olmuştu, kendi eksikliğini kapatabilmek adına bana bu sözleri sarfettiği. ama şuan senin konunu okuyunca tam emin oldum.bizleri kusurlu görerek kendi kendilerini kandırıyorlar. çözümü olan şeyleri çıkmaz yokuşa sürüyorlar. neden bizi düşünmüyorlar. nasıl bir çöküntü yaşattıklarını nasıl farkedemiyorlar.böyle yaparak tüm sorun halloluyor mu.bizler kadar kendilerine de zarar verdiklerini hissedemiyorlar. değer mi yani.