- 16 Mayıs 2015
- 1.250
- 17.585
- 208
Ya bi an kendimi abaza gibi hissettim colinimm yanıyom ona yanıyom yaSedef yorma kendini, Kahretsin biz çok cinsellik düşkünüyüzArkadaş haklı. Sanki dünyanın sonu
![]()



Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya bi an kendimi abaza gibi hissettim colinimm yanıyom ona yanıyom yaSedef yorma kendini, Kahretsin biz çok cinsellik düşkünüyüzArkadaş haklı. Sanki dünyanın sonu
![]()
Konu sahibi kırılmasın ama ben senin haline çok güldüm.İlahi,buradan beni güldürdün yorumlarınla.Çok tatlı atarlanmışsın vallahi.Kızıyordum,seni yorumları okuyunca gülmeye başladım:)
Hani elinde tencere ,tava,çaydanlık olsa havada uçacaktı neredeyse:)
İyi ki varsın..
Hala anlamamışsınayrılsın kadından mutlu değilse bence de, olmadı kadın ayrılsın bu mesele eğer bu kadar elzem hayatı zehir eden boyuttaysa kendisi için.
merakım da buydu zaten herşey güzel giderken bir tek cinsellik olmaması evliliği bitirecek bir sebep mi? ama hanımların sinirinden anladım evet öyle bir sebepmiş. 1 yıl sonra evliyken yazarım buraya yine bakalım düşüncem değişmiş mi
konu sahibi Allah yardımcın olsun, en doğrusu olsun senin için umarım.
Kuzum saolasin sende bu yorumunla beni güldürdünKonu sahibi kırılmasın ama ben senin haline çok güldüm.İlahi,buradan beni güldürdün yorumlarınla.Çok tatlı atarlanmışsın vallahi.Kızıyordum,seni yorumları okuyunca gülmeye başladım:)
Hani elinde tencere ,tava,çaydanlık olsa havada uçacaktı neredeyse:)
İyi ki varsın..
Kuzum saolasin sende bu yorumunla beni güldürdünSende iyiki varsın balım
![]()
Ya o koku ter gibi buram buram yayılan bir koku değil ki , kesinlikle kendi suçunu hatasını bastırma yolu bu yaptığıÇok etkiliyormus. O koku burnuna geldiği anda herşey bitiyromus. Başına ağrılar giriyormuş. Bende sende gül kokmuyorsun. Hele yazın o koku olsa şükür derim . Ter ve apış arasi oluyor dedim. Ama ben hiç rahatsız değilim senden gelen kokuya da başka şeye de dedim. Ama sen mecburmusum gibi konuşuyorsun. Önüme birşey sürüp al bu senin diyorsun dedi. Biz artık sadce ev arkadasiyiz onu anladım. Gelmesin yanıma da zaten bende de bitti. Cabalamamasi, herşey yolunda demesi beni daha da cildirtiyor
Kuzum ya çok yasa emi bak benide güldürdünÇükü kopasıcadan sonra ben hiç bir yorumu doğru okuyamadım.O neydii Gızzzz:))
Fincandaki çayı püskürrtüm:)
Kendime gelince yazacağım tekrar.Şunu bile gülmekten adam akıllı yazamadım.
Ayy karnım sıkıştı gülmekten:)))
Ama napim yaben de çok güldümkızması kızma gibi değil şirin gibi
![]()
Kuzum ya çok yasa emi bak benide güldürdünKopsun da en azından kurtulalım hem biz hem konu sahibi
Adama bak ya pipisi yüzünden pazar pazar burda sinir olduk![]()
Kız neye gülüyon, gözünde ne canlanıyo, aklıma gelen şey miAhh arkadaşım yaa ,sen ve Colin paraladınız kendinizi..İsyan ettim burada:))
Senin Şerefinee çaydanlığı havalandırasım geldi,çayım da döküldü zatii üstüme..
Durr durr,yine geliyor vallahi..Aklıma geldikçeee,yatıyorum yere gülmekten:)
Yanaklarım acıdı vallahi,biri beni durdursun:)))))))
Ağzına sağlık!Senin ozguvenini sarsmak icin koku moku diyor ki sen kendine guvenip ona kizma.
Yoksa niye yaklasmiyor diye cingar cikarabilirsin. Ama koktugunu dusundugun zaman ah adamin istegi var ama benim yuzumden kaciyor diyeceksin. Erkek milleti kadar serefsiz pislik mahlukatlar bunu yapar ancak bi insana!
Uzulme sen kardesim dunyanin en guzel en alimli en mis kokan kadiniyim diye dusun. Tabi ozguvenin zedelenmis bosver o mali. Ozleme de..
Kocan sapik pisligin teki ve bu kusurunu ele gune karsi ve sana karsi normallestirmek icin sen kokuyorsun diyor.
Kokarsan kok istersen b.k kok, ama bu o adamin SAPIK BIR PISLIK oldugunu degistirmiyor.
Porno izleyip bunu da asikar yapip karisina normallestiren bir adamin degil yatagina girmek degil ozlemek, elini bile tutmazdim neler yapiyor o elleriyle! Sofrana bile oturtma. Deger verme. Sapik muamelesi yap yani hakettigi muameleyi! Gir karsinda nasil ezilecek densiz!
Patlat yere kuzum Çaydanligi falanAhh arkadaşım yaa ,sen ve Colin paraladınız kendinizi..İsyan ettim burada:))
Senin Şerefinee çaydanlığı havalandırasım geldi,çayım da döküldü zatii üstüme..
Durr durr,yine geliyor vallahi..Aklıma geldikçeee,yatıyorum yere gülmekten:)
Yanaklarım acıdı vallahi,biri beni durdursun:)))))))
Kız neye gülüyon, gözünde ne canlanıyo, aklıma gelen şey mi![]()
He şişman diye cinsellik yaşama hakkı yok öyle mi?bu arada diğer konuda arkadaşın 1.55 boya 75 kilo olduğunu yazdığını okudum. bundan olamaz mı adamın soğuması. eleştiri ya da kınama değil, ama 1.55 boya 75 kilo çok çok fazla. belki isteksizliği bu yüzdendir eşinin. olamaz mı? beğenmeme hakkı yok mu eşin bu durumda. ben mi olaya çok materyal bakıyorum anlamadım ama ben de eş fiziksel olarak çekici bulmasam kendimi birşeyler yapmak zorunda hissetmezdim sanırım.
Bak size diyom bi adamin çükü yüzünden herr yer çay olduHahaaahaa,sanırım arkadaşım.:)))
İki dk normale dönüyorum,sonra cük mük aklıma geliyor:))
Çayı mı içemedim,ortalık battıı gidiyor:)
Adam olsaymışta ısrar etmek zorunda bırakmasaymış, sanki kadın tecavüz ediyor, kocasından hakkı olan bir şeyi talep ediyor. Evlilik cinsellik için neslin devamı için yapılır, tabi ki cinsellik önemli.eş ısrar ettiği için adam kokuyorsun demiş ama, cinsellik için ısrar etmiş o yüzden böyle bir bahane uydurmuş bence çok bariz bu böyle.
Bu durumda sizde isteksiz oluyorsunuz bu da ilerde eşiniz için sıkıntı olmasın, adam birde porno izleyip kendi işini görüyor, cinsellik önemsizse bunu niye yapıyor.cinsellik yaşamak için ısrar edeceğimi sanmadığım için bu lafı duymam heralde. arkadaşlar dediğim gibi ben evli olmadığım için kör bakıyor olabilirim. merakımdan soruyorum zaten.