Bir Onceki Konumdan Bilirsiniz Beni..

ilk yorumunda yazma gereği hissetmedim ama 2. 3. yorumun beni yazmaya sürükledi.. kadın ısrarda etmiş olsa adamın aşağılamaya hakkı yok. evliliği yaşamamış birisi olarak yorumların ve düşüncelerin çok komik..
evli bir kadını ancak evli bir kadın anlayabilir. kafnı yorma buralardabence..

yine de yorumlarımın sizi ilgilendirdiğini düşünmüyorum.
yorum yaparken size de sormuyorum. üslubunuz çok cahilce. yazma gereği hissetmemeye devam etseydiniz keşke.

yine de yorumlarımın sizi ilgilendirdiğini düşünmüyorum.
yorum yaparken size de sormuyorum. üslubunuz çok cahilce. yazma gereği hissetmemeye devam etseydiniz keşke.
ben size sizin üslubunuzca cevap verdim.. orada cinsellik olmazsa olmuyormu dediğinizde zaten belli ettiniz bu konuya dair fikirlerinizin burada geçersiz oldugunu...

ben size sizin üslubunuzca cevap verdim.. orada cinsellik olmazsa olmuyormu dediğinizde zaten belli ettiniz bu konuya dair fikirlerinizin burada geçersiz oldugunu...

benim üslubumca bir cevap göremesem de sizin gibilerle reelde de sanalda da tartışmam. iyi günler.

Bir arkadaşımın eşi de koku geliyor diyordu.
30 sene evli kaldılar Ada'm genç yaşta rahmetli oldu.
Problem aynı 'koku'
Diyormuş ki, senden koku geliyor seks yapmam imkansız. Ölene kadar da elele iyiler yani kadın hiç takmadı bu konuyu. Bence normal değil tabi ki!

O adam ya eşcinseldir ya da çook uzun seneler çaktırmadan saman altından su yürütmüştür.

Evli olmayan gerçekten zor anlar. Bu durum çok farklı . Eskiden olsa bekarken belki bende aynı şeyleri düşünürdüm. Ama inanın çok farklı bir durum. Olmuyor yürümüyor. Artık bende incitici konuşuyorum. Yatağını ve odamı ayırdım. Dün whatsaptsn mesaj atmış aynı evin içinde uğrarsan sokak boş yazmış . Ben o sokağın kapısını çoktan kapattım.illa benim de mi rencide edici konuşmam gerkeiyordu anlamadım. Mesela bosanicam dedim. Hemen evlenirsjn dedi. Ben evlenince erkeklerin çok değiştiğini gördüm bir daha mi asla dedim. Alaycı baktı. Sevgilim olur ama evlenmem dedim bozuldu. Şimdi daha hassas bana karşı illla yüzüne mi vurmak gerekiyordu anlamadım.

Back
X