Bir önemim yokmuş..

Hadikalkgelbulbirbahane

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2019
1.058
964
73
İçimi dökmeye ihtiyacım olduğu için yazıyorum..
Bugün Doğum günüm.
Tüm çevrem,ailem bir mesajla bile olsa kutladı.
Ama sevdiğim,nişanlım,iki ay sonra eşim olacak adam sabahtan bu yana konuşmamıza rağmen,bir Doğum günü mesajını yada aramayı çok gördü.Hep başka şeylerden konuştu.Oysaki biliyor bugün Doğum günüm olduğunu.İstemsiz olarak bir burukluk çöktü içime.Önemsenmiyorum sanırım..

Doğum gününüz kutlu olsun. Naçizane tavsiye, yanında mutsuz olduğunuz, önemsenmediğinizi, değer görmediğinizi hissettiğiniz birinin yanında ömrünüzü geçirmeyin. Ben öyle yaptım en azından, şu an daha çok değer gördüğüm bir ilişkinin içindeyim.

Çok teşekkür ederim.O kadar kırgınım ki..İnsan değer verdiği birinin Doğum gününü unutur mu hiç ? Ben ölsem unutmam mesela.Sorsan sevgisinden ölüyor..

Çok teşekkür ederim.O kadar kırgınım ki..İnsan değer verdiği birinin Doğum gününü unutur mu hiç ? Ben ölsem unutmam mesela.Sorsan sevgisinden ölüyor..

Belki de sürpriz yapacaktır. Yani daha önce böyle bir hissiniz, kırgınlığınız olmadıysa, bu ilkse diye varsayıyorum. Yok genel olarak böyleyse, çok geç kalmadan ilişkiyi bir sorgulamanın vakti gelmiş demektir.

Anneler günümü bile kutladığı oldu,geleceğin annesi olarak.Ama ne bileyim çok rahat bugün.Hiç bahsini bile açmadı.

Çok teşekkür ederim :) Öyle çok çok aşırı sürprizlere düşkün bir insan değil yapı olarak.Ama ne bileyim Doğum günü bu sonuçta.Kırılıyor insan.

dogum gununuz kutlu olsun, omrunuzun iyi kiymet bilen duzgun insanlarla gecmesi dilegiyle.

insallah nisanlinizin size suprizi vardir oyuzden boyle sevimsiz davraniyordur.
Çok teşekkür ederim sizinde inşallah :)
Bende acaba sürpriz mi var diyorum da olmazsa daha çok üzülürüm o yüzden beklenti içine girmek istemiyorum.

Anneler günümü bile kutladığı oldu,geleceğin annesi olarak.Ama ne bileyim çok rahat bugün.Hiç bahsini bile açmadı.

Sürpriz yapacaktır o zaman. Geleceğin annesi diye anneler günü kutlayan bir adam sanmıyorum doğum gününüzü unutsun.

Sürpriz yapacaktır o zaman. Geleceğin annesi diye anneler günü kutlayan bir adam sanmıyorum doğum gününüzü unutsun.
Yani sevgililik dönemimizde anneler gününde çiçek almıştı.Ama şuan kutlar mı bilmiyorum.Hatta şuan arkadaşlarıyla berabermiş.o yüzden umudum kalmadı.

Ben de aynen öyle yaptım. Kesinlikle hayatımda verdiğim en doğru karardı

Mutlu yıllar

Belki de akşama sürprizi vardır.
Çok beklenti içinde olmayın dicem ama ister istemez olur insan.
Unutmuş olabilir mi peki? Yoğunsa?
Ne bilim aklından çıktıysa tamamen.
Ama inşallah sürprizi vardır diyeyim ben.

Teşekkür ederim :)
Biliyordu bugün Doğum günüm olduğunu.İzinli çalışmıyor bile bugün.Çalışsa derim yoğundu unuttu diye.Beklenti içerisine girmemeye çalışıyorum ama elde değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…