- 8 Ocak 2019
- 1.058
- 964
- 73
- Konu Sahibi Hadikalkgelbulbirbahane
-
Çok teşekkür ederim.O kadar kırgınım ki..İnsan değer verdiği birinin Doğum gününü unutur mu hiç ? Ben ölsem unutmam mesela.Sorsan sevgisinden ölüyor..Doğum gününüz kutlu olsun. Naçizane tavsiye, yanında mutsuz olduğunuz, önemsenmediğinizi, değer görmediğinizi hissettiğiniz birinin yanında ömrünüzü geçirmeyin. Ben öyle yaptım en azından, şu an daha çok değer gördüğüm bir ilişkinin içindeyim.
Çok teşekkür ederim.O kadar kırgınım ki..İnsan değer verdiği birinin Doğum gününü unutur mu hiç ? Ben ölsem unutmam mesela.Sorsan sevgisinden ölüyor..
Çok teşekkür ederim :) çok kırıldım,o sürpriz olmazsa daha da kırılacam.İnsan ister istemez bekliyor birşeyler.Daha akşama var belki sürpriz yapacak :) happy birthday bu arada :)
Anneler günümü bile kutladığı oldu,geleceğin annesi olarak.Ama ne bileyim çok rahat bugün.Hiç bahsini bile açmadı.Belki de sürpriz yapacaktır. Yani daha önce böyle bir hissiniz, kırgınlığınız olmadıysa, bu ilkse diye varsayıyorum. Yok genel olarak böyleyse, çok geç kalmadan ilişkiyi bir sorgulamanın vakti gelmiş demektir.
Çok teşekkür ederim :) Öyle çok çok aşırı sürprizlere düşkün bir insan değil yapı olarak.Ama ne bileyim Doğum günü bu sonuçta.Kırılıyor insan.Sürpriz yapacağını düşündüm ama hadi hayırlısı. Daha şimdiden unutma gafletinde bulunursa, tepesine öyle binin ki, bir sonraki doğum gününüze 1 sene önceden hazırlık yapmaya başlasın. =) Doğum gününüz de kutlu olsun, nice senelere.
Çok teşekkür ederim sizinde inşallah :)dogum gununuz kutlu olsun, omrunuzun iyi kiymet bilen duzgun insanlarla gecmesi dilegiyle.
insallah nisanlinizin size suprizi vardir oyuzden boyle sevimsiz davraniyordur.
Anneler günümü bile kutladığı oldu,geleceğin annesi olarak.Ama ne bileyim çok rahat bugün.Hiç bahsini bile açmadı.
Teşekkür ederim :)Belki süpriz yapacaktır diyecegim ama yapmazsa beklentiniz daha kötü sonuclar doğurur
Nice mutlu yaşlara buarada
Yani sevgililik dönemimizde anneler gününde çiçek almıştı.Ama şuan kutlar mı bilmiyorum.Hatta şuan arkadaşlarıyla berabermiş.o yüzden umudum kalmadı.Sürpriz yapacaktır o zaman. Geleceğin annesi diye anneler günü kutlayan bir adam sanmıyorum doğum gününüzü unutsun.
Ben de aynen öyle yaptım. Kesinlikle hayatımda verdiğim en doğru karardıDoğum gününüz kutlu olsun. Naçizane tavsiye, yanında mutsuz olduğunuz, önemsenmediğinizi, değer görmediğinizi hissettiğiniz birinin yanında ömrünüzü geçirmeyin. Ben öyle yaptım en azından, şu an daha çok değer gördüğüm bir ilişkinin içindeyim.
Yani sevgililik dönemimizde anneler gününde çiçek almıştı.Ama şuan kutlar mı bilmiyorum.Hatta şuan arkadaşlarıyla berabermiş.o yüzden umudum kalmadı.
Peki teşekkürler :)Akşamı bir bekleyin bakalım. Yok kutlamazsa o zaman düşünürsünüz.
Teşekkür ederim :)Mutlu yıllar
Belki de akşama sürprizi vardır.
Çok beklenti içinde olmayın dicem ama ister istemez olur insan.
Unutmuş olabilir mi peki? Yoğunsa?
Ne bilim aklından çıktıysa tamamen.
Ama inşallah sürprizi vardır diyeyim ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?