Bir önemim yokmuş..

Ahh canım aynı şeyi bende yaşadım ve kız kardeşim nişanlıma söylemiş normal de ve nişanımızdan çok kısa zaman sonra doğum günümdü. Çalıştığım iş yerinde gurup olarak en az 4 5 dafa pasta kesildi kutlama yapıldı nişanlı olunca herkes soruyor enişte be yaptı diye o kadar zoruma gitti ki en sonunda açtım ağzımı tabi kıvırmaya çalıştı ama yok nafile yarim saat geçmeden iş yerine kocaman bi çiçek geldi ayrı sehirlerdeyiz biz tabiki çiçeği kabul etmedim geri gönderdim o da ne kırıldığımi anladı ama anladiğım şu ki erkekleri eğiteceksin bazi seyleri gozune sokacaksin onlara kalsa hepbi bahanwleri var. Not bu arada eşim oldu ve yıllardır hiç bir özel günümüzü boş geçmez baştan bazı şeylerin değersizce es gecilmeyecegini anlat ki hayatımızda özel kutladığımız kaç gün var ki es geçelim

Belki utanır oda kutlar diye kutluyorsunuzdur büyük ihtimal.Ama odunlarda utanma duygusu mevcut değil

Çok haklısınız.Kırıldığınızı gerçekten anlaması için ne yaptınız peki ?

Çok haklısınız.Kırıldığınızı gerçekten anlaması için ne yaptınız peki ?
Öncelikle gönderdiği çiçeği yakın bi ortak arkadaşlmizla göndermişti ben dedim ona kabul etmiyorum o da israr la yenge ne olur falan dedi yok dedim ama gerçekten o gün çok kötü olmuştum çocuk demiş ki yenge hiç iyi değil ve benim başıma o gün çok kötü birşey geldi ölümden döndüm resmen oda üstüne tuz biber oldu derler ya hani ben ona rağmen kırgınlığımi sitemimi bir kaç gün dile getirdim hatta biraz abarttim boyle bi hayat yasayacaksak simdiden yollarımızı ayıralım bile dedim cunku gercekten icinde ruh olmayan bi hayat istemiyordum dusunsene en ozel yilda bir defa birbirimizr izel hidsettirmeyeceksek kendimizi neden biriyle hayatimizi birlestiriyoruz o da gerçekten beni bu konularda anladı bizler maddi şeyler zaten beklemiyoruz güzel bir kaç cümle den ibaret herşey sabah uyandığında küçük bi not başucunda mesala insanı gün boyu mutlu ediyor evleneli iki yılı geçti hala ise gittiğinde devamlı mesajlarız mesaj atmasak sevgili gibi sitem ederiz birbirimize şu an :)

Maşallah Darısı bize inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…