- 7 Mart 2012
- 3.765
- 2.595
- 133
- Konu Sahibi Hadikalkgelbulbirbahane
-
Gün bitmeden bir sürpriz yapsın inşallah.Teşekkür ederim :)
Biliyordu bugün Doğum günüm olduğunu.İzinli çalışmıyor bile bugün.Çalışsa derim yoğundu unuttu diye.Beklenti içerisine girmemeye çalışıyorum ama elde değil
Akşamı bekliyorum bende,şimdi sitem edersem unutmasına rağmen bişeyler yapmaya çalışır ben zaten yapacaktım der.Gün bitmeden bir sürpriz yapsın inşallah.
Olmazsa sonra siteminizi edin.
Çünkü çok haklı olacaksınız.
Çok Teşekkür ederim. umarım öyle olur çünkü tersi olursa çok kırılırımÖncelikle doğum gününüz kutlu olsun bana da akşama kutlar doğum gününüzü gibi geliyor.
Haklısınız ama bir mesaj bile atmayınca insan üzülüyor doğal olarak.Dediğiniz gibi direkt söylersem ben zaten kutlayacaktım der.Bekliyorum o yüzden.İllaki anlayacaktır mesafemden.Neden bu kadar sabırsızsiniz.Belki gece kutlama plani yapiyor.Eğer gece de gecer yarin olursa o zaman mesafeli durun anlayip sorar zaten .sordugunda söyleyin.siz söylemeyin direkt bence.
Çok teşekkür ederim :) Allah bağışlasın oğlunuzu :)Bu arada dogum gününüz kutlu,her sey gönlünüzce olsun ⚘ Aslan burcu ,oglumun burcu:)
Bence de gün bitmeden sakın birşey demeyin, olası bir sürprizi de berbat etmeyinAkşamı bekliyorum bende,şimdi sitem edersem unutmasına rağmen bişeyler yapmaya çalışır ben zaten yapacaktım der.
Amin cok tesekkur ederim ben deÇok teşekkür ederim :) Allah bağışlasın oğlunuzu :)
Mutlaka yazacam buraya :)Bence de gün bitmeden sakın birşey demeyin, olası bir sürprizi de berbat etmeyin
Buraya da yazın olur mu son durumu.
Hadi rastgele
Evet yazin mutlaka merak ederiz:)Bence de gün bitmeden sakın birşey demeyin, olası bir sürprizi de berbat etmeyin
Buraya da yazın olur mu son durumu.
Hadi rastgele
Tamam mutlaka yazarım akşam sonucu :)Evet yazin mutlaka merak ederiz:)
Çok teşekkür ederimDoğum günün kutlu olsun ❤ nice mutlu yaşlara.. akşamı bekle derim. Belki sürprizi vardir
insallah uzulmezsiniz ❤Çok teşekkür ederim sizinde inşallah :)
Bende acaba sürpriz mi var diyorum da olmazsa daha çok üzülürüm o yüzden beklenti içine girmek istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?