Bir önemim yokmuş..

Teşekkür ederim :)
Biliyordu bugün Doğum günüm olduğunu.İzinli çalışmıyor bile bugün.Çalışsa derim yoğundu unuttu diye.Beklenti içerisine girmemeye çalışıyorum ama elde değil
Gün bitmeden bir sürpriz yapsın inşallah.
Olmazsa sonra siteminizi edin.
Çünkü çok haklı olacaksınız.

Neden bu kadar sabırsızsiniz.Belki gece kutlama plani yapiyor.Eğer gece de gecer yarin olursa o zaman mesafeli durun anlayip sorar zaten .sordugunda söyleyin.siz söylemeyin direkt bence.

Neden bu kadar sabırsızsiniz.Belki gece kutlama plani yapiyor.Eğer gece de gecer yarin olursa o zaman mesafeli durun anlayip sorar zaten .sordugunda söyleyin.siz söylemeyin direkt bence.
Haklısınız ama bir mesaj bile atmayınca insan üzülüyor doğal olarak.Dediğiniz gibi direkt söylersem ben zaten kutlayacaktım der.Bekliyorum o yüzden.İllaki anlayacaktır mesafemden.

Akşamı bekliyorum bende,şimdi sitem edersem unutmasına rağmen bişeyler yapmaya çalışır ben zaten yapacaktım der.
Bence de gün bitmeden sakın birşey demeyin, olası bir sürprizi de berbat etmeyin

Buraya da yazın olur mu son durumu.
Hadi rastgele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…