Bir önemim yokmuş..

Yahu durun daha gün bitmemiş hemen vay doğumgünümü kutlamadı diye burada konu açıyorsunuz garip yani bir yarın olsaydı. Adam zaten telefonda doğumgününğ hiç.ağzına almadıysa bildiği halde,unutmuş numarası yapıyor yapacak birşeyler hemen kuruntu yapmayın konu açmaya yer mi.arıyorsunuz

Doğum gününüz kutlu olsun nice nice sağlıklı mutlu yıllara inşallah🌹
Tek sorun doğum gününüzü kutlamaması gibi durmuyor. Başka bi probleminiz var gibi sanki?

Sonuç:
Kutlamadı arkadaşlar.
Akşam kız arkadaşlarım sürpriz yaptı.Saat 11:30 gibi paylaştım onu whatsapptan,onu görüp “Doğum günün kutlu olsun Canım” demiş.Bende “yazma bana lütfen”dedim.Unutmuşum falan diyo açmadım bile mesajlarını.

Evleneceğiniz kişiye net olmalısınız. Unuttuysa hatırlatın. Çok önem verdiğinizi anlatın.

Bir daha unutursa çok kirilacaginizi anlatın.

Anneler gününüzü bile kutladiysa demek ki düşünüyor . O zaman şans vermelisiniz küsmeden.

Sonuç:
Kutlamadı arkadaşlar.
Akşam kız arkadaşlarım sürpriz yaptı.Saat 11:30 gibi paylaştım onu whatsapptan,onu görüp “Doğum günün kutlu olsun Canım” demiş.Bende “yazma bana lütfen”dedim.Unutmuşum falan diyo açmadım bile mesajlarını.
Unutmuştur gercekten bende önemsediğim için unutuyorum cogu zaman(kişiyi değil olayı 🙈) üzmeyin kendinizi.

Back
X