Bir önemim yokmuş..

abartmiyosun.
ben hatalardan cok hatalari kabul etmemeye deliriyorum
insaniz hata yapariz, unuturuz vs. ama deriz ki, kusura bakma istemeden oldu. kusura bakma unuttum haklisin.
bunun yerine kendilerini sacma sapan savununca karsi taraf ben deliriyorum. yumusayacagim varsa da yumusayamiyorum.
halbuki kusura bakma dese susucam.
Ya özür diliyor ama hani konu kapansın uzamasın diye kendini üste çıkarma amaçlı dilenmiş bir özür bu.Uzatıyorsun bunun için aramızı bozmaya değer mi,sana verdiğim değeri bununla mı belirliyorsun,bla bla bla

Beklemiş olman yanlıs değil ama insanları da anlamak lazım. Bazen senin gördüğün gbi bakamazlar olaylara. Önem verdiğin seyleri hatırlat, belirt öncesinde eğer yapmıyorsa o zaman hatalı olanilir.
İki gün önce hatırlatmıştım.laf arasında ay iki gün sonra da Doğum günüm demiştim.Hatırlatmasam anlarım da.Yüzsüzlük yapıp hatırlattım bile.

Unutmuş mu? İnanılmaz yani anneler gününü kutlayan adam nasıl doğum gününü unutur? Ne kadar süredir ilişkiniz var? Bence azımsanacak bir şey değil, çok ayıp.

Ya özür diliyor ama hani konu kapansın uzamasın diye kendini üste çıkarma amaçlı dilenmiş bir özür bu.Uzatıyorsun bunun için aramızı bozmaya değer mi,sana verdiğim değeri bununla mı belirliyorsun,bla bla bla
Elbette belirlemiyorum ama bu özel günde yanımda olmanı isterdim. Bu durum beni mutsuz etti. Söylemek istedim ve su an durumun mutsuzluğu ile fazla konusmak istemiyorum diyin bence sessiz kalmak bundan sonraki süreci yönetmek için daha etkili olacaktır.(güzin abla gbi akıl da veriyorum 🙈)

iste sen konu kapansin diye ozur diledigini biliyosun, sana hak verdiginden degil.
madem unutkan, benim yaptigim gibi teline kaydetsin dogum gununu senin teli hatirlatsin.

Bence konuşmamak abarti olur,ama kırıldıgınızı söyleyin ve biraz serin durun. Erkekler ne tiripden anlar nede imadan. Direk konuşun neye kırıldiginizi,nelere önem verdiginizi ve bu anlarda ne hissettiginizi net bi şekilde anlatın. Emin olun sizi seviyorsa sizinle ögrenecektir bazı şeyleri ( duygusal ve romantik yaklaşmları). Biz kadinlar demeden yapilsin istiyoruz ama olmuyor,bazı erkekler vardir demeden yapan ama genel olarak erkekler söyleye soyleye anca idrakediyorlar 😊 Sıkmayım canınızı lutfen...
Yeni yaşınız size mutluluk ve huzur getirsin,nice güzel seneleriniz olsun❤

Unutmuş mu? İnanılmaz yani anneler gününü kutlayan adam nasıl doğum gününü unutur? Ne kadar süredir ilişkiniz var? Bence azımsanacak bir şey değil, çok ayıp.
E anneler günü daha 2hafta önceden televizyonlara veriliyor anneler günü hediyesi nevresim anneler günü hediyesi pırlanta anneler günü hediyesi mutfak robotu 😒 ama doğum günü öyle mi? Kişiye özel bir gün oluyor. Hatırlama zahmetinde bulunmamış..
Ben bile üzüldüm valla :(

Hadikalkgelbulbirbahane Hadikalkgelbulbirbahane
Doğum günün kutlu olsun, iyi ki varsın ve her şeyden değerlisin bunu unutma ❤️

Elbette belirlemiyorum ama bu özel günde yanımda olmanı isterdim. Bu durum beni mutsuz etti. Söylemek istedim ve su an durumun mutsuzluğu ile fazla konusmak istemiyorum diyin bence sessiz kalmak bundan sonraki süreci yönetmek için daha etkili olacaktır.(güzin abla gbi akıl da veriyorum 🙈)
Evet güzin ablacım sessiz kalmak çok daha iyi olacak bu durumda sanırım :D

Bence konuşmamak abarti olur,ama kırıldıgınızı söyleyin ve biraz serin durun. Erkekler ne tiripden anlar nede imadan. Direk konuşun neye kırıldiginizi,nelere önem verdiginizi ve bu anlarda ne hissettiginizi net bi şekilde anlatın. Emin olun sizi seviyorsa sizinle ögrenecektir bazı şeyleri ( duygusal ve romantik yaklaşmları). Biz kadinlar demeden yapilsin istiyoruz ama olmuyor,bazı erkekler vardir demeden yapan ama genel olarak erkekler söyleye soyleye anca idrakediyorlar 😊 Sıkmayım canınızı lutfen...
Yeni yaşınız size mutluluk ve huzur getirsin,nice güzel seneleriniz olsun❤
Niye bilmiyorum,çok kırıldım bu duruma.Konuştukça kendini haklı çıkarmak gibi bi amacı varmış gibi hissettim bu yüzden susmayı tercih ettim bende.Çok teşekkür ederim bu arada :)

E anneler günü daha 2hafta önceden televizyonlara veriliyor anneler günü hediyesi nevresim anneler günü hediyesi pırlanta anneler günü hediyesi mutfak robotu 😒 ama doğum günü öyle mi? Kişiye özel bir gün oluyor. Hatırlama zahmetinde bulunmamış..
Ben bile üzüldüm valla :KK43:

Doğum günün kutlu olsun, iyi ki varsın ve her şeyden değerlisin bunu unutma ❤
Çok teşekkür ederim :KK200:
Ona gösterdiğim inceliği o bana göstermiyormuş bunu anladım :)

Ben bile üzüldüm valla :(

Doğum günün kutlu olsun, iyi ki varsın ve her şeyden değerlisin bunu unutma ❤️

Ama bu kız anne değil, öyle bir şey de var. :) Yani gelecekteki anneler gününü kutlayacak kadar düşünceli diyebileceğimiz bir adam doğum gününü nasıl unutur? Evlilik yıldönümünü unutsun hadi (o bile kötü de) doğum günü bireysel bir şey; değer verdiğin kişilerin doğum günlerini hatırlarsın dediğin gibi.

Ama bu kız anne değil, öyle bir şey de var. :) Yani gelecekteki anneler gününü kutlayacak kadar düşünceli diyebileceğimiz bir adam doğum gününü nasıl unutur? Evlilik yıldönümünü unutsun hadi (o bile kötü de) doğum günü bireysel bir şey; değer verdiğin kişilerin doğum günlerini hatırlarsın dediğin gibi.
Hahhh işte bende onu diyorum.Bakın mesela ben kendi Doğum günümü unuturum belki ama asla sevdiğim aşık olduğum bir insanın Doğum gününü unutmam.Ben mi çok abartıyorum anlamıyorum ki

Back
X