bir ortamda sevgiliniz olduğunu ne zaman söylersiniz

eternalvagabond

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2013
51
0
96
iyi akşamlar arkadaşlar;
benim bir sorum olacak dertten ziyade ama gittikçe beni huzursuz eden bir mesele bu. şimdi benim uzun süreli bir birlikteliğim var bu kısımda hiç sıkıntı yok fakat bunu insanlara farkettiremiyorum demek ki çevremden pek çok teklif alıyorum bu insanlara normal arkadaştan farklı davranmadığım halde. okulda ve okul dışında oldukça sosyal bir insanım pek çok ortama girip çıkıyorum farklı hobilerim değişik çevrelerim var dolayısıyla sürekli yeni insanlarla tanışıyorum. size sorum şu ki bir ortama girdiğinizde direkt sevgilinizin olduğunu söylüyor musunuz ben tabii ki bunu saklıyor falan değilim lafı açıldı mı biri sordu mu söylüyorum bazen sevgilim de yanımda geliyor tanışıyor falan insanlarla hatta ama biriyle tanışınca bunu hemen mi söylemeliyim yanlış mı yapıyorum. ama işte merhaba benim adım da şu ha bir de sevgilim var demek garip geliyor siz bu işi nasıl yapıyorsunuz bana bir yol gösterin lütfen çünkü artık çok bunaldım istemediğim teklifleri almaktan o insana da üzülüyorum

iyi akşamlar arkadaşlar;
benim bir sorum olacak dertten ziyade ama gittikçe beni huzursuz eden bir mesele bu. şimdi benim uzun süreli bir birlikteliğim var bu kısımda hiç sıkıntı yok fakat bunu insanlara farkettiremiyorum demek ki çevremden pek çok teklif alıyorum bu insanlara normal arkadaştan farklı davranmadığım halde. okulda ve okul dışında oldukça sosyal bir insanım pek çok ortama girip çıkıyorum farklı hobilerim değişik çevrelerim var dolayısıyla sürekli yeni insanlarla tanışıyorum. size sorum şu ki bir ortama girdiğinizde direkt sevgilinizin olduğunu söylüyor musunuz ben tabii ki bunu saklıyor falan değilim lafı açıldı mı biri sordu mu söylüyorum bazen sevgilim de yanımda geliyor tanışıyor falan insanlarla hatta ama biriyle tanışınca bunu hemen mi söylemeliyim yanlış mı yapıyorum. ama işte merhaba benim adım da şu ha bir de sevgilim var demek garip geliyor siz bu işi nasıl yapıyorsunuz bana bir yol gösterin lütfen çünkü artık çok bunaldım istemediğim teklifleri almaktan o insana da üzülüyorum

Ben de muhabbet açılırsa söylüyorum ya da birinin bana öyle yakın davrandığını anlarsam yalandan muhabbet arasında erkek arkadaşımda o takımlı vs.gibi araya serpiştiriyorum:1:

arkadaşın da söylediği gibi eğer öyle hoşlanma tarzında bi tepki görürseniz o size açılmadan laf arasına sıkıştırabilirsiniz lafı
ama uzaktan beğenip gelip konuşmak isterse sevgilim var demekten başka çare yok
yüzükte bi nebze etkili olur eğer yüzüğünüz varsa gören yanaşmaz zaten

arkadaşın da söylediği gibi eğer öyle hoşlanma tarzında bi tepki görürseniz o size açılmadan laf arasına sıkıştırabilirsiniz lafı
ama uzaktan beğenip gelip konuşmak isterse sevgilim var demekten başka çare yok
yüzükte bi nebze etkili olur eğer yüzüğünüz varsa gören yanaşmaz zaten

yüzüğüm yok. ben anlamıyorum maalesef iş işten geçene kadar=(

sana böyle hıssetırılen ortamda lafı erkek arkadasına getıreb ılırsın mesela dıyebılırsın kı pardon erkek arkadasımı aramam gerek mesaj atmam gerek unutmusum gibi....yanı caktırmadan bu mesajı yenı tanısıtıgın bırıne verebılırsınnn....

emın ol sana karsı duyguları olan bı ınsan zaten kalkıpta ılk gordugu anda asık olsa bıle o gun soylemez bunu bıdahakı gorusmenızde arkads olmussunuzkı gorusuosnuz zaten emın ol o sana acılana kadar zaten erkek arkadsın oldugunu ogrenmıs olur hıcmı aramıyo erkek arkadsın yada sen onu bukadar kascak bısey yok bı ortama gırıp merhaba benım sevgılım var dıcek halın yok karsındakı benımde var nolmus derse kotu olur:))

Aranızda bi yüzük taksanız?
Eğer parmağında yüzüğün olursa, çıkma teklifi gelmez diye düşünüyorum.
En pratik ve kolay yol bu bence. Sonuçta; ortamında bulunduğun her erkeğe de gidip "benim sevgilim var" diyemezsin ki durduk yere. Nerden bileceksin sana nasıl yaklaşacağını.

Son düzenleme:
Yani taaa açılacağı zamana kadar hiç mi anlamıyorsunuz hissetmiyorsunuz ve bir erkeğin sizden hoşlanması için geçen sürede heralde muhabbet ediyorsunuzdur hiç mi erkek arkadaşınızdan bahsedeceğiniz bir an gelmiyor? :44:

tabiki tanışır tanışmaz benimde sevgilim var gibi birşey saçma ve komik olur:) ama konuşma esnasında arkadaşlarında dediği gibi onun konusunu açabilirsiniz en mantıklısı bu gibi geldi bana:) veya erkek arkadaşınızla daha çok ortamda bulunabilirsiniz bu insanlar sizi sosyal paylaşıp sitelerinden falan takip ederlerse bir fotoğraf koyabilirsiniz

sorulmadan söylemek hoş olmaz görmemişin sevgilisi olmuş falan gibisinden düşünebilirler :1::1:
laf arasına sıkıştır dün neler yaptın gibi bir soru sorulduğunda erkek arkadaşımla buluştuk sinemadaydık dersin
ya da bir saniye erkek arkadaşımı aramam lazım merak eder falan gibisinden belli et :34:

Back
X