Doğuma Hazırlık Bir oyla kızıma isim fikri lütfen☺️

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

kızımın ismi

• Ankete Katılan
    47
Aymira yı söylemek güzel ama anlamını sevemedim. Mira nın bir anlamı yıldız olduğu gibi, münakaşa olarak da geçiyormuş. Cıx :S

Sizin isminiz Burcu ve eşinizin ismi de Burak ise, kızınıza Buse ismi yakışır bence. Zarif bir isim. :)
Buket ismi de güzel.

Mira bile bana saçma gelirken Aymira, Almira tarzı isimleri daha da itici bulurum.

Duru güzel ama fazla duyulduğu için biraz baydı... Yine de ankette oyumu Duru'dan yana kullandım.

Sizin isminiz Burcu ve eşinizin ismi de Burak ise, kızınıza Buse ismi yakışır bence. Zarif bir isim. :)
Buket ismi de güzel.

Mira bile bana saçma gelirken Aymira, Almira tarzı isimleri daha da itici bulurum.

Duru güzel ama fazla duyulduğu için biraz baydı... Yine de ankette oyumu Duru'dan yana kullandım.
Bende nişanlıykrn bile kız okursa buse erkek olursa bulut istiyodum uyumlu olsun diye ama eşim istemiyo :)

Bence duru ben kızımın adını duru diye karalaştırdım duru duru die seviyordum taki doğumdan sonra sevgili kayınvalidecigim istemdigii sırf kız die burnumdan getirdiği torunun ismini kendi koymak istedi anneci olan eşimde annesini dinleyip sıla koydu adını :(

Cok erken ama bız cok onceden ısım hayal edıyorduk :) bılmıyorum benım cok hosuma gıdıyor sızın gıder mı . Kızım olursa ınsallah ısmını Eva (ılk yaratılan kadın , Havva annemız) koymayı dusunuyoruz . :) rabbım saglıkla kucagıma almayı nasıp eyler Insallah hepımızın :)

Cok erken ama bız cok onceden ısım hayal edıyorduk :) bılmıyorum benım cok hosuma gıdıyor sızın gıder mı . Kızım olursa ınsallah ısmını Eva (ılk yaratılan kadın , Havva annemız) Mlna (mıne cıcegı , bıllur) yanı Eva Mine koymayı dusunuyoruz . :) rabbım saglıkla kucagıma almayı nasıp eyler Insallah hepımızın :)

Son düzenleme:
Back
X