Doğuma Hazırlık bir oylama daha yapar mıyız meleğimin ismi için ? :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi symmm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

meleğimin isimi

• ADA

OY: 19 17,6%
  • NAZ

OY: 11 10,2%
  • DEFNE

OY: 38 35,2%
  • NİL

OY: 20 18,5%
  • BERİL

OY: 28 25,9%

• Ankete Katılan
    108
  • Anket Kapalı .

symmm

Yine yeniden… Umutla♥️
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2011
1.824
1.060
333
kızımın ismini hergeçen gün değiştiriyorum ama buradaki yorumlar gerçekten fikir veriyor bana şimdiden teşekkür ederim ...

ben kızımın ismini ararken soyadıyla unumlu baktım. birde sonuna hanım yada bey geldiğinde hitaben hoş durmasına dikkat ettim. eşimin soyadından çok çekiyorum, doğru telafus eden yada yazan yok. vürgülamaktan bıktım. bari ismi anlaşılır olsun, uğraşmasın diye kolay ve benim için çok anlamlı olanı seçtim. ismin anlamından çok benim için ne anlama geldiği önemliydi

isimler arasında ADA yı beğendim ben..

teşekkür ederiz :) bende telaffuzu kolay ve kibar bir isim istiyorum en sona kalan eleyemediğimiz isimler bunlar...

ben defne ismni çok beğenirim bence defne ismi hoş

çok teşekkürler

Kolaylıktansa ben genelde toplumda yaygın olmayan isimleri daha güzel buluyorum. Hem de akılda daha kalıcı oluyor.
Sizin şıklarınıza göre Beril derim ben. Kendi mantığımla baktığımda.
Diğer isimler güzel değil mi güzel tabiki.. Gönlünüze göre olsun.

kesinlikle aynı düşüncedeyim hem telaffuzu kolay hemde değişik olmalı ...teşekkürler...

isimlerin anlamaıda çok önemlimiş
arkadasımın kızı var adı naz inanın hastaneden çıkmıyolar o kadar nazlı ki binpişman keske bu ismi koymasaydım diyor

isimlerin anlamaıda çok önemlimiş
arkadasımın kızı var adı naz inanın hastaneden çıkmıyolar o kadar nazlı ki binpişman keske bu ismi koymasaydım diyor
ammaaaan korkarım öyleyse

cnm sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini,ben isimler arasından en çok nil i beğendim,defneyle ada zaten o kadar çok konuluyor ki.. sevgiler cnm ..

cnm sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini,ben isimler arasından en çok nil i beğendim,defneyle ada zaten o kadar çok konuluyor ki.. sevgiler cnm ..
çok teşekkür ederim o kadar kararsızım ki bu söylenenlerin hepsine hak veresim geliyor
defneye oy verdim ama beril,de aklim kaldi
beril eşiimin favori ismi ama hala daha net karar veremedik çok teşekkürler

dün bir bebekte Arven ismini duydum bu nasıl sizce? gerçi çok sıradışı bir isim istediğim söylnemez ama işte her ismi değerlendiriyorum

beril e kullandım oyumu....
güzel isim.....

Son düzenleme:
önerisi olan?? artık yavrumuzaaa bir isim bulmak istiyoruzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…