kızlar ben geçen gün anladım ki birinden hoşlanıyorum baya.onun hayatımda olmasını istiyorum..biz bu çocukla zaten tanışıyoruz facebookta falan da eklemişti beni ama sadece meraba merabayız şimdilik.ben gidip te buna daha aramızda birşey yokken hadi gel buluşalım diyecek birisi değilim. böyle yaparsam ipler daha baştan onun eline geçmiş gibi olur.. ilk adımı o atmalı. ama ben durup onun bana gelmesini bekleyecek kadar sabırlı biri de değilim
birşeyler yapmam lazım
bu yüzden hemen harekete geçtim
şöyle birşey düşündüm...aklıma gelen ilk isimle bir msn adresi oluşturdum. bunu ekledim.ben seninle tanışmak istiyorum gibilerinden bir konuşma yaptım bunu haftasonu pazar günü buluşmaya ikna ettim. Şimdi pazar günü ben giyinicem süslenicem hazırlanıcam güzelce..o buluşma yerinde başka birini beklerken ben de ne tesadüf ordan geçicem
aaaa meraba diycem :d o da meraba nasılsın falan der işte. Ben de iyiyim falan derken bi sendeliycem falan ona tutunucam ayy dicem benim tansiyonum düştü galiba 
o da diycek istersen şuraya oturalım biraz falan =) kızlar ne dersiniz tutar mı planım ? ya da eklemek istediğiniz eksikler var mı ? tavlamam lazım onuuu
yoksa uyuyamıyciiim 

Son düzenleme: