baska numaralarimda varr mesela kendini onun arabasinin onune atama dikat et cok hizli surerse falan allah korusun dunya evine degil baska dunyaya gidersin
buda olmazsa bakk en guzeli uc bes erkekle anlas onlara deki seni rahatsiz etsinler yolda falan tabi sevdiginin gecip gitti bi yer olsun. sonra sevdigin adam bakiyo anaaaa seni rahatsiz ediyorlar oda seni kurtarirsende tsk edersin falan filan
![]()
zaten buluşma teklifini kabul etti ama biraz şüphelenmiş olmalı ki ben nerden bilcm senin yalan söylemediğini falan diye sordu....

Bu planla sen olduğun anlaşılır ve küçük düşersin.Bence hiçbirşey yapma.Face de ekliymiş zaten senden hoşlansa bir şekilde sana hissettirirdi.Birde sahte msnle yaptığın buluşma teklifini kabul ettiğine göre kafasında yoksun x biriyle birşeyler yaşamaya hazırki tanışmaya gidiyor.Senden hoşlanıyor olsaydı sahte hesapla yapılan buluşma tekilifini kabul etmezdi....
şaka değil babydilay gerçek.. :) sen yapmayabilirsin ama ben yapabilirim. hayata farklı yerlerden baktığımız kesin. bana göre hafiflik bu değildir. bana göre bu çabadır.... ve ben hayatta istediğim şeyler için çaba göstermekten zerre kadar gocunmam. :)
Ayyyy bana ne olur bunun bir şaka olduğunu söyle
Çok saçma bence
Bırakta o senin için planlar yapsın.Hayyyy Allahım yaaa
Acaba ben mi bi tuhafım.Kız dediğin biraz o konularda ağır davranmalı bence.Hafiflikten başka bişey değil bu plan