Bir rakçı ile 9 haftalık aşk..

mera

Sağ başta ki yakışıklıymış
Orta Asya şarkılarını severim müzik aletleri değişk ve gırtlak yapısı ile çok söylüyorlar.Kaliteli müzikleri varmış beğendin .
:) ilk başta bana çok itici gelmişti gırtlaktan söylenen bu şarkılar ama sonradan çok sevmeye başladım

Youtube'tan baktim da sizinki baya baya mantı yapıyor Esiniz yemek yapar mi merak ettim..
Bir de eşinizin böyle bir ünlü ex ilişkisi olsaydı söylemesini mi saklamasını mı isterdiniz? :)
Alttaki mesajı yeni farkettim kusura bakmayın :) eşim hiç beceremez yemek yapmayı, anca patates fırınlar. Saklamasını isterdim, cahillik mutluluktur bazen :)

benim serdar ortacim daha tatli

Eklentiler

• B612Kaji_20200505_002327_890.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 37
:) ilk başta bana çok itici gelmişti gırtlaktan söylenen bu şarkılar ama sonradan çok sevmeye başladım
Ben eskiden huun hur tuu ' yu dinlerdim..simdi bahaneyle dinledim.. dinlendirici, guzel muzik bence bunlar da rock ile harmanlamış bu grubun muzigini de begendim

Ahahahahahaha cokk uzun sürmüş ya hu
Çocuk çokkkk yakışıklı , aşık oldum ama konuşunca aman allahım tam bir cahil ,ayrılınca hemen hattımı değiştirdim o derece
Tek bahsettiği kendi,kasları,spor hayatı ve eğlence ,beyin boş ... şansıma tüküreyim .

Ay ben de sevgililik 3 saat sürdü sandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…