- 21 Ocak 2018
- 1.420
- 4.128
- 63
- Konu Sahibi bookermoon
-
:) ilk başta bana çok itici gelmişti gırtlaktan söylenen bu şarkılar ama sonradan çok sevmeye başladımmera
Sağ başta ki yakışıklıymış
Orta Asya şarkılarını severim müzik aletleri değişk ve gırtlak yapısı ile çok söylüyorlar.Kaliteli müzikleri varmış beğendin .
Alttaki mesajı yeni farkettim kusura bakmayın :) eşim hiç beceremez yemek yapmayı, anca patates fırınlar. Saklamasını isterdim, cahillik mutluluktur bazen :)Youtube'tan baktim da sizinki baya baya mantı yapıyorEsiniz yemek yapar mi merak ettim..
Bir de eşinizin böyle bir ünlü ex ilişkisi olsaydı söylemesini mi saklamasını mı isterdiniz? :)
Çok fenasınız kızlar yaYoutube'tan baktim da sizinki baya baya mantı yapıyorEsiniz yemek yapar mi merak ettim..
Bir de eşinizin böyle bir ünlü ex ilişkisi olsaydı söylemesini mi saklamasını mı isterdiniz? :)
:)) çok alemsinizbenim serdar ortacim daha tatli
Ben eskiden huun hur tuu ' yu dinlerdim..simdi bahaneyle dinledim.. dinlendirici, guzel muzik bence:) ilk başta bana çok itici gelmişti gırtlaktan söylenen bu şarkılar ama sonradan çok sevmeye başladım
:) bende uzaktan bir dinleyici olarak beğeniyorumBen eskiden huun hur tuu ' yu dinlerdim..simdi bahaneyle dinledim.. dinlendirici, guzel muzik bencebunlar da rock ile harmanlamış bu grubun muzigini de begendim
Ahahahahahaha cokk uzun sürmüş ya hu3saatle kimse beni geçemez
Bu cidden kırılamayacak bir rekor :)Ahahahahahaha cokk uzun sürmüş ya hu
Çocuk çokkkk yakışıklı , aşık oldum ama konuşunca aman allahım tam bir cahil ,ayrılınca hemen hattımı değiştirdim o dereceAhahahahahaha cokk uzun sürmüş ya hu
Ay ben de sevgililik 3 saat sürdü sandımÇocuk çokkkk yakışıklı , aşık oldum ama konuşunca aman allahım tam bir cahil ,ayrılınca hemen hattımı değiştirdim o derece
Tek bahsettiği kendi,kasları,spor hayatı ve eğlence ,beyin boş ... şansıma tüküreyim .
evet sevgililik 3saat sürdü ,3.saatin sonunda ayrıldık ben hemen hattımı kırdım şükür ki o zaman face ıstagram yoktuAy ben de sevgililik 3 saat sürdü sandım
Allah kurtarmisevet sevgililik 3saat sürdü ,3.saatin sonunda ayrıldık ben hemen hattımı kırdım şükür ki o zaman face ıstagram yoktusene 2003 ahhh gençlik ahhh
evet sevgililik 3saat sürdü ,3.saatin sonunda ayrıldık ben hemen hattımı kırdım şükür ki o zaman face ıstagram yoktusene 2003 ahhh gençlik ahhh
:) kusura bakmayın cevap yazdım sanıyordum. Tombiş olan, GalaKonu sahibi sizin ex iniz hangisi ben hala anlamadım
Aslında adı gala değil ama kısaltmış herhalde...:) kusura bakmayın cevap yazdım sanıyordum. Tombiş olan, Gala
Hala anlamadım resimde kaçıncı hepsi birbirine benziyor sanki:) kusura bakmayın cevap yazdım sanıyordum. Tombiş olan, Gala
Önceki sayfalarda birebir onun fotoğrafını paylaşmış arkadaşlar :)Hala anlamadım resimde kaçıncı hepsi birbirine benziyor sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?