Bir rakçı ile 9 haftalık aşk..

:) inanın bende çok şaşırdım çünkü oda müziğe aşıktı çabalardı falan ama çok şanslı görünmüyordu bu konuda. Nerde şansı döndü bilmiyorum. Son iki yılda patladılar.
:) inanın bende çok şaşırdım çünkü oda müziğe aşıktı çabalardı falan ama çok şanslı görünmüyordu bu konuda. Nerde şansı döndü bilmiyorum. Son iki yılda patladılar.
Benim eşim değişik grupları ırkları dinlemeyi çok sever bana dinletmişti ben ordan biliyorum bu grubu

Bir ben mi çok etkilendim hikayenizden bir duygulandım nedense...
Konu sahibi, güzel bir anı olarak kalmış size ne güzel, eşinizle mutluluklar diliyorum

Ay resmen söylemiş ben şok

Ya da söylemeseniz mi biraz heyecan olur kulüpte dün biri de ünlü birine aşık oldum dedi 40 sayfa bitti ama hala bulamadık kim olduğunu
Demek ki neymiş söyleyince hiç bişe olmuyormuş

Demek ki neymiş söyleyince hiç bişe olmuyormuş
Zaten söylememek çok mantıksız geliyor bana. Sonuçta gerçek kimliklerimizin belli olmadığı bir platform :) Ama elbette gerçek hayatta kimseye söylemedim.

Zaten söylememek çok mantıksız geliyor bana. Sonuçta gerçek kimliklerimizin belli olmadığı bir platform :) Ama elbette gerçek hayatta kimseye söylemedim.
Ay buradaki yorumlarda resmen sana geçmişi düşündürür ama boşber çok tatlış bi oğlun varmış. Kocanlada mutlusun boşver gala yı falan. Kocan sana her gün gala gecesi yaşatır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…