- 29 Kasım 2019
- 535
- 715
- 53
- 30
- Konu Sahibi bookermoon
-
:) inanın bende çok şaşırdım çünkü oda müziğe aşıktı çabalardı falan ama çok şanslı görünmüyordu bu konuda. Nerde şansı döndü bilmiyorum. Son iki yılda patladılar.
Benim eşim değişik grupları ırkları dinlemeyi çok sever bana dinletmişti ben ordan biliyorum bu grubu:) inanın bende çok şaşırdım çünkü oda müziğe aşıktı çabalardı falan ama çok şanslı görünmüyordu bu konuda. Nerde şansı döndü bilmiyorum. Son iki yılda patladılar.
ahahhahahahha bilmemNe olsun istiyon bacım ahahah
İlk dinlediğimde garip gelmişti sevememiştim ama sonradan çok sevdim. İşin garibi eşimde çok beğeniyor :) arada açıp dinlerBenim eşim değişik grupları ırkları dinlemeyi çok sever bana dinletmişti ben ordan biliyorum bu grubu
Beklediğin cevap buydu değil mi alana kadar durmayacaktınahahahagah
Hahhaha ağaç etti bizi. Sanki elinden alacağızYa da söylemeseniz mibiraz heyecan olur kulüpte dün biri de ünlü birine aşık oldum dedi 40 sayfa bitti ama hala bulamadık kim olduğunu
Google dım:) the Hu
Kusura bakmayın anlamadım :)Google dım
Eskiden bende öyle düşünürdüm ama inanın tanıyınca bambaşka geliyorlar :)The Hu grubu mu. Kız baktım da bunların hepsi birbirine benziyo
Yani baktım gruba araştırdımKusura bakmayın anlamadım :)
:) sevimli ama değil mi?Yani baktım gruba araştırdım
Tam yanakları sıkmalık:) sevimli ama değil mi?
Birde bu kilo vermiş hali :))Tam yanakları sıkmalık
Demek ki neymiş söyleyince hiç bişe olmuyormuşYa da söylemeseniz mibiraz heyecan olur kulüpte dün biri de ünlü birine aşık oldum dedi 40 sayfa bitti ama hala bulamadık kim olduğunu
Teşekkür ederim siz daha mutlu olunBir ben mi çok etkilendim hikayenizden bir duygulandım nedense...
Konu sahibi, güzel bir anı olarak kalmış size ne güzel, eşinizle mutluluklar diliyorum
Zaten söylememek çok mantıksız geliyor bana. Sonuçta gerçek kimliklerimizin belli olmadığı bir platform :) Ama elbette gerçek hayatta kimseye söylemedim.Demek ki neymiş söyleyince hiç bişe olmuyormuş
Ay buradaki yorumlarda resmen sana geçmişi düşündürür ama boşber çok tatlış bi oğlun varmış. Kocanlada mutlusun boşver gala yı falan. Kocan sana her gün gala gecesi yaşatır :)Zaten söylememek çok mantıksız geliyor bana. Sonuçta gerçek kimliklerimizin belli olmadığı bir platform :) Ama elbette gerçek hayatta kimseye söylemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?