bir rica.

çok doğru. ben zaten çok üzüldüm. ne diyim nasıl anlatiyim bilmiyorum.

Benim fikrim de kursu var diyorsunuz yolu gözünde büyütmüş olabilir gerçekten yol çekmek çok yorucu olabiliyor.Hastalik gibi durumlarda insan bekler onun bahanesi olamaz da sınav olunca çok da kafanıza takmayın.Bol sanslar

yani, "sana ihtiyacım var" denmesi benim için mesafe aşmak için yeterli bir sebeptir, bunu suistimal eden bir sevgilim de olmadı şimdiye kadar. ben de kimseye böyle bir zamanda/sebeple yanıma gel demedim ama desem gelinmesini beklerim. birinin birinin yanında olması için illa ölüm kalım olmasına gerek yok bence, görüşmeniz için bahane de olurmuş hem.

sizin yapacağınız şey bu kişiyi ve zaman içerisinde değişen düşüncelerini/duygularını kabul etmek. gelecek olan kendiliğinden gelirdi, tekrar sorup emrivakiyle de olsa gelmesini sağlamayın bence. sınav sonrasında ise duygularınızı ifade etmelisiniz diye düşünüyorum, içinize atmanızın faydası yok bence.

çok doğru, yazdıklarınızı okurken gözlerim doldu. "sana ihtiyacım var" demenin farkli bir biçmiydi belki de benimki. sanırım çok şey birikti. teşekkür ederim

Çok sinirlenmişsiniz normal yorumlara bile parlamışsınız. Sınava ilk girişiniz değil anladığım kadarıyla. Yanınızda olduğunu hissettiemesi için fiziksel olarak da yanınızda olması gerekmiyor bana kalırsa. Sözler yeterli olur benim açımdan, o sıcaklığı telefonda da verebilir görüntülü konuşuyorsunuzdur herhalde…

Öncelikle bol ŞANSlar insallah iyi gecer sinaviniz. Nisanliniz ertesi gün kursu olacagi icin günübirlik gelmek istememistir bellkide senin dikkatini dagitmak istememistir ben gidersem dahada heyecanlanir gibisinden bilemedim tabiki. Ama sorun haline getirmeyin gercekten büyütülcek bir durum yok. Başarilar

Üsenmistir bide gelecek senle çokta güzel vakit geciremiyecekkki sınavda seni bekliycek sınava girceksin yol falan kısaca bence boşuna gelmiş olacak valla benden talep etse biri bunu bende erinirdim kırılmasın diye de bahane bulurdum .sen sınav stresinde zaten onun gelmesinden pek birşey anlayamayacaksin bide masraf ertesi günde kursu varmış bana gereksiz geldi takılma buna sevgisi azaldı sevmiyor yada değişti diye düşünme insanın herani birbirini tutmaz erinmistir gereksiz gelmiştir ondan gelmemiştir takma kafana

Konuya yapılan yorumların hepsini okudum. Ben şu şekilde düşünüyorum. Size sınava girişte destek olmasını istemeniz çok normal. Fakat mesafenin uzaklığını ve dönüşü baz aldığınızda üşenmiş olabilir. Amaaaa.... Bahane üretmek yerine açıkça konuşsa idi bence kırılmazdınız. Yani şunu deseydi Tuğçe gelirim gelmesine ama gidip dönmek bana yorucu gelecek. Zaten verimli vakit de geciremeyiz. Sana söz daha geniş bir zamanda bu durumu telafi edeceğim. Sen sıkma canını bu duruma da sakın takılma. Sadece sınavına odaklan. Tüm benliğim seninle deseydi senin gönlünü almıştı bile. Ama insanlar bahane üretmeyi tercih ediyor. Anlık bir refleks. İnce düşünememek

günü birlik gelmeyecek tabi ki. ben böyle bir şey yazmadım. gelirse eğer 2 gece kalabilecek. yaa siz cidden önce bir haddinizi mi bilseniz?
Had bildirirken kendinizin hadsizlik ettiğinizin farkında mısınız. Kadın sizin daha önceki konularınizdan hatırlamış münasip şekilde soruyor ne var bunda. Sorunuzu buraya pof poflanmak icinmi sordunuz. Bu durumunuzu sınav stresine veriyorum.

Çok ilginç gerçekten.size Patlayıp duruyor.

Bunda kafanıza bu kadar takacak bir şey göremedim açıkçası. Aranızda oldukça mesafe varken ve ertesi gün kursu varken git gel yorulmak istememiş olabilir. Sınavdan önce telefonla konuşup moral olması gayet yeterli bence. Ki gelse bile dışarıda boş boş sizi beklemek zorunda olup çıkınca kucaklayıp geri dönecek. Bence boşuna kendinize dert edinmeyin. Bir sağlık problemi veya başka ciddi bir sorun olsa eminim gelecektir. Sadece verimli vakit geçirebileceğinizi düşünmüyordur. Mesafe ilişkisi yaşarken ister istemez bir şeylerden mahrum kalınabiliyor. Bunları da göz ardı etmek gerekli.

kapıda beklemek değilse annem babam niye stres yapar dediniz?
sonuçta evde de yapacaklar o stresi.
şöyle bir şey aslında, belki de farklı bir sebeple gelmesini istedim bilmiyorum ona ihtiyacım var çok özledim. birazda onu görmek istemek gibi. bu yüzden sadece kapıda beklemek olarak görmedim gelmesini.

500 km git 500 km gel kapıda beklemek ıcın?Normal mı sizce:)Gelcem dese sacmalama gelinir mı okadar yol derim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…