- 16 Ekim 2021
- 35
- -50
- 1
- 28
- Konu Sahibi birkiyidanbirkiyiya
-
çok doğru. ben zaten çok üzüldüm. ne diyim nasıl anlatiyim bilmiyorum.Anlayacağınız dilden anlatayım. Bu kişi sizin için çok önemli bir sınavı umursayip gelmemiş.siz istemiş ve beklemissiniz. Haksizsiniz diyemem. Çünkü yakın zamanda çok önemli bir sınavi atlattım. İnsan o yolun sonunda bir destek istiyor.
Fakat bu kişi sizin yanınızda olmamayı seçmiş . İleri ki evliliğinizin nasıl olacağı ile ilgili önemli bir ipucu.
Şu an evli değilsiniz. Tanıma sürecinde siniz.
teşekkür ederimBenim fikrim de kursu var diyorsunuz yolu gözünde büyütmüş olabilir gerçekten yol çekmek çok yorucu olabiliyor.Hastalik gibi durumlarda insan bekler onun bahanesi olamaz da sınav olunca çok da kafanıza takmayın.Bol sanslar
çok doğru, yazdıklarınızı okurken gözlerim doldu. "sana ihtiyacım var" demenin farkli bir biçmiydi belki de benimki. sanırım çok şey birikti. teşekkür ederimyani, "sana ihtiyacım var" denmesi benim için mesafe aşmak için yeterli bir sebeptir, bunu suistimal eden bir sevgilim de olmadı şimdiye kadar. ben de kimseye böyle bir zamanda/sebeple yanıma gel demedim ama desem gelinmesini beklerim. birinin birinin yanında olması için illa ölüm kalım olmasına gerek yok bence, görüşmeniz için bahane de olurmuş hem.
sizin yapacağınız şey bu kişiyi ve zaman içerisinde değişen düşüncelerini/duygularını kabul etmek. gelecek olan kendiliğinden gelirdi, tekrar sorup emrivakiyle de olsa gelmesini sağlamayın bence. sınav sonrasında ise duygularınızı ifade etmelisiniz diye düşünüyorum, içinize atmanızın faydası yok bence.
+1Kırılacak üzülecek bir şey yok, 2 saat kapıda beklemek için 1000 km yol gelmesini beklemeniz biraz bencilce. Hastalık olur, bir şey olur neyse ama sınavda kapıda beklesin nedir ya kaçıncı seviye bu
Had bildirirken kendinizin hadsizlik ettiğinizin farkında mısınız. Kadın sizin daha önceki konularınizdan hatırlamış münasip şekilde soruyor ne var bunda. Sorunuzu buraya pof poflanmak icinmi sordunuz. Bu durumunuzu sınav stresine veriyorum.günü birlik gelmeyecek tabi ki. ben böyle bir şey yazmadım. gelirse eğer 2 gece kalabilecek. yaa siz cidden önce bir haddinizi mi bilseniz?
Çok ilginç gerçekten.size Patlayıp duruyor.Konunuza yazan her üyeye karşı çok seviyesiz yanıtlar veriyorsunuz. Yazdıklarınıza yorum yapıyor , zihin okuyamıyoruz.
Adamın sizin sınavınızdan 1 gün sonra kursu olduğunu yazan sizsiniz. Bu da günü birlik gelip döneceği anlamına geliyor.
Bunda kafanıza bu kadar takacak bir şey göremedim açıkçası. Aranızda oldukça mesafe varken ve ertesi gün kursu varken git gel yorulmak istememiş olabilir. Sınavdan önce telefonla konuşup moral olması gayet yeterli bence. Ki gelse bile dışarıda boş boş sizi beklemek zorunda olup çıkınca kucaklayıp geri dönecek. Bence boşuna kendinize dert edinmeyin. Bir sağlık problemi veya başka ciddi bir sorun olsa eminim gelecektir. Sadece verimli vakit geçirebileceğinizi düşünmüyordur. Mesafe ilişkisi yaşarken ister istemez bir şeylerden mahrum kalınabiliyor. Bunları da göz ardı etmek gerekli.hayırlı geceler diliyorum herkese. ben fazla uzatmayacağım ve direk anlatıp sorumu soruyorum. nişanlıyım aynı zamanda kpssye çalışıyorum. sınav 2 hafta sonra. nişanlımla farklı şehirlerdeyiz. aramızda 500 kilometre civarı var. nişanlımdan sınav günü yanımda olması için rica ettim, bana o gün destek olmasını istedim. yanımda anne-babamı istemedim çünkü yaşları fazla, aşırı stresliler ve beni de etkiliyorlar. evet durum böyleyken nişanlım şu an çalıştığı kurstan dolayı gelememe ihtimalinin çok yüksek olduğunu söyledi. açıkçası bahaneydi. çünkü sınavımın olduğu günden 1 gün sonra kursu var. asıl mesele git-gel yapacak ve haliyle çok yorgun düşecek. ama ne bileyim insan istiyor ki "yanında olmak için şartları zorlarım" desin. maddi herhangi bir problemi de yok üstelik çok şükür. hatta otobüse binip de gidebilirsin dedi. bak şimdi aklıma geldi böyle dediği. ne biliyim egoist biri değilim, çok üzüldüm. sizce ne demeliyim? üzüntümü ona belli etsem nolacak ki. bu ricama kırıcı bir cevap verdiği gerçeğini değiştirmiyor. nişanlılığın başlarında sadece beni özlediği ve görmek istediği için hiç yüksünmeden gelmişti üstelik hava kar kış iken. ama şimdi?
birine destek olma anlayışınız onu kapıda beklemek ise bu yorumu yapmaniz isabet olmuş.
hadli günler diliyorum. bir de biraz anlama kapasitesi.Yaptığınız bencillik ve şımarıklık, bi de uzak mesafe, Allah aşkına biraz olgunlasin
Bu arada bu yorumu yapıp haddimi bilmediğim(!) için de çok üzgünüm
şöyle bir şey aslında, belki de farklı bir sebeple gelmesini istedim bilmiyorum ona ihtiyacım var çok özledim. birazda onu görmek istemek gibi. bu yüzden sadece kapıda beklemek olarak görmedim gelmesini.kapıda beklemek değilse annem babam niye stres yapar dediniz?
sonuçta evde de yapacaklar o stresi.
500 km git 500 km gel kapıda beklemek ıcın?Normal mı sizce:)Gelcem dese sacmalama gelinir mı okadar yol derim:)hayırlı geceler diliyorum herkese. ben fazla uzatmayacağım ve direk anlatıp sorumu soruyorum. nişanlıyım aynı zamanda kpssye çalışıyorum. sınav 2 hafta sonra. nişanlımla farklı şehirlerdeyiz. aramızda 500 kilometre civarı var. nişanlımdan sınav günü yanımda olması için rica ettim, bana o gün destek olmasını istedim. yanımda anne-babamı istemedim çünkü yaşları fazla, aşırı stresliler ve beni de etkiliyorlar. evet durum böyleyken nişanlım şu an çalıştığı kurstan dolayı gelememe ihtimalinin çok yüksek olduğunu söyledi. açıkçası bahaneydi. çünkü sınavımın olduğu günden 1 gün sonra kursu var. asıl mesele git-gel yapacak ve haliyle çok yorgun düşecek. ama ne bileyim insan istiyor ki "yanında olmak için şartları zorlarım" desin. maddi herhangi bir problemi de yok üstelik çok şükür. hatta otobüse binip de gidebilirsin dedi. bak şimdi aklıma geldi böyle dediği. ne biliyim egoist biri değilim, çok üzüldüm. sizce ne demeliyim? üzüntümü ona belli etsem nolacak ki. bu ricama kırıcı bir cevap verdiği gerçeğini değiştirmiyor. nişanlılığın başlarında sadece beni özlediği ve görmek istediği için hiç yüksünmeden gelmişti üstelik hava kar kış iken. ama şimdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?