Bir rüya ama üzdü beni

Zeynepp20

sen bu kalbe iyi geldin benden hiç gitme
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2012
2.679
3.375
158
Sadece yazmak istedim birilerine anlatmak istedim bu rüyamı.
Geçen sene işyerindeki bir arkadaşımın ısrarıyla yemek takımı tencere takımı falan aldım ceyizime taksitlerini ödedim aylarca (keşke almasaydım ) 1.5 yıl geçti evlilik falan yok açıkçası ümidim de yok artık yaş oldu 31 çünkü.
Bugün bir rüya gördüm Üzgün uyandım aslında kötü bir rüya değildi ama üzdü beni .
Rüyamda benden küçük kızkardeşimin kına gecesiydi annem benim aldığım herseyi onun ceyizine koymuştu sen evlenirsen sana biz alırız dedi hiçbişey demedim ama o kadar üzüldüm ki rüya bile olsa üzdü beni. Aldığım herşey kardeşime feda olsun. Böyle bişey olsa gerçekten kardeşim benden önce evlense eminim biz sana sonra alırız diyip isteyecekler benden, veririm ama çok üzülerek veririm onları evimde kullanma hayali kurarak aldım onları o yüzden mi üzülürüm yoksa kardeşimi kıskanır öyle mi üzülürüm bilmiyorum ama üzülürüm işte...
Sadece paylaşmak istedim....

Şuan gerçek olmayan birşey için üzülüyorsunuz. Ama aslında bilinç altınızda sizden önce kardeşinizin evlenmesi korkusu var. Umarım en kısa sırada hayırlı bir kısmet bulursunuz. Ayrıca evlenmek için yaşınız gayet genç. Bunu sakın takıntı yapmayın.

Bencede öyle bişey olursa kızkardeşinize anlatın ve vermeyin. Kendinize bihayat kurun ayrı ev vs açın mis gibi kullanın evlilik olmazsa. Güzel şeyler illa evlilik için saklanacak değil ya

Bir rüyaymış sadece ,
AYRICA yaş 31 evde kalmış olmuyor kısmet işleri bunlar,
Allahtan hayırlısını isteyin,
Ayrıca bence kardeşiniz birinci evlenirse ne olacak verin,
İncik boncuk Alınır ,ozaman daha güzellerini kısmetiniz açılırsa alırsın inşallah,

Bence ruyanizı annenize anlatın aglayarak. Öyle bir durumda vermeni istemesin.

hayaller kurarak aldığım bir şeyin,başkasının gerçeği olmasını ben de istemem açıkçası.

Aman rüya işte
Gerçeği olsa üzülürüm demen
Bence çeyizden değil aynısını alırsın sebep buysa, yaş 31 ben dururken kardeşim evleniyor diye kıskanman olabilir
Evlenen herkesi başı da arşa değmiyo oysaki

Ben 32 yaşında tanıştım eşimle 6 ay içinde de evlendik. Öncelikle karamsar olmayın hayırlı ise olsun deyin. Mutlu güzel günler mutlaka karşınıza çıkacaktır.

Ben evlenirken ablam bırer ıkıser ceyızıme, kendı ceyızınden dıye parçalar verdı ama gonulsuz.. Ben zaten ceyız delisi de değilim de.. Zaten cok onemlı degıl.. Tencere tava yerıne gelır Siz kendinizi üzmeyin bunlar ıcın.. Kimse hayalini paylaşmak istemez tabi de.. Bunlar ıcın kuruntu yapmayın sımdıden..

31 yaşından sonra evlenilmez diye bir kural var ben mi bilmiyorum?
Vermeyin sizde. Bunu kiskanmakla alakası yok. Kim bilir onları ne hayaller kurarak aldın.

Tabak canak tencereye cok anlam yuklemeyin yahu.dunya mali.
Ben evlenirken ablam bana ablam evlenirken ben ablama bi dunya ceyiz verdik..
Hatta ben begendiklerimi aldim.oda ayni sekilde.suan ikimizde evliyiz hala aliriz birbirimizden esya.
Hic onemsemeyin bu tarz seyleri.
Velevki evlendi verdiniz ceyizinizi.
Siz evlenince daha modern seyler cikacaktir..daha guzelleri sizin olacak.
Evlilik bu nerden ne zaman gelecegi belki olmaz.uzmeyin bos yere kendinizi

Üzme tatli canini....insaallah en yakin zamanda hayirli bir evlilik yaparsin..kaderde yazilmistir..saatini vaktini bekler hersey..

eger öyle bi durum olursa yerinde olsam vermem takımlarımı. kendimi düşünerek almışımdır sonuçta ben o takımları. kardeşimin evinde görürsem çok üzülürdüm heralde

Hayır olsun rüyanız.Öncelikle bilinç altı rüyası gibi duruyor ancak yine de rüyaları anlatmamak ve doğru yorumlamak gerekiyor.

Üzüntünüz sevince dönsün ve en yakın zamanda hayırlı bir evlilik yapın inşaallah.

Eşyaya çok anlam yüklenmemeli. Aldığınız tabak şeklinin / deseninin hayalini mi kurdunuz masanızda ?

O gider başka bir set gelir.Daha yenileri, daha güzelleri olur belkide.
....

Varsayalım ki kardeşiniz sizden önce evleniyor. Kıskançlık mutluluğa gölge düşürür. Gönlü geniş olmaya çalışmalısınız.

Evliliği çok takmışsınız kafanıza ve bilinçaltınız rüyalarda bile sizi rahat bırakmamış. Siz benden büyüksünüz bana da evlilik konusunda çevremden etkiler çok fazla ama şu da bir gerçek vakti ve saatti var bu durumların. Hem aldığınız çeyizlerinizi niye kardeşinize veresiniz o da almaya başlasın 31 yaş sanki 51 yaş gibi konuşuyorsunuz daha hiç bir şey için geç değil emin olun ve üzülmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…