Bir rüya bu kadar etkiler mi ? Aylar sonra neden ?

Haberci bi rüyA
Gerçekten mi demeyeceğim ama benim rüyalarım çıkıyor. Haberci bile olsa ne yapacağım bilmiyorum. Kimseye ihanet etme niyetim yok. Ama aylarca aklımda yokken neden böyle oldu. Gerçek gibi girdi aklıma.. 1 2 güne bu rüyanın etkisi geçecek biliyorum. Keşke görmeseydim..

Rüyalar ihnaet sayılmaz eksiklikleri gösterir

Gün içinde düşündüyseniz ya da bir şeyler çağrıştırdıysa bilinçaltınız işlemiş… madem şu an çok mutlu bir ilişkiniz var geçmişe dair tüm anıları silin… hayatınızdaki kişi görürse sıkıntı çıkabilir hemde adı üstünde “geçmiş” bırakın geçmişte kalsın, ne yaşamış olursanız olun.

Bende eşimden önce birkez aşık oldum ve sevdim aradan nerrdeyse 10 sene geçti ve hiç unutmadım,yeri geldi rüyamda da gördüm o da evli şuan umarım mutludur dileğim o yönde . Ancak rüyamda gördüm diye ya da aklıma geldi diye eşimi aldatmış olmuyorum ki ,sonuçta bir geçmiş ve yaşanmış anılar vs var . Kaldı ki eşimi çok seviyorum ,hatta geçen aylarda eşim onu bana sordu "acaba duymuş mudur,evlendigimizi" diye bende sacmalama dedim kapattım . Aradan geçmiş 10 sene ama ilkim diyosunuz siz ,bende hayatımda ilkkez o kişiyi sevmiştim unutulur mu ? Zannımca hayır .
(İlkim derken sex manasında kullanmıyorum ben sonradan çaktım köfteyi ,benim ilk aşkım idi o kadar )

Son düzenleme:
Ben rüyamda neler neler görüyorum bir bilsen. Geçen en iyi bakkalcılar yarışmasına bizim bakkalcı katılmış, yarışmayı kazanana para desteği vereceklermiş. Yazık dükkanda da parasızlıktan sadece yumurta satıyorlarmış onu da bir kolinin içine 10 tane koyarak. Ticari zekaya bak hele Onların bakkal tanıtım videosunu izleyip puan atıyordum. Öyle yani çok takılma.

Ama sevgini sorguluyorsan demek ki sevgine güvenmiyorsun. Kalbin olmasa da aklın onda gibi.

Değerli biraz abartı olmuş özel durum diyelim. Evet kukum canım çok haklısın.

Aynen an itibariyle sileceğim resimleri. Evet şükürler olsun (erkeklere güvenim olmamakla birlikte) mutlu bir ilişkim var şuan.

İşte tam da bu Çok teşekkür ederim.

Bakkala anlatmalısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…