Bir rüya bu kadar etkiler mi ? Aylar sonra neden ?

Yani yaşım 29 aynen o konuda bir şey demiyorum. Ama o daha çok istedi. Bende teslim oldum yaşanması gerekti yaşandı. Sadece diyorum değer bir adamla olaydım keşke içim yanmayacaktı kısmet..

Yani yaşım 29 aynen o konuda bir şey demiyorum. Ama o daha çok istedi. Bende teslim oldum yaşanması gerekti yaşandı. Sadece diyorum değer bir adamla olaydım keşke için yanmayacaktı kısmet..
Aman kuku aynı kuku bundan sonra değer biriyle yaşarsınız

Öncelikle ayrılmakla çok çok iyi yapmışsınız evlenince daha kötüsü olurdu
Fotoğraflarıda silin bir zahmet net olun bittimi bitsin eğer geçmişe takılı kalırsanız bugünü yaşayamazsınız ve şuan görüştüğünüz beye büyük ihanet net
Rüyaya takılı kalmayın bilinç altından dolayıdır

Ben de aynı şekilde ilk aşk anladım ben mi safım burdaki kadınlar mı çakal nedir
Bende safim baksana ne yazdığıma valla hiç öyle rüyamda görmedim ay tövbe estağfurullah şimdi konu sahibesi ondan diyo aldatmış miyimdir diye no hayır ama bir gusül gerekli

MissCherryBlossom

İlk ilişkim ayrılmalı,barışmalı tam dokuz yıl sürdü.Beni terk etti,aradan iki sene falan geçtikten sonra evlendi vs. Ben de ondan bir sene sonra evlendim.İnanın aklımın ucundan dahi geçmez,ona karşı iyi ve ya kötü hiçbir şey hissetmiyorum ama arada rüyama giriyor.Uyandıktan sonra kötü dahi hissetmiyorum,çünkü eşime karşı olan sevgimden sonuna kadar eminim.Rüyalar bazen çok anlamsız olabiliyor.Takılmayın ama resimleri kesinlikle silmenizi gerekli.

Çok güzel yazmışsınnnn
Kesinlikle çok fotoğraf olduğu için yarın temizlik yapmayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…