Bir Rüya Gördüm.

CartaMagna

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2013
197
2
26
Gaziantep
Kızlar bir rüya gördüm... 6. hissi kuvvetli kim varsa aranızda lütfen biraz yardımcı olabilir mi ?

Rüyamda bir fırtına var ve deniz kenarı. Fırtına çıkmadan önce herkes denize giriyormuş.
Benimde bir kavanozum var. Kavanozun içindeki teknemmiş göya.
onuda öyle koymuşum kıyıda bir yere ama deniz hafif hafif vuruyor.
Sonra fırtına çıkınca yüzerek gidip kavanozu alıp çıkmayı başardım.
Çok gerçekciydi suyun tenime teması bile.
Sonra atım varmış göya. eyerini değiştiriyorum. Herşeyi alıyorum kavanozz dahil ona biniyorum.
Bir anda uyandım.
Uyandığımda tolu tolu yağmur yağıyordu kızlar.
Çok irkildim neye yorulur bu rüya.

oncelıkle hayırlara cıkar ınsallah oncellıkle dagalı denız sıkıntılı bır doneme gırecegınıze ısaret eder ancak sız denızden o kavanozu kurtarmışsınız ve ata bınmışsınız bu sıkıntı donemı sızın ıcın cok surmeyecek yada kendı cabanızla bu durumdan kurtulacaksınız ayrıca at murat demektır aynı zamanda benım bıldıklerım bu kadar sevgıler:)

oncelıkle hayırlara cıkar ınsallah oncellıkle dagalı denız sıkıntılı bır doneme gırecegınıze ısaret eder ancak sız denızden o kavanozu kurtarmışsınız ve ata bınmışsınız bu sıkıntı donemı sızın ıcın cok surmeyecek yada kendı cabanızla bu durumdan kurtulacaksınız ayrıca at murat demektır aynı zamanda benım bıldıklerım bu kadar sevgıler:)

Çoook teşekkür ediyorum..
Sıkıntılı dönemde olduğum doğrudur. Epey anlıyorsunuz.

Basini alip gitmek isteyecegin birsey yasayacaksin.. (hatta yasamis dahi olabilirsin) isyan ediceksin, birileri seni cok sinirlendiricek, uzucek, elinde para olsa ceker gidersin.. ama kavanozla olmaz bu isler, ici dolu olmali.. bilinc alti ruyasi gibi geldi bana.

Basini alip gitmek isteyecegin birsey yasayacaksin.. (hatta yasamis dahi olabilirsin) isyan ediceksin, birileri seni cok sinirlendiricek, uzucek, elinde para olsa ceker gidersin.. ama kavanozla olmaz bu isler, ici dolu olmali.. bilinc alti ruyasi gibi geldi bana.

Çok teşekkür ediyorum.
Başımı almak isteyeceğim bir şeyi kesin yaşarım. Ailem sağolsun :D
Kavanozun içi dolu işte çok saçma gibi ama içinde tekne varmış kavanozun.
Yani hep böyle gidilicek şeyler tekne, at.

Back
X