Bir şans daha verseydim..!

HeartLess

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2007
12.734
40
208
53
Diğer
İkili ilişkilerimizde bazen çok katı oluruz,
yaşadığımız üzüntüler bazen güç verir bize,
bazen de bütün gücümüzü alır ve gider...
eş,sevgili,arkadaş,kardeş vs...
hiç şöyle bir geriye baktığınızda,bir şans daha verseydim,
herşey çok farklı olurdu ? diye içinizden geçirdiğiniz oldu mu??
ya da verdiğiniz şanstan pişman olduğunuz oldu mu?
paylaşmak isterseniz buyrun....
:enbuyukkk::enbuyukkk:

Yok olmadı Songülcüm..
Çünkü sevdiklerimin kredisi zaten 1 kontür değil..
Şanslarını zorladıkları zaman çıkardım onları yüreğimden ve beynimden..kaydirigubbakcemile

şans vereceğim insanlar;yokluğunu kaybettiğim ilk dakikalarda hissettiğim insanlardır ablacım..gamyoncuiremsu
eşim,babam,kardeşim,ailem ve can dostum özge ve bir kaç kişi haricinde o şans kimseye gitmez benden..:1closedeyes:
kötüye,çakala,çirkefe,yalancıya,dedikoducuya,aklı fikri pisliğe çalışan pislik insanları çıkarmışken hayatımdan ne diye şans vereyim..sositososito
zaten bir olmadığımız,aklımız aynı çalışmadığı için çıkmışız birbirimizin hayatından.zorlamanın anlamı yok yani..:delphin:
bu aralar dikkatimi çekti;pek dertli gördüm senimafoldumben

Bendede olmadi....her insan ikinci bir sansi hak ediyor bana göre. Zaten bu cok yakin biri ise ve prensiplerime asiri derecede ters birsey yapmadiysa mutlaka ikinci hatta ücüncü bir sansi bile verebilirim...:delphin:

Lakin buna ragmen kiymet bilemiyorsa karsimdaki siler atarim....kaybeden yine ben olmam bana göre.:hulya:

malesef ikinci bir şans konusunda ..bu şansı verebileceğim kişilerde oldukça seçiciyim...
ailem ve dostum diyebilceğim bir kaç kişi dışında bu ayrıcalığı kimseye tanımam...
zaten benim beynimde ve kalbimde herşeyi bitirecek bir hata olmuşsa bu kişi ya beni kaybetmeyi
göze almışdır ya da beni tanımıyordur ve ben böyle kişilere ikinci bir şans vermem....

Ben veririm çünkü herkes ikinci bir şansı hakeder, ama bu 3. 4. şans durumlarına gelmişse daha da kendimden ödün vermem yani

Eğer değiyorsa o insana şans veririm tabi..

Ama ailem hariç sevmediğim bir insanada hele ki bana zararı olduysa kesinlikle vermem..

Herşey karşılıklı çünkü bu hayatta ...:delphin:

Ablacım Yine Çok Güzel Bir Konuya Değinmişsiniz..

2.Şansı Çok Yakın Gördüklerime Veririm.. Ama 3. Şansı Asla! Ailem Dahi Olsa Bu..

Kimilerine Göre Katı Gelebilir Bu Dediğim Ama Onlara Borçluyum Bu Katılığı!!

O kadar güzel ifade ediyorsunuz ve paylaşıyorsunuz ki,
hepinize teker teker teşekkür ediyorum...
Bazıları hakeder o şansı,alamaz ama ,birşeyler engel olur mutlaka,
bazıları da haketmediği halde alır ve almaya devam eder...
genelde düşündüğüm zaman ,sevdiklerim için bir değil,bin şans veririm,
ama değmediği halde verdiğim eşim,dostum,arkadaşım işte beni üzen o oluyor maalesef...
keşke diyorum o şansı vermeseydim,belki daha farklı olacaktı..
ama olacakların,yaşanılacakların önüne geçilmiyor maalesef...
sevgiler...

hataya baglı verılcek ıkıncı şans valla acıkca dıyom bı konuda vermedım ıyıkıde vermemısım ama bırısıne verdım ıyıkıde vermısım dedım o ankı duygulara baglıdır yapılan hataya baglıdır ..

ohoo şans konusunda piyango idaresi gibi şans dağıtıyom :hulya: bu kadarıda fazla yani akannehir

Cıksss...vermem ablacım, verseydim de demem...
okuduğum kitabı bidaha okumam ben...çünkü bakmam görürüm...gördüğümü ispatlarım kendime insanız yanılır mıyız diye...yanılmam çoğunlukla...sonra daaaa tak sepeti koluna...
herkesin hayatına yanlışlar, kötüler, karaktersizler, selam vermeye değmeyecekler girmiştir...hatta pamuğu seyrek atılanlara bile katlanmışızdır çok kez...
ama ATAM ne demiş..."Geldikleri gibi giderler" ...
Geldikleri gibi gittiler çok şükür...

acaba şans versem mi diye düşündüğüm kişiler zaten bunu haketmiyordur.
eğer affettiğim şeyler varsa da bu benim şans vermemden değil, karşımdakinin hayatımdan çıkmamasından daha iyi olacağındandır..

Ailem dışındaki kimselere; tanıyacağım tüm hoşgörümü tanıdıktan sonra hoşçakal derim.
Bir insanı asla kolayca çıkarmam zaten hayatımdan. Bu yüzdende geri dönüp 'acaba' demem
hiç kimse için. Bittiyse öyle olması gerktiği için bitmiştir herşey. Bir dahası da olmaz.

daha düne kadar affederim falan diyordum da. son zamanlarda beynimin içine edilmesinden sonra yok aman eksik olsun demeye başladım. beynim nasıl rahatladı. beni rahatlatan kafamın içine etmeyen ,habire suçlamak için başımın etini yemeyen arkadaşlarımda varmış çok şükür. bu kadar sabretmeme bile artık hayret ediyorum.
birde son anda sağ gösterip sol vuranlar varmış. susup susup. bak onlar daha büyük oyuncuymuş. onuda öğrendim.birde acaip tehlikeli:.:hulya:
ne şansı aman ha.akannehir
içten iyi niyetli gibi görünüp,sonra yüzüme gerçek irinlerini akıtanlara mı...
yok artık almayım.
eski oky yok artık. eskidendi.o affedici o aman bir kere yaptı artık yapmaz diyen..
beynine edilmesinden sonra, yok anam yok
aynı şeyleri tekrar yaşatmasın Allah bana...:Saruboceq:

Son düzenleyen: Moderatör:

Her insan ikinci bir şansı hakeder bana göre, yapan kişiye ve yapılana göre tabiki.Beş yıl önce çok sevdiğim,saydığım,dostum dediğim eşimin ağbisini hayatımdan çıkardım.iki yıl boyunca özür diledi ve ben ona bu şansı verdim.Ama artık dostum değil,arkadaşım değil,sırdaşım değil eşimin ağbisi. Evimize gelemiyor,özel günlerde aynı saatlerde aynı yerde olmamaya çalışıyorum,gördüğüm yerde tokalaşıp geçiyorum sadece, onun hakettiği şans bu kadardı çünkü...............Pişman değilim

Bendede olmadi....her insan ikinci bir sansi hak ediyor bana göre. Zaten bu cok yakin biri ise ve prensiplerime asiri derecede ters birsey yapmadiysa mutlaka ikinci hatta ücüncü bir sansi bile verebilirim...:delphin:

Lakin buna ragmen kiymet bilemiyorsa karsimdaki siler atarim....kaybeden yine ben olmam bana göre.:hulya:

Katiliyorum..
Hatasiz kul olmaz demisler..
Hangimiz kusursuzuz ki ?
Herkes farkinda olmadan (ve ya olup) mutlaka kalp kirdigi olmustur.
Önemli olan hatayi kabul etmek ve tekrarlamamak..sengözlerimebaksanab

Back
X