Bir şans daha verseydim..!

ben bu konuda fazla safım
defalarca şans verdım ınsanlara..
defalarca canımı yaktılar..
ve usanmadan tekrar tekrar şans verdım..
ve sıze bısey dıyımmı dostlar ınsanlar bılıyolar sans verecegımı
ıste buyuzden yoruyolar terar tekrar beni..

kimseye kıyamam kolay kolay. çok merhametliyimdir. hep kazanmaya çalışırım.zorlarım uğraşırım. ama kayıp vakaysa karşımdaki ,çok şişirilmiş balon gibi elimde patlar içi beni dışı seni yakar..:hulya:

hatasını anlayana kabul edene gereken şansı veririm ama ego patlaması yaşayıp haksızlık edene değil

Sanırım bu konuda katıl olanlardanım.
Benim için bitmiş bitmiştir!!!!Bana göre bir ikinci şans verilirse yine sil baştan aynı şeyleri yaşamak demektir.
Balık baştan kokar terimini benimseyenlerdenim,bana göre bir ikinci şansı haketmesi için bana bunu göstermesi gerekiyor.
Öyle kolay kolay bir ikinci şansı veremem,büyük konuşmak gibi olmasın ama;eşte de,işte de,arkadaş ilişkilerimde sanırım şansa değilde yapılanlara göre kararımı her zaman net veririm.

yapılana bakarım önce...
ne yaptı da bu hale geldi ilişkimiz... ne yaptı da görüşmüyoruz...
çok büyük bir sebep lazım bana... ve o sebebin benim dışımda olması lazım... ben derken ego olan benimin dışında...
yani ne yaptı... ya da yapmadı... zor anımda yanımda mı olmadı... yalnız mı bıraktı... aramadı mı sormadı mı... sırtımdan mı vurdu... canımı acıtacak ne yaptı...ne sebep...
ona göre adımımı atarım... soruya verdiğim net cevap beni netleştirir...
tabi şans vermem diyebilmem için o insanın benden şans istemesi de lazım... sadece o zaman bu hakka sahibim diye düşünüyorum...ancak o zaman konuşabilirim... şöyle olmuştu ama diyerek hatırlatırım yaptığını... zamana bırakırım sonra da... zaman gösterir o insanın o şansı ne kadar hakettiğini...

***"Bir sans daha vermek" nedir??...Bir iliskiyi taraflardan biri bitirme karari aldiysa duygularini , rahatsizliklarini ortaya koyar, devami "hata" yapmakla suclanan tarafin gerekcesine bakar ,bu noktada sevgi gercekten tukenmisse ,gecmis olsun,cok tatsiz,uzucu de olsa, zaten yapacak birsey yoktur ama yok eger hala bir sicaklik sozkonusu ise ve tatlilikla,ictenlikle bir ozur varsa,sorunlar ortaya getirilip konusulur,devaminda ise yola devam edilebilinir ama kimse kimseye "ait" veya kimse kimsenin "sahibi" olamayacagina gore kimin kime "sans verme'"hakki olabilir? Gercekten seven kalbini de biraz dinler,belki kendini biraz ceker, uzaklasir ,kararini saglikli dusunebilme adina zamana birakir, ya da karsi tarafin gururunu kirmadan gerekcesini aciklar,sonrada baska limanlara demir alir..Bu biraz "Kullanim El Kitabi " gibi oldu ,asil maharet bunu uygulayabilmede galiba .....

ben verdim arkadaşlarıma ama bunuda haketmiyorlarmış.......................

Back
X