- 22 Mart 2016
- 131
- 27
- 98
- 37
- Konu Sahibi incirreceli88
Umudunu kirmak istemezdim ama emin ol ki dönmeyecek..bian once unutmaya bak.benim hayatta ogrendigim ve bizzat tecrube ettgim en onemli seylerden biri de unutulmayacak hic kimse yoktur ve aşik olunacak gonlunuze gore biri elbet vardir sadece vakti merhun gelmemistir.tabi sizin de buna inanip o iradeyi gostermeniz gerek onu unutmaya baslayin bian once.hayatimdan ckardm diyin ve asla merak dahi etmeyin..benm de 4 yillik iliskm istemedgm sekilde bitmisti 1 sene neler cektm ve geri dondu 3 ay sora yine gitti.ve 1 ay sora baskasiyla ckmaya basladi.keske geri donmeseydi demistim.cnku daha beter olmustum.suan aradan 6 yil gecti.inan aklima dahi gelmiyor konusu acilsa icimde ufacik bi sizlama bile olmuyor.asik oldum ondan sora..ve dedim ki yaptigim mallikmis kendimi bi insana mahkum etmisimn resmen hic kimseyi gormemisim..oysa insan insandan ustundur..herseyiyle onu katlayan bi insan girdi hayatima inan suan yuzunu bile hatrlamiyorum.kendimi o donem harap etmeme uzuluyorum sadece ergenlikmis:) inan buna gercekten unutulmayacak hic bi insan yok.insan olume alisiyo Allah elbet cok daha uygun ve seni seven birini ckarir karsina.sadece buna yurekten inan ve onu untma noktasinda kendine samimi ol, bunu gercekten iste keske dinse deme yani..
Yasadiklariniz benim yasadiklarima benziyor. Suan ne durumdasin peki? Eski sevgilinden daha iyi birisini bula bildinmi? Daha mutlumusun?